Aynen bende cok sevdim bu kizi Vadide ki Leylos neyse Reaksiyonda ki Leylosum da bu benim
aga senin bu hallerini pek sevmiyorum lütfen vadiyle şu sıradan dizleri ,kıyas etmeAynen bende cok sevdim bu kizi Vadide ki Leylos neyse Reaksiyonda ki Leylosum da bu benim![]()
Yok yav guzellikleri kast etmiştimaga senin bu hallerini pek sevmiyorum lütfen vadiyle şu sıradan dizleri ,kıyas etme![]()
Eyvallah aga begenmiyecen diye korktum ama çok Şükürizledim aga süpermiş müzik çok güzel 2.videonun başındaki
2.videoda özellikle erdal beşikçioğlu harika bir oyunculuk sergiliyor onu eleştirenlere çok iyi bir cevap vermiş ben zaten reaksiyonda yavuz karakteri ve ekibinin daha çok sahneleri olmasından yanayım çünkü ibrahim bey malesef şuan başrollerden en kötü oynayan kişi oğuz karakteri olmamış tekin ve yavuz karakterinin yanında çok abartılı kalıyor zaten diziye yavuz karakteri hareket getiriyor bu bölümede bu sahneyle damga vurdu büyük tebrikler erdal beye
hala konuuyor kem göz nehiri öldürttün bir de konuşuyon vışşşh2.videoda özellikle erdal beşikçioğlu harika bir oyunculuk sergiliyor onu eleştirenlere çok iyi bir cevap vermiş ben zaten reaksiyonda yavuz karakteri ve ekibinin daha çok sahneleri olmasından yanayım çünkü ibrahim bey malesef şuan başrollerden en kötü oynayan kişi oğuz karakteri olmamış tekin ve yavuz karakterinin yanında çok abartılı kalıyor zaten diziye yavuz karakteri hareket getiriyor bu bölümede bu sahneyle damga vurdu büyük tebrikler erdal beye![]()
Melunemisin ayol Nehir baya süper oyunculuk sergilemis ne erdali2.videoda özellikle erdal beşikçioğlu harika bir oyunculuk sergiliyor onu eleştirenlere çok iyi bir cevap vermiş ben zaten reaksiyonda yavuz karakteri ve ekibinin daha çok sahneleri olmasından yanayım çünkü ibrahim bey malesef şuan başrollerden en kötü oynayan kişi oğuz karakteri olmamış tekin ve yavuz karakterinin yanında çok abartılı kalıyor zaten diziye yavuz karakteri hareket getiriyor bu bölümede bu sahneyle damga vurdu büyük tebrikler erdal beye![]()
Melunemisin ayol Nehir baya süper oyunculuk sergilemis ne erdaliNehir
2. Videonun son dakikasini @destere izlese kahrindan ölür neticede nehir öldü![]()
ayy bu kadının kara para aşktkı tuvanadan ne farkı vardı tuvana kadar gereksiz bir roldeydi bu dizide oyüzden çıkması isabet olmuş 🙂🙂🙂hala konuuyor kem göz nehiri öldürttün bir de konuşuyon vışşşh![]()
ayol dizi 100 dk bu 10 dk gözikiyidi en azından tuvana ile dağlar ka fark varayy bu kadının kara para aşktkı tuvanadan ne farkı vardı tuvana kadar gereksiz bir roldeydi bu dizide oyüzden çıkması isabet olmuş 🙂🙂🙂
Tuvananin rolu azaldi reyting düştüayy bu kadının kara para aşktkı tuvanadan ne farkı vardı tuvana kadar gereksiz bir roldeydi bu dizide oyüzden çıkması isabet olmuş 🙂🙂🙂