ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1*5

Dizinin konusu bir sabit duramadı gelenler gidenler bitmiyor

caleb ın gitmesi çok tuhaftı 😱 hamilelik olayı da şaşırttı tom reyiz rachel ı yollamadan aşı pişirmiş

Bakalım bir sonraki bölümde kimler gelecek kimler gidecek

7/10

6.bölümü izledim

caleb nereye gitti ya lo
yeni gelen doktor işi açığa vuracak gibi
gary ve polis biş iyapmazlar herhalde rachela

jacobın annesi ve babası çok iyiydi

6. Bölümü izledim

Olayın dramatik yönü çok iyi işleniyor.

Umarım sonunda paralel evrene bağlamazlar ya da düzgün bağlarlar.

Rachel'in 12 sene sonra niye hamile olarak geri döndüğünü bi türlü anlayamadık,Papaz'ın hayatınıda mahvetti Tom şimdi doğucak çocuğu ve karı arasında kaldı.Bi taraftanda Rachel'e hala aşık bu işin içinden nasıl çıkacak bilemiyorum.
Bölümün sonunda Rachel'i niye kaçırdılar neyapacaklar polis niye bu işin içine girdi belli değil.Tom aynı zamanda kilisedeki halkada mahçup duruma düştü umarım işinden de olmaz.

Celeb esrarengiz bir şekilde kaybolduktan sırra kadem bastı bölümler gittike dahada sıkıcı hale gelmeye başladı , yoksa bana mı öyle geldi ?

Cafe de arkadan giren şarkı First Aid Kit - Emmylou

7/10

1*6
Senaristler hangi kafayı yaşıyor acaba
caleb ı hiç göremedik bu bölüm nereye gitti acaba ? doktor saklarım diyor ama saklamayacak gibi sezon finalinde arcadi a yı federaller basacak bence
rachael geldi yıllar sonra papazın hayatını alt üst etti

helen midir nedir ne itici bir kadındır o .ss

7/10

bende bunu diyordum işte , dizi final yapacak diyordum siz sezon finali dediniz

@Çiğdem- @sürgünüm
sen bana sormamışsınkı cnm ben napıyım yanı

ilk sezon 8 bölümdü oyüzden sezon finali sanan olmuştur ama final kararı çıkmış bugün yayınlanmadı haftadan itibaren son 2 bölüm kaldı malesef

final kararı çıktıgını zannetmiyorum
, bu dizinin tanıtımında mini dizi yazıyordu bence en baştan beri böyledi , tabi the walking dead da mini diziydi ama yüksek reyting alınca devam etti , bu dizide olmadı o kadar

başta sezon sezon karar almışlar ben final kararı çıktı diye duyum aldım diğer sezon düşünülüyormuşta vazgeçilmiş 😵😵