Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu akşam izlicem :bhr:

5. bölümü izledim az önce.
Dizi gayet akici ilerliyor, her bölümde aksiyonu yüksek tutuyorlar ve hikaye öyle devam ediyor. Umarim tikanma olmaz cünkü zevk veren tarafi bu dizinin.

Dizide bazi karakterleri hala tam oturtamadim.

Yavuz, yani Dayi, yillar boyunca istihbarat'ta görev almis biri. Ama Dayi hic Istihbarat Baskani oldu mu? Emekli oldu gerci ama..

Gürkan hadi Istihbarat Baskani, onu anladik da digeri, yani Öktem karakterini canlandiran Kevork Malikyan kimi canlandiriyor? Yada Mehmet Rauf Bey hangi görevde?

5. bölümde öldürülen Ferhat Polis'lerin basiydi sanirim, onun yanindaki ise Savci, paralel yapiya ait bir Savci olsa gerek sanirim.

@beyazsoy veya @Arslan Bey siz cözdünüz mü olayi?

Dizi gayet akici ilerliyor, her bölümde aksiyonu yüksek tutuyorlar ve hikaye öyle devam ediyor. Umarim tikanma olmaz cünkü zevk veren tarafi bu dizinin.

Yavuz, yani Dayi, yillar boyunca istihbarat'ta görev almis biri. Ama Dayi hic Istihbarat Baskani oldu mu? Emekli oldu gerci ama..

Gürkan hadi Istihbarat Baskani, onu anladik da digeri, yani Öktem karakterini canlandiran Kevork Malikyan kimi canlandiriyor? Yada Mehmet Rauf Bey hangi görevde?

5. bölümde öldürülen Ferhat Polis'lerin basiydi sanirim, onun yanindaki ise Savci, paralel yapiya ait bir Savci olsa gerek sanirim.

Diziyi izlemiyorum, dizi paralel yapıyı çok az anlatıyor, asil konusu bu olması gerekirken suya tirit işliyor... Savcı ile çalışan hafif toplu polis paralel yapının adamı ama paralel yapi öyle çalışmıyor . paralel yapıyı bu diziden öğrenmek ve anlamak imkânsız

Diziyi izlemiyorum, dizi paralel yapıyı çok az anlatıyor, asil konusu bu olması gerekirken suya tirit işliyor... Savcı ile çalışan hafif toplu polis paralel yapının adamı ama paralel yapi öyle çalışmıyor . paralel yapıyı bu diziden öğrenmek ve anlamak imkânsız
Dün akşam baya gönderme vardı. Tesbih,hoca falan hatta behzat benim elimi hoca öpüyor şimdi git sen onun elini öp mü diyorsun falan baya gönderme vardı

Dün akşam baya gönderme vardı. Tesbih,hoca falan hatta behzat benim elimi hoca öpüyor şimdi git sen onun elini öp mü diyorsun falan baya gönderme vardı
Evet simdi bakıyorum gönderme değil direk tarif etmislr

Ölen polis müdürü ferhat paralel yapının adamı. Getirilen tespih gulenin herkese yolladığı (koç Sabancı RTE..)tesbih CD bin içinde aslan parçanın sex kasesi vardi ondan aşırı sinirlendi)))

Dayi eski istihbarat başkanı ve Ergenekondan içeri alınan kesimi temsil ediyor

Oktem ise Başbakanlık Müsteşarı normal de çözüm sürecini felan MİT müsteşarı ile birlikte yürütüyorlar

Son düzenleme:
Reaksiyon 6.Bölüm Fragmanlari

Fragman 1

Fragman 2

Fragman 3

Gözlüklü kıvırcık saçlı gazeteci emre uslu. Cemaatin operasyonlarını medyada terse çeviren kişi

ayrıca benim şuan yazdığım yakaamoz dizisinde de oguzun gizli tanıklık yapıp çeteyi çökertme isi işleniyor))

Kıvırcık saçlı gözlüklü gazeteci değim gibi emre uslu dizideki ismi emrah süslü olmuş))) kızlara sarkan biri yapmışlar))) emre uslunun gerçek ismi Emrullah zaten

İnsallah biter miter diyordum ama İnsallah uzun yillar devam eder ya biterse annem gene bbs ye saracak aman Allah korusun hazir odamda bir yer bulmusum ailecek izliyoruz seviyoruz mutfaga donmeyek gene

Dizi tek kelimeyle bu hafta harikaydı ,bu denli aksiyonla zirveyi bile alması gerekir...

cidden aga ya adam resmen taraf değiştirmek üzere yakında vadi bitsinde reaksiyonun reytingi artsın diyecek :F
Ne çektiğimi sizler bilmiyonuz ki son 2 senedir Pazartesileri annem bir çocuk dizisine daldı gitti Beni Böyle Sev mi ne. Hazır bıraktı bende mutfakta o küçücük karanlık çekimleri hiç gösteremeyen televizyondan kurtulmuşum oda da uzanıp keyfime bakıyom ne diyim :D

Vadi bitsin diyecek kadar deli değiliz herhalde :D

Keşke Reaksiyon ile Beyaz Karanfil Vadinin karşına gelmek gibi bir dürüstük gösterebilseydi baya ayar verirdi Vadi :F Biri 30. diğeri 20.olurdu Bahadırı düşünemiyorum bile :F

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs