Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_20141030_095549.jpg

Selen Soyder guzelligiyle buyuluyor:love1:

son 4 bölümdür keyifle izliyorum ben özellikle yavuz sahneleri dahada artmalı oğuz sahnelerini braz kesin bence yavuz ve ekibi daha çok görünmeli bayılıyorum onlara :kiki::kiki::kiki:

oğuz hala abartılı oynamaya devam ediyor ibrahim bey bukadar kötü oyuncumuydu yoksa bu rolumu kaldıramıyor bunu gerçekten anlayamıyorum bence bu rol ona fazla geldi malesef tekin yavuz otür kişilerin yanında oğuz karakteri çok geride kalıyor böyle abartılı oynamaa devam ederse dizi dahadadüşmeye devam eder en iyisi oğuz yerine yavuz sahneleri daha fazla olsun 🙂🙂🙂

izledim aga süpermiş müzik çok güzel 2.videonun başındaki

8.kisim dk 5 de basliyor

@takas
2.videoda özellikle erdal beşikçioğlu harika bir oyunculuk sergiliyor onu eleştirenlere çok iyi bir cevap vermiş ben zaten reaksiyonda yavuz karakteri ve ekibinin daha çok sahneleri olmasından yanayım çünkü ibrahim bey malesef şuan başrollerden en kötü oynayan kişi oğuz karakteri olmamış tekin ve yavuz karakterinin yanında çok abartılı kalıyor zaten diziye yavuz karakteri hareket getiriyor bu bölümede bu sahneyle damga vurdu büyük tebrikler erdal beye:love1:

2.videoda özellikle erdal beşikçioğlu harika bir oyunculuk sergiliyor onu eleştirenlere çok iyi bir cevap vermiş ben zaten reaksiyonda yavuz karakteri ve ekibinin daha çok sahneleri olmasından yanayım çünkü ibrahim bey malesef şuan başrollerden en kötü oynayan kişi oğuz karakteri olmamış tekin ve yavuz karakterinin yanında çok abartılı kalıyor zaten diziye yavuz karakteri hareket getiriyor bu bölümede bu sahneyle damga vurdu büyük tebrikler erdal beye:love1:
hala konuuyor kem göz nehiri öldürttün bir de konuşuyon vışşşh :(

Melunemisin ayol Nehir baya süper oyunculuk sergilemis ne erdali :bhr: Nehir :love1:
2. Videonun son dakikasini @destere izlese kahrindan ölür neticede nehir öldü :(

ayy bu kadının kara para aşktkı tuvanadan ne farkı vardı tuvana kadar gereksiz bir roldeydi bu dizide oyüzden çıkması isabet olmuş 🙂🙂🙂
Tuvananin rolu azaldi reyting düştü :)
Nehirin öldüğu bölüm en düşük oranlari aldi dizi çünkü nehirin kitlesi vardi ve öleceğini duyunca biraktilar diziyi :)