Reaksiyon Tanıtım Fragmanları

İlk sahneler iyi değildi yazılı falan ama 15 saniyeden sonra gerçekten iyi aksiyondan anlıyorlar adamlar:)
bu adamlar Türkiye nin açık ara en iyi senaristleri o yüzden üzülüyorum şuan vadinin senaryosunu yazacaklardan daha iyisi var ilk kez :(

baya sıkı olacak gibi kız @Çiğdem- sen seversin :F
2.fragmanıda çok beğendim ama asker olaylarında çok takılı kalırsalar kurt seyit gibi sıkıcı bulunabilir konusu ben vadi türünde mafyanın daha çok işlenmesini bekliyorum askerlik konularına çok takılı kalmazlar umarım fragmandakı gibi 🙂🙂

2.fragmanıda çok beğendim ama asker olaylarında çok takılı kalırsalar kurt seyit gibi sıkıcı bulunabilir konusu ben vadi türünde mafyanın daha çok işlenmesini bekliyorum askerlik konularına çok takılı kalmazlar umarım fragmandakı gibi 🙂🙂
ayol askerler parlak olursa izlersin sen :F

😱Biri dönem dizisi saçma sapan diyaloğlar diğeri aksiyon dizisi asker falan reyting kaybı olmaz...

Erdal Beşikçioğlu'nun olması dizi için büyük avantaj. Mesela sırf Erdal Beşikçioğlu için izlenir. Dizinin kadrosu da çok iyi. Çoğu oyuncu birbirleriyle daha önce oynamış durumda zaten. :)

ya bırak aga karadayının her yeri aksiyon olsa nolur ay yapım aksiyondan anlamıyor
o kadar aksiyon dizisi başlayacak beyaz karanfil bu dizi vadi var zaten kaçak
karadayıdan mı aksiyon umacaz :D benim için karadayı bitmiştir artık kenan bile döndüremez
Kaçak bu sezon Küçük Ağa'nın reytinglerini söndürür Haluk Bilginer gibi bir efsane var ya :) Sezon başında ekip hapiste olacak çok iyi bir sezon bekliyor bizi :D

Karadayı bu sezon Ejder Kapanı gibi birşey olacak, açıkçası Beyaz Karanfil'den çok ümitli değilim. Ama Reaksiyon sezonun dizisi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Erdal Beşikçioğlu'nun olması dizi için büyük avantaj. Mesela sırf Erdal Beşikçioğlu için izlenir. Dizinin kadrosu da çok iyi. Çoğu oyuncu birbirleriyle daha önce oynamış durumda zaten. :)
erdalın behzar dizisi çok kötü reyting alıyordu erdaldan reyting gelmez
reyting senaryodan gelecektir bahadır ve cüneyt işi götürür

Kaçak bu sezon Küçük Ağa'nın reytinglerini söndürür Haluk Bilginer gibi bir efsane var ya :) Sezon başında ekip hapiste olacak çok iyi bir sezon bekliyor bizi :D

Karadayı bu sezon Ejder Kapanı gibi birşey olacak, açıkçası Beyaz Karanfil'den çok ümitli değilim. Ama Reaksiyon sezonun dizisi olur.
beyaz karanfil perşembe hariç hangi gün olursa olsun tutar aga bence :) abdül var kara var zaza dayı var bunları gören izler bence beyaz karanfilin tutma ihtimali reaksiyondan daha fazla
onu da yazan bizim eski ekip olacak
haluk bilginerden reyting gelmez ama kaçak için çok zor bi sezon olacak senaryo sağlam olmazsa işi biter

Moderatörün son düzenlenenleri:
erdalın behzat dizisi çok kötü reyting alıyordu erdaldan reyting gelmez
reyting senaryodan gelecektir bahadır ve cüneyt işi götürür
Reyting mesele değil, oyunculuk mesele. Ben oyunculuğa bakarım, ki Erdal Beşikçioğlu çok başarılı bir oyuncu. Benim gibi düşüncesi olanlar da vardır eminim.

Kaçak bu sezon Tırt Ağa'nın reytinglerini söndürür Haluk Bilginer gibi bir efsane var ya :) Sezon başında ekip hapiste olacak çok iyi bir sezon bekliyor bizi :D

küçük ağa hayallerin yalan dünya hayallerin gibi olmasın da:A

2.fragman süper olmuş ya sinema filmi tadında olmuş.Reaksiyon pazartesi günleri zirvede olur diye düşünüyorum.Karadayının şansı yok pazartesileri

reyting yoksa dizide olmaz o yüzden diyorum
erdalında reytingi yok
Ankaralılar seviyor Erdal Beşikçioğlu'nu, o bile yeter. Behzat Ç. sosyal medya dizisi, internetten izlendi daha çok. O yüzden A/B'de kendini gösterebildi daha çok. Köprü'de rol aldı bir de mesela, o bile yeter.