Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragmanlar gayet basarili olmus. Nehir Erdogan rolüne tam uymamis gibi geliyor sanki bana. Daha aktif kullanilabilir bence.

Star TV'nin en iddalı dizisi fakat konusu bana pek itaat etmedi.

Reaksiyon 2. Bölüm Özeti

Dizi başladı ilk bölümde yazdığım hatalr devam ediyor. Bu kadar para harcanmış bir iş de boyle hatalar olmaz. Daha ilk dakika gol bir. Zeynep doktorun bilgisayarına ondan habersiz ve avukatı olmadan karıştırılırlar)))) boyle bir şey olur mu yahuu

Arka Sıradakiler'de ki Sibel'de burdaymış @sokak sanati
İlk bölümünü izlicem birazdan nasıl bir rolde acaba.

Dizi saçma sapan ilerliyor. İnanmıyorum nasıl boyle hatalar yapılıyor

Dizi saçma sapan ilerliyor. İnanmıyorum nasıl boyle hatalar yapılıyor
Hatasız dizi mi var? İlla ki hata olacak. Gerçek hayat değil ki bu, dizi. Sürekli olumsuz şeylerden bahsediyorsun. Hatasız dizi arıyorsan, o hiç olmaz. Hata olayını kaale alarak izlemeye başlıyorsan, izlemeye de gerek yok.

Sen bize derin devleti paralel devleti İsrailli anlatcagim deyip daha düz devleti bile bilmezsen bunu elestirmeyelim mi.. Bence aksiyon dizisisi biraz zeka gerektirir. Bu dizi bunkadar masaraf yapıyorsa biraz kalite istemek hakkım

Sen bize derin devleti paralel devleti İsrailli anlatcagim deyip daha düz devleti bile bilmezsen bunu elestirmeyelim mi.. Bence aksiyon dizisisi biraz zeka gerektirir. Bu dizi bunkadar masaraf yapıyorsa biraz kalite istemek hakkım
Yalnız masrafı dizi yapıyor, bir başkası değil. Sadece dizi olarak görmek lazım. Hata olacaktır elbette. Anlatacaklar konusunda biraz iddialı olmuş olabilirler ve iş biraz aceleye geldiğinden, hatalar olmuş olabilir. Zamanla hatalar en aza inecektir. Beklemek lazım, sadece beklemek.

Bugünkü hatayi geçelim diyeceğim ama ilk bölümdeki zeka eksikliği dizi için hayra alamet değil. İlerdeki hataların büyük habercisi...

Neyse dizinin finali @pompy lık bitti herkesi patlattılar))))