Reaksiyon Tanıtım Fragmanları

senaristler yandaşlıklarıyla ünlü ama :A e zaten işin içinde doğuşta var. bilemiycem :A
nolacak my de star dizisiydi ama hükümete hep gönderirdi :X (gerçi my bölümde acunun bölümlük reklam gelirini getiriyordu ama olsun:A) kardeş payı da gönderme yapiyimiş haberlere göre

ama rte'NİN tek lafına meryem çarşafa girdi :kiki: doğan olsaydı biraz daha direnirdi. :A
çarşafa falan girmedi o bizim medyanın uydurması kere saraydan dışarı çıktı kapalı giynidi zaten saraydan çkıkarken hep kapanıyorlar .sahne namaz sahnesiydi dekolteyle namaz kılacak hali yok.ss

çarşafa falan girmedi o bizim medyanın uydurması kere saraydan dışarı çıktı kapalı giynidi zaten saraydan çkıkarken hep kapanıyorlar .sahne namaz sahnesiydi dekolteyle namaz kılacak hali yok.ss
Ndn doganla Doğuş birbirine bu kadar bnziyo isim olarak :kiki:

aşırı kapanmayı gerektirecek sahnelerde hep o laflardan sonra çıktı nedense :A

Allahını seven fragmana bakıp tutacak demesin.

Kurt Seyit akıllandırmadıysa daha bizi hiçbir şey demiyorum. :D

Fragman pek ilgimi çekmedi diziyi izlemeyi de düşünmüyorum ama kaliteli bir iş olacak gibi duruyor. :)

Daha iddialı bir fragman bekliyordum bundan pek bi şey anlamadım. Kadrosunun hatırına ilk bölümünü izlerim.. Umarım 2. Kurt Seyit vakası yaşanmaz. :)
Ne kadar da içtensin öyle? :A

Fragman pek ilgimi çekmedi diziyi izlemeyi de düşünmüyorum ama kaliteli bir iş olacak gibi duruyor. :)

Ne kadar da içtensin öyle? :A
:A Yeni beddua taktiğim çaktırma. :D Ama Erdal var sonra Nehir var o yüzden biraz da tutmasını istiyorum tabii 5 alsın yeter daha fazlasına gerek yok. :A :F