Diziyi izlemiyorum, dizi paralel yapıyı çok az anlatıyor, asil konusu bu olması gerekirken suya tirit işliyor... Savcı ile çalışan hafif toplu polis paralel yapının adamı ama paralel yapi öyle çalışmıyor . paralel yapıyı bu diziden öğrenmek ve anlamak imkânsız5. bölümü izledim az önce.
Dizi gayet akici ilerliyor, her bölümde aksiyonu yüksek tutuyorlar ve hikaye öyle devam ediyor. Umarim tikanma olmaz cünkü zevk veren tarafi bu dizinin.
Dizide bazi karakterleri hala tam oturtamadim.
Yavuz, yani Dayi, yillar boyunca istihbarat'ta görev almis biri. Ama Dayi hic Istihbarat Baskani oldu mu? Emekli oldu gerci ama..
Gürkan hadi Istihbarat Baskani, onu anladik da digeri, yani Öktem karakterini canlandiran Kevork Malikyan kimi canlandiriyor? Yada Mehmet Rauf Bey hangi görevde?
5. bölümde öldürülen Ferhat Polis'lerin basiydi sanirim, onun yanindaki ise Savci, paralel yapiya ait bir Savci olsa gerek sanirim.
@beyazsoy veya @Arslan Bey siz cözdünüz mü olayi?
Dün akşam baya gönderme vardı. Tesbih,hoca falan hatta behzat benim elimi hoca öpüyor şimdi git sen onun elini öp mü diyorsun falan baya gönderme vardıDiziyi izlemiyorum, dizi paralel yapıyı çok az anlatıyor, asil konusu bu olması gerekirken suya tirit işliyor... Savcı ile çalışan hafif toplu polis paralel yapının adamı ama paralel yapi öyle çalışmıyor . paralel yapıyı bu diziden öğrenmek ve anlamak imkânsız
Oha fragmana bak be coşuyorReaksiyon 6.Bölüm Fragmanı
oğuz tekin oyun oynuyorlar bu çok açık belli oluyor oğuz abisinden şüpheleniyor çünkü🙂🙂Oha fragmana bak be coşuyor![]()
@Çiğdem- dizimiz inşallah yukselecek 5. Bolumde super gidiyor 1 saattir izliyorum![]()
Aynenoğuz tekin oyun oynuyorlar bu çok açık belli oluyor oğuz abisinden şüpheleniyor çünkü🙂🙂
Evet simdi bakıyorum gönderme değil direk tarif etmislrDün akşam baya gönderme vardı. Tesbih,hoca falan hatta behzat benim elimi hoca öpüyor şimdi git sen onun elini öp mü diyorsun falan baya gönderme vardı
5. bölümü izledim az önce.
Dizi gayet akici ilerliyor, her bölümde aksiyonu yüksek tutuyorlar ve hikaye öyle devam ediyor. Umarim tikanma olmaz cünkü zevk veren tarafi bu dizinin.
Dizide bazi karakterleri hala tam oturtamadim.
Yavuz, yani Dayi, yillar boyunca istihbarat'ta görev almis biri. Ama Dayi hic Istihbarat Baskani oldu mu? Emekli oldu gerci ama..
Gürkan hadi Istihbarat Baskani, onu anladik da digeri, yani Öktem karakterini canlandiran Kevork Malikyan kimi canlandiriyor? Yada Mehmet Rauf Bey hangi görevde?
5. bölümde öldürülen Ferhat Polis'lerin basiydi sanirim, onun yanindaki ise Savci, paralel yapiya ait bir Savci olsa gerek sanirim.
@beyazsoy veya @Arslan Bey siz cözdünüz mü olayi?
Gözlüklü kıvırcık saçlı gazeteci emre uslu. Cemaatin operasyonlarını medyada terse çeviren kişiReaksiyon 6.Bölüm Fragmanlari
Fragman 1
Fragman 2
Fragman 3
@-KADİR- aga demiştim sanaİnsallah biter miter diyordum ama İnsallah uzun yillar devam eder ya biterse annem gene bbs ye saracak aman Allah korusun hazir odamda bir yer bulmusum ailecek izliyoruz seviyoruz mutfaga donmeyek gene
cidden aga ya adam resmen taraf değiştirmek üzere yakında vadi bitsinde reaksiyonun reytingi artsın diyecek@-KADİR- aga demiştim sana![]()
Beklenircidden aga ya adam resmen taraf değiştirmek üzere yakında vadi bitsinde reaksiyonun reytingi artsın diyecek![]()
@-KADİR- aga demiştim sana![]()
cidden aga ya adam resmen taraf değiştirmek üzere yakında vadi bitsinde reaksiyonun reytingi artsın diyecek![]()
Ne çektiğimi sizler bilmiyonuz ki son 2 senedir Pazartesileri annem bir çocuk dizisine daldı gitti Beni Böyle Sev mi ne. Hazır bıraktı bende mutfakta o küçücük karanlık çekimleri hiç gösteremeyen televizyondan kurtulmuşum oda da uzanıp keyfime bakıyom ne diyimBeklenir![]()