Ne kaçıncı senesi olursa olsunkaçıncı senesi olursa olsun senin dediğin gibi rtg alıyordu ama totalde dip yapınca kaldırdı kanal d
izlenmeyen bi yapıma kimse tahammül edemez ab falan hikaye
reaksiyon 1 tık daha düşerse kaldırılır kimse babasının hayrına devam ettirmez
arka sokaklar ab de dip hep ama totalde kaç haftadır 4-5 alıyo arada bir yükselse de düşüyo hep
bu eski havada nasıl bi havaymış çok klişe yorumlar hava aynı hava
her şeyin heo aynı olmasını beklemeyin değişim her zaman olacak olacak olmasa vad, hala en tepede olamazdı
bir şeyin orjinali devam ederken çakmalarını kimse izlemez aga unutma bunu![]()
ben hüloğğ yapmıyor mu dedim senin istediğin ka hüloğğğ yapmıyor dedim@xemrexxx in 3 bolum izleyip hic bir şey anlamadığını kanıtlarcasına dizinin hulogg yapmadığını savunmasına dizinin son bölümünde tokat gibi bir cevap geldi)))))
YAVUZ ASLAN, FAZIL’I ASTI
Dizinin yayınlanan son bölümünde, yeğeni Duygu için intikam yeminleri eden Yavuz Aslan, Fazıl’ın yerini öğrenir. Fazıl’ın istihbarat binasında olduğunu öğrenen Yavuz, binayı basar. Cemaatin adamı olan Fazıl’a çeşitli işkenceler yapan Yavuz, binanın ortasında Fazıl’ı asarak Didem’in intikamını alır.
![]()
Gecen bölümde de yine cemaatin yazarlarından emre usluya dizide gönderme yapılmış konuda apartmandan aşağı sarkitilmisti
Star TV'de bu gece yayınlanan 6. bölümde, yurt dışına kaçan gazeteci Emre Uslu'ya gönderme yapıldı. Dizide olup biteceklerle ilgili sürekli açıklamalar yapan gazeteci Emrah rolü ile Emre Uslu'nun işlendiği görüldü. Dizinin bu akşam yayınlanan 6. bölümünde örgüt kurmakla suçlanan Oğuz komutan, gazeteciyi yakalayarak emirleri ve bilgileri kimden aldığını öğrendi.
Ekranların en hulogg dizisi ama yeterli değil tabi)))))ben hüloğğ yapmıyor mu dedim senin istediğin ka hüloğğğ yapmıyor dedim))
Ohhhhhhha o adammiymis 😱 Vadiye alsalardi keske![]()
evrime inanıyorum artık bu ne yabu ikisi nasıl aynı adam olabilir
biri eski vadinin bedosu
diğeri reaksiyonun ibrahimi
aga ben ilk gördüğümde anında tanıdım geçen hafta 😀Ohhhhhhha o adammiymis 😱 Vadiye alsalardi keskeKimse farketmezdi adim kadar eminim
![]()
la olm vadiyi sen nerenle seyrediyon adam mefta olalı 10 sene oldu sen hala hayallerdesinOhhhhhhha o adammiymis 😱 Vadiye alsalardi keskeKimse farketmezdi adim kadar eminim
![]()