RevaN Top 15'de!

Mesajlar silinmedi sayıları güncellendi sadece. Ama mesaj sayısına ömrünü verdiysen başka. :):) Bu kadar önem vermeyin mesaj sayısına. Benim de 61 bindi 54 bin oldu. Ne fark eder değişen sayı sadece. :) Şunu anlarım tabii mesela 15 bin kulübüne girmek için beklemişsindir hevesle konusu falan açılmıştır sonra 13 bine düşmüşsündür tekrar bu kötü oluyor tabii ama 23 binden 21 bine düşmenin önemsenecek bir tarafı yok. :):)
Bu durumu ben yaşadım işte. 16.sıradaydım bir an düştüm. :(

çd abartma oha :kiki: ben şaka yapıyom taktığım yok ama sen baya baya ciddisin heralde intihar falan etme sakın benim mesajlardan sana transfer yaparız gerekirse :kiki: :kiki:
Tabii ciddiyim olm.O kadar yazdık gitttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

- - - Ekleme - - -

çd 2 bincik gitmiş ne abarttın ya :D
2 bin dediğin benim mesajların 11 de 1 i :D

- - - Ekleme - - -

DAHA DOĞRUSU eski mesajlara göre 11 de 1 :(

çd kendine gel başlicam mesajına şimdi :D tek smileyli mesajlarına say :D

Bu düzenleme Forum Oyunları, Komik Resim bölümleriyle ilgili daha çok. Bu bölümlerdeki mesaj sayıları iptal edilmişti fakat mesaj sayılarına yansımamıştı. Bunun dışında bazı eski ve kopya olan konular da silindi. Yakın zamanda tekrar bu denli büyük bir mesaj kaybı olacağını sanmam. :)

O Bölümlere bundan böyle göz atmam bitmistir o bölümler benim icin. Ister sayilsin ister sayilmasin.. :D

Mesajlar silinmedi sayıları güncellendi sadece. Ama mesaj sayısına ömrünü verdiysen başka. :):) Bu kadar önem vermeyin mesaj sayısına. Benim de 61 bindi 54 bin oldu. Ne fark eder değişen sayı sadece. :) Şunu anlarım tabii mesela 15 bin kulübüne girmek için beklemişsindir hevesle konusu falan açılmıştır sonra 13 bine düşmüşsündür tekrar bu kötü oluyor tabii ama 23 binden 21 bine düşmenin önemsenecek bir tarafı yok. :):)

En çok Top 15'e girmeme ramak kalmışken aşağılara düşmek koydu. :(

15 bin'ler kulübüne 70 mesaj kala yapilincada fena koyuyor be...

Eskiden ne oynardim ilk zamanlarimda Forum Oyunlarinda özellikle @denizz19 ile :D

Herkes sataşiyor :F sen bari yapma:F

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir