senaryo vadininki gibi yandaş olmazsa neden olmasın nehir erdoğan ve erdal beşikioğlu sevdiğim isimlerizliycen mi ?![]()
senaristler yandaşlıklarıyla ünlü amasenaryo vadininki gibi yandaş olmazsa neden olmasın nehir erdoğan ve erdal beşikioğlu sevdiğim isimler
nolacak my de star dizisiydi ama hükümete hep gönderirdisenaristler yandaşlıklarıyla ünlü amae zaten işin içinde doğuşta var. bilemiycem
![]()
ama rte'NİN tek lafına meryem çarşafa girdinolacak my de star dizisiydi ama hükümete hep gönderirdi(gerçi my bölümde acunun bölümlük reklam gelirini getiriyordu ama olsun
) kardeş payı da gönderme yapiyimiş haberlere göre
çarşafa falan girmedi o bizim medyanın uydurması kere saraydan dışarı çıktı kapalı giynidi zaten saraydan çkıkarken hep kapanıyorlar .sahne namaz sahnesiydi dekolteyle namaz kılacak hali yok.ssama rte'NİN tek lafına meryem çarşafa girdidoğan olsaydı biraz daha direnirdi.
![]()
Ndn doganla Doğuş birbirine bu kadar bnziyo isim olarakçarşafa falan girmedi o bizim medyanın uydurması kere saraydan dışarı çıktı kapalı giynidi zaten saraydan çkıkarken hep kapanıyorlar .sahne namaz sahnesiydi dekolteyle namaz kılacak hali yok.ss
aşırı kapanmayı gerektirecek sahnelerde hep o laflardan sonra çıktı nedenseçarşafa falan girmedi o bizim medyanın uydurması kere saraydan dışarı çıktı kapalı giynidi zaten saraydan çkıkarken hep kapanıyorlar .sahne namaz sahnesiydi dekolteyle namaz kılacak hali yok.ss
alakası yok saray kadınları harem içinde açık harem dışında kapalıyddı hep bizim medya abartmayı ve uydurmayı sevdiğinden hepaşırı kapanmayı gerektirecek sahnelerde hep o laflardan sonra çıktı nedense![]()
neyse ki sultanımızın kapalı haliylede güzeldi.alakası yok saray kadınları harem içinde açık harem dışında kapalıyddı hep bizim medya abartmayı ve uydurmayı sevdiğinden hep![]()
onlara çirkin diyen destere gibi olsunneyse ki sultanımızın kapalı haliylede güzeldi.![]()
destere gibi protesto inatı olmasın amaonlara çirkin diyen destere gibi olsun![]()
Ne kadar da içtensin öyle?Daha iddialı bir fragman bekliyordum bundan pek bi şey anlamadım. Kadrosunun hatırına ilk bölümünü izlerim.. Umarım 2. Kurt Seyit vakası yaşanmaz.![]()
Fragman pek ilgimi çekmedi diziyi izlemeyi de düşünmüyorum ama kaliteli bir iş olacak gibi duruyor.
Ne kadar da içtensin öyle?![]()
Biz o besi 7 yapalim 😉Yeni beddua taktiğim çaktırma.
Ama Erdal var sonra Nehir var o yüzden biraz da tutmasını istiyorum tabii 5 alsın yeter daha fazlasına gerek yok.
![]()
![]()