vazgeç kara sevdandanPazartesi Karadayı'm var yaaaaaaNe yapayım söyleyin bana
![]()
batuhancığımmmmmm yapma bunu karadayıyı 2 sezon izledin ama .Pazartesi Karadayı'm var yaaaaaaNe yapayım söyleyin bana
![]()
Bu şopar bile doğru yolu bulmaya başlamışvazgeç kara sevdandan![]()
tabi ki de pazartesi akşamı ulan istanbul akşamıbatuhancığımmmmmm yapma bunu karadayıyı 2 sezon izledin ama .Yeni dizilere yelken açma vakti geldi artık pazartesi günü reaksiyonla stardasın
Bu şopar bile doğru yolu bulmaya başlamış![]()
😱 Kanal D sence o gün o diziyi koyar mıtabi ki de pazartesi akşamı ulan istanbul akşamı![]()
aga ne karadayısı ya ben bunu da izlemem belki ama karadayının izlenecek bi tarafı kalmadıPazartesi Karadayı'm var yaaaaaaNe yapayım söyleyin bana
![]()
Ah be bir de Karlosla Yarenim vartabi ki de pazartesi akşamı ulan istanbul akşamı![]()
😱İnanamıyorum2.tanıtım güzel olmuş gibi ama dizi iyi gider mi şüpheliyim.![]()
hele bir kaldırsın o diziyi kanal d yi taşlarım cam çerçeveyi indiririm😱 Kanal D sence o gün o diziyi koyar mıDizi yayından kalkınca beddua listeni sen şimdiden hazırla
![]()
Aga bu sezon Kenan kabadayı oluyor işte aşk bitiyor aksiyon başlıyor daha iyi yaaga ne karadayısı ya ben bunu da izlemem belki ama karadayının izlenecek bi tarafı kalmadı![]()
Star'ın tutma ihtimali en yüksek dizisi başka da iddialı bir dizisi yok bence.😱İnanamıyorumŞu an başıma taş yağabilir
![]()
Dualarım o yöndehele bir kaldırsın o diziyi kanal d yi taşlarım cam çerçeveyi indiririm![]()
ya bırak aga karadayının her yeri aksiyon olsa nolur ay yapım aksiyondan anlamıyorAga bu sezon Kenan kabadayı oluyor işte aşk bitiyor aksiyon başlıyor daha iyi ya![]()
Sağ gösterip sol vurmuyomuşuz şarkısını dinleStar'ın tutma ihtimali en yüksek dizisi başka da iddialı bir dizisi yok bence.![]()
İlk sahneler iyi değildi yazılı falan ama 15 saniyeden sonra gerçekten iyi aksiyondan anlıyorlar adamlarbahadır ve cüneyt e çok kızgınız ama adamlar yapmış ya bu fragman süper olmuş![]()