Öyleymiş.
bilmiyorum şu an
bende bunu diyordum işte , dizi final yapacak diyordum siz sezon finali dediniz@xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @sürgünüm @cevaa @BesaleT @yatutarsa
@berkann @Ahmad @destere @OzaN
dizi 4 mayısta final yapıyormuş aaaa 😱😱😱
çok erken final olucak yaaa 4 mayıs finalmış tamamen bitiyor
sen bana sormamışsınkı cnm ben napıyım yanı
final kararı çıktıgını zannetmiyorumsen bana sormamışsınkı cnm ben napıyım yanı
ilk sezon 8 bölümdü oyüzden sezon finali sanan olmuştur ama final kararı çıkmış bugün yayınlanmadı haftadan itibaren son 2 bölüm kaldı malesef
başta sezon sezon karar almışlar ben final kararı çıktı diye duyum aldım diğer sezon düşünülüyormuşta vazgeçilmiş 😵😵final kararı çıktıgını zannetmiyorum, bu dizinin tanıtımında mini dizi yazıyordu bence en baştan beri böyledi , tabi the walking dead da mini diziydi ama yüksek reyting alınca devam etti , bu dizide olmadı o kadar
bende tam tersi 8 bölümlük planlanmış diye duydum , bu dizinin katagorisi ise mini-diziymişbaşta sezon sezon karar almışlar ben final kararı çıktı diye duyum aldım diğer sezon düşünülüyormuşta vazgeçilmiş 😵😵
seninkide oalbilir tabı cnm sonucta bitmesi kesinleşti 1 sezon daha izleyebilirdim üzüldümbende tam tersi 8 bölümlük planlanmış diye duydum , bu dizinin katagorisi ise mini-diziymiş
haklısın , bende dizinin bitmesinin bekiyordum 4 mayıs tan sonra rahatça izlerimseninkide oalbilir tabı cnm sonucta bitmesi kesinleşti 1 sezon daha izleyebilirdim üzüldüm
Diziyi seneye izleyecek olan kim?Birkere başladık bırakmada bırakamıyorum.
o diziyi beğeniyordun , karar mı değiştirdin ?Diziyi seneye izleyecek olan kim?Birkere başladık bırakmada bırakamıyorum.
Orange Is the New Black'ı da izlemem seneye herhalde
Alex için izliyordum diziyi seneye olup olmadığı şüpheli o varsa varım yoksa izlemem.o diziyi beğeniyordun , karar mı değiştirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?