Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölümü az önce izledim yine çok iyi bir bölüm çekmişler. Özellikle yavuzun eline bıçak batirma sahnesi süperdi.

6.-8. bölümleri arka arkaya izledim bugün. Dizi baya hareket almis bu bölümlerde. Her bölümde birkac tane catisma ve önemli olay gerceklesiyor. Senaryo hizli ilerliyor umarim tikanma olmaz.

Ismail denilen adam Duygu'yu öldürdü ama gercek hayatta kimi temsil ediyor cikaramadim. Ek olarak taraf degistiren Fazil, gercek hayattaki Gülen'in nesi oluyor?

Mezarliktaki catisma sahnesi cok iyiydi, 7. bölümün sonunu da cok begendim, merak icinde birakti. Akabinde 8. bölümün sonundaki bicak sahnesi cok iyiydi.

9. Bölüm fragmani cikmis ve olaylar hizla devam ediyor. Dayi sahneye cikiyor gibi ama yanindaki kadin da ölecek yegeni Duygu'dan sonra.

kaçıncı senesi olursa olsun senin dediğin gibi rtg alıyordu ama totalde dip yapınca kaldırdı kanal d
izlenmeyen bi yapıma kimse tahammül edemez ab falan hikaye
reaksiyon 1 tık daha düşerse kaldırılır kimse babasının hayrına devam ettirmez
arka sokaklar ab de dip hep ama totalde kaç haftadır 4-5 alıyo arada bir yükselse de düşüyo hep
bu eski havada nasıl bi havaymış çok klişe yorumlar hava aynı hava
her şeyin heo aynı olmasını beklemeyin değişim her zaman olacak olacak olmasa vad, hala en tepede olamazdı

bir şeyin orjinali devam ederken çakmalarını kimse izlemez aga unutma bunu :D
Ne kaçıncı senesi olursa olsun :D.Yalan Dünya totalde 2 ve Ab'de 5 reyting aldığı için bunca sene devam etti :D.Reaksiyon diyorum totalde 3 alıp Ab'de 5 üzeri reyting aldıktan sonra ve bu kitle olduktan sonra en az 2 sene devam eder .Arka Sokaklar totali yüksek olduğu için bunca sene devam etti ben zaten demiyorum ki sana ab grubu totalden daha önemli diye .Kısaca demek istediğim Totalde 6 üzeri alan Ab'de 5 üzeri alan bir yapım en az 2 sene devam eder diyorum :).Ne nasıl havamış hacı anlamıyorsun galiba yok işte eski vadi kabüllen .Ben heyacanlanmıyorum artık bakıyorum ama öyle eskisi gibi heyacanlı heyacanlı izlemiyorum .Reaksiyonda ,oyuncuların ismi yetiyor İbrahim Çelikkol yerine başka oyuncu bulunabilirdi orası ayrı tabi.Gel gelelim şimdi sen diyecen dünya yıldızı geldi dünya yıldızı diyecen :F:F geldi de konuk oyuncu olarak geldi şimdi diyecen Kordon geldi diyecen onunda rolü hiç ama hiç olmamış başka rollerde olabilirdi şimdi diyecen Tilki geldi Tilki diye onda haklısın ona sözüm yok :D:D

Bolumu az önce Izledim yine dört dörtlük bi bölümdü .
Selen Soyder (turuncu saçlı kız ) nasıl bıçakladı kocasini müstahak o meluneye :A

Nehir çıktı diziden garibim :(

Fragman süper hazırlanmış :) oğuz vuruluyor dizi büyük ihtimal ya bitecek ya da yeni oyuncular getirecek dizide oğuz dışında ölenlerde var.

@xemrexxx in 3 bolum izleyip hic bir şey anlamadığını kanıtlarcasına dizinin hulogg yapmadığını savunmasına dizinin son bölümünde tokat gibi bir cevap geldi)))))

YAVUZ ASLAN, FAZIL’I ASTI

Dizinin yayınlanan son bölümünde, yeğeni Duygu için intikam yeminleri eden Yavuz Aslan, Fazıl’ın yerini öğrenir. Fazıl’ın istihbarat binasında olduğunu öğrenen Yavuz, binayı basar. Cemaatin adamı olan Fazıl’a çeşitli işkenceler yapan Yavuz, binanın ortasında Fazıl’ı asarak Didem’in intikamını alır.

reaksiyon1.jpg

Gecen bölümde de yine cemaatin yazarlarından emre usluya dizide gönderme yapılmış konuda apartmandan aşağı sarkitilmisti

Star TV'de bu gece yayınlanan 6. bölümde, yurt dışına kaçan gazeteci Emre Uslu'ya gönderme yapıldı. Dizide olup biteceklerle ilgili sürekli açıklamalar yapan gazeteci Emrah rolü ile Emre Uslu'nun işlendiği görüldü. Dizinin bu akşam yayınlanan 6. bölümünde örgüt kurmakla suçlanan Oğuz komutan, gazeteciyi yakalayarak emirleri ve bilgileri kimden aldığını öğrendi.

@xemrexxx in 3 bolum izleyip hic bir şey anlamadığını kanıtlarcasına dizinin hulogg yapmadığını savunmasına dizinin son bölümünde tokat gibi bir cevap geldi)))))

YAVUZ ASLAN, FAZIL’I ASTI

Dizinin yayınlanan son bölümünde, yeğeni Duygu için intikam yeminleri eden Yavuz Aslan, Fazıl’ın yerini öğrenir. Fazıl’ın istihbarat binasında olduğunu öğrenen Yavuz, binayı basar. Cemaatin adamı olan Fazıl’a çeşitli işkenceler yapan Yavuz, binanın ortasında Fazıl’ı asarak Didem’in intikamını alır.

reaksiyon1.jpg

Gecen bölümde de yine cemaatin yazarlarından emre usluya dizide gönderme yapılmış konuda apartmandan aşağı sarkitilmisti

Star TV'de bu gece yayınlanan 6. bölümde, yurt dışına kaçan gazeteci Emre Uslu'ya gönderme yapıldı. Dizide olup biteceklerle ilgili sürekli açıklamalar yapan gazeteci Emrah rolü ile Emre Uslu'nun işlendiği görüldü. Dizinin bu akşam yayınlanan 6. bölümünde örgüt kurmakla suçlanan Oğuz komutan, gazeteciyi yakalayarak emirleri ve bilgileri kimden aldığını öğrendi.
ben hüloğğ yapmıyor mu dedim senin istediğin ka hüloğğğ yapmıyor dedim:)))

9pJ40o.png

evrime inanıyorum artık bu ne ya :D bu ikisi nasıl aynı adam olabilir

biri eski vadinin bedosu
diğeri reaksiyonun ibrahimi

9. bölümü izledim az önce.
Gerilimi ve aksiyonu bol bir bölüm olmus. Dayi bölüme damga vurmus, süper oyunculuk sergilemis Erday Bey.
Müziklerini begeniyorum dizinin, zamaninda ve tam yerinde kullaniliyor.

Diziyi bitirmek isteyen bazi kesimler oldugu baya bir ortada yoksa bitirme politikasini falan gectim bu dizi daha cok uzun sürebilme potansiyeline sahip.