RevaN Top 15'de!

Herkese Teşekkürler arkadaşlar. :)

Cidden en şanslı ben oldum bu olayda. Mesaj sayım çok düşmedi ve Top 15'e girdim. Hangi konuysa fazla mesaj yazmamışım. :D

- - - Ekleme - - -

Yolculuk yaparken Top 15`e girdim cidden. :D

Herkese Teşekkürler arkadaşlar. :)

Cidden en şanslı ben oldum bu olayda. Mesaj sayım çok düşmedi ve Top 15'e girdim. Hangi konuysa fazla mesaj yazmamışım. :D

- - - Ekleme - - -

Yolculuk yaparken Top 15`e girdim cidden. :D

Tek bir konu olmasına imkan var mı sence ? :D

tebrikler @OzaN @darksaal :D revan bieşy yapmadı ki niye tebrik ediyonuz tebrik edilmesi gerekenler ozanla darksaal :D

hereksin mesajını sildiler seni top15 e çıakrdılar yani tebrik edilmesi gereken adminlerdir :D

Bu nasıl bir şey ya 16000 mesaj sayısına ulaşmıştım 13000'lere düşmüşüm. Çok mantıksız bir iş gibi geldi bana bu. Benden geride kalanlar benden öne geçmiş.

hereksin mesajını sildiler seni top15 e çıakrdılar yani tebrik edilmesi gereken adminlerdir :D

Kasten yapmadılar ki, onlar için de sürpriz oldu. :D

Ben hangi konuları sildilerse, oraya mesaj yazmadığım ya da az yazdığım için Top 15`e girdim. :D

@takas @çocuklarduymasın Ben naptım biliyormusunuz? Bazen derdim ben post kasmıyorum, az mesaj yazıyorum ama gerekli ve kaliteli mesajlar bunlar da. 😉 Hatta haftalıklarda listeye zor giriyordum.

Demekki boşu-boşuna yazdığım fazla mesajım yokmuş ki, fazlası gitmemiş. 😉

evlat acısı gibi geldi be :( çok kötü bi daha silmeyin admin bu ne ya emeklere yazık :d

@takas @çocuklarduymasın Ben naptım biliyormusunuz? Bazen derdim ben post kasmıyorum, az mesaj yazıyorum ama gerekli ve kaliteli mesajlar bunlar da. 😉 Hatta haftalıklarda listeye zor giriyordum.

Demekki boşu-boşuna yazdığım fazla mesajım yokmuş ki, fazlası gitmemiş. 😉

herkes boşuna yazmış bi sen boşa yazmamışsın demek ilginç :) sporda flan silinmeler olmuşsa normaldir senin spor bölümüyle alakan pek yoktu :kiki:

Mesajlarımızın silinmesi bana nedense çok tuhaf geliyor. Hadi bazı konularda gereksiz yorumlar silinir anlarım ama 3000-4000 mesajın silinmesi hiç adil değil. İşin mesaj sayısında falan değilim ama silinmesini yersiz buluyorum.