Silme değil düzenleme.
tmm düzeltiyorum mesajı
evlat acısı gibi geldi be :frown: çok kötü bi daha düzenleme yapmayın admin bu ne ya emeklere yazık :biggrin:
Silme değil düzenleme.
Mesajlarımızın silinmesi bana nedense çok tuhaf geliyor. Hadi bazı konularda gereksiz yorumlar silinir anlarım ama 3000-4000 mesajın silinmesi hiç adil değil. İşin mesaj sayısında falan değilim ama silinmesini yersiz buluyorum.
Hatırlarsan ilk ben demiştim. (PM)
denizz19'da pek yazmıyordu spora ve diğerleri.
herkes boşuna yazmış bi sen boşa yazmamışsın demek ilginç sporda flan silinmeler olmuşsa normaldir senin spor bölümüyle alakan pek yoktu
Aynen katılıyorum.Silinmeseydi keşke 2.000 nedir ya ömrümü verdim ben bu mesajlara.Ömrümden ömür gitti bugünMesajlarımızın silinmesi bana nedense çok tuhaf geliyor. Hadi bazı konularda gereksiz yorumlar silinir anlarım ama 3000-4000 mesajın silinmesi hiç adil değil. İşin mesaj sayısında falan değilim ama silinmesini yersiz buluyorum.
Aga bu olay şuna benzedi bi oyun oynarsın son leveldesin oyunu bitirmek üzeresin elektrik gider ve başa dönersintmm düzeltiyorum mesajı
evlat acısı gibi geldi be :frown: çok kötü bi daha düzenleme yapmayın admin bu ne ya emeklere yazık :biggrin:
Aynen aga bana da böyle geldi.Verilen emeklere yazık yaAga bu olay şuna benzedi bi oyun oynarsın son leveldesin oyunu bitirmek üzeresin elektrik gider ve başa dönersin
Ben forumdan ayrıldıktan sonra düzenleyin o kadar yazıyoz siliyonuz depresyona giriyozBu düzenleme Forum Oyunları, Komik Resim bölümleriyle ilgili daha çok. Bu bölümlerdeki mesaj sayıları iptal edilmişti fakat mesaj sayılarına yansımamıştı. Bunun dışında bazı eski ve kopya olan konular da silindi. Yakın zamanda tekrar bu denli büyük bir mesaj kaybı olacağını sanmam.
Aga bu olay şuna benzedi bi oyun oynarsın son leveldesin oyunu bitirmek üzeresin elektrik gider ve başa dönersin
Aynen aga bana da böyle geldi.Verilen emeklere yazık ya
Neyse, sanırım bu olayı da kavgaya çevirmek istiyorsun. Tebrik için teşekkürler.
Not: Bu arada ben boşa mesaj yazmadım demedim. Benim de mesajlar gitti ama az. Demekki az boş mesaj yazmışı dedim.
Aynen katılıyorum.Silinmeseydi keşke 2.000 nedir ya ömrümü verdim ben bu mesajlara.Ömrümden ömür gitti bugün
Bir kaç mesaj dediğin senin benim mesajların 11 de 1 i. 2.000 mesaj nedir yaNe büyttünüz arkadaş ya Alt tarafı birkaç mesaj
Bu düzenleme Forum Oyunları, Komik Resim bölümleriyle ilgili daha çok. Bu bölümlerdeki mesaj sayıları iptal edilmişti fakat mesaj sayılarına yansımamıştı. Bunun dışında bazı eski ve kopya olan konular da silindi. Yakın zamanda tekrar bu denli büyük bir mesaj kaybı olacağını sanmam.
bunun boş mesajla falan alakası yok kendini övmeyi bırakırsan kavga falanda çıkmaz çok mesaj olan bölümlerdeki mesajlar silinmiş sadece şans eseri senin ki az silinmiş eğer senin dediğin gibi olsaydı şu an 15 bin değilde 2 bin falandı mesaj sayın büyük ihtimal
200 mesajım gitti ya o na rağmen depresyona girdimNe büyttünüz arkadaş ya Alt tarafı birkaç mesaj
Sen bana yanlış bilgi verdiğin için, biraz öyle oldu. Yoksa bugüne kalmazdı bu iş.Son yazılandan sonra oldu bu iş o yüzden emreemreu'nun payı daha çok. Zaten o PM olmasaydı "darksaal'dan çok" demezdim. "darksaal'dan çok" dediğime göre senin de payın var az da olsa.
Ama Revan o mantıkla bakarsan bizim boş mesaj yazdığımız mantığı çıkıyor.
Neyse, sanırım bu olayı da kavgaya çevirmek istiyorsun. Tebrik için teşekkürler.
Not: Bu arada ben boşa mesaj yazmadım demedim. Benim de mesajlar gitti ama az. Demekki az boş mesaj yazmışı dedim.
Ne güzel cevaa nın üstüne çıkacaktık.Az kalmıştı.2.000 mesaj gitti.Mesajlar silinmedi sayıları güncellendi sadece. Ama mesaj sayısına ömrünü verdiysen başka. Bu kadar önem vermeyin mesaj sayısına. Benim de 61 bindi 54 bin oldu. Ne fark eder değişen sayı sadece. Şunu anlarım tabii mesela 15 bin kulübüne girmek için beklemişsindir hevesle konusu falan açılmıştır sonra 13 bine düşmüşsündür tekrar bu kötü oluyor tabii ama 23 binden 21 bine düşmenin önemsenecek bir tarafı yok.