RevaN Top 15'de!

Herkese Teşekkürler arkadaşlar.

Cidden en şanslı ben oldum bu olayda. Mesaj sayım çok düşmedi ve Top 15'e girdim. Hangi konuysa fazla mesaj yazmamışım.

- - - Ekleme - - -

Yolculuk yaparken Top 15`e girdim cidden.

Tek bir konu olmasına imkan var mı sence ?

tebrikler @OzaN @darksaal
revan bieşy yapmadı ki niye tebrik ediyonuz tebrik edilmesi gerekenler ozanla darksaal

hereksin mesajını sildiler seni top15 e çıakrdılar yani tebrik edilmesi gereken adminlerdir

Bu nasıl bir şey ya 16000 mesaj sayısına ulaşmıştım 13000'lere düşmüşüm. Çok mantıksız bir iş gibi geldi bana bu. Benden geride kalanlar benden öne geçmiş.

hereksin mesajını sildiler seni top15 e çıakrdılar yani tebrik edilmesi gereken adminlerdir

Kasten yapmadılar ki, onlar için de sürpriz oldu.

Ben hangi konuları sildilerse, oraya mesaj yazmadığım ya da az yazdığım için Top 15`e girdim.

@takas @çocuklarduymasın Ben naptım biliyormusunuz? Bazen derdim ben post kasmıyorum, az mesaj yazıyorum ama gerekli ve kaliteli mesajlar bunlar da. 😉 Hatta haftalıklarda listeye zor giriyordum.

Demekki boşu-boşuna yazdığım fazla mesajım yokmuş ki, fazlası gitmemiş. 😉

evlat acısı gibi geldi be
çok kötü bi daha silmeyin admin bu ne ya emeklere yazık

herkes boşuna yazmış bi sen boşa yazmamışsın demek ilginç
sporda flan silinmeler olmuşsa normaldir senin spor bölümüyle alakan pek yoktu

Mesajlarımızın silinmesi bana nedense çok tuhaf geliyor. Hadi bazı konularda gereksiz yorumlar silinir anlarım ama 3000-4000 mesajın silinmesi hiç adil değil. İşin mesaj sayısında falan değilim ama silinmesini yersiz buluyorum.