Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni Böyle Sev reklam arasında biraz izledim tarzım olmadığı halde dizi reklam bitene kadar pür dikkat izletti kendini ama izleme şansım yok diziyi.

Beni Böyle Sev reklam arasında biraz izledim tarzım olmadığı halde dizi reklam bitene kadar pür dikkat izletti kendini ama izleme şansım yok diziyi.
En azından izletmiş.
Karışıklık sevmiyorsan eğer, izleme şansın olmaz.
Bir de Beni Böyle Sev'i izliyorsun, o da var.

Bu dizi, kesimleri birbirinden ayırdı. O yönden tartışılıyor biraz. O açıdan twitter'da trend topic olması kadar doğal bir şey yok.
yok normalde kim nerde yazıyor onu göremiyorum dk da 10 tweet bile gelmiyor yani 🙂

yok normalde kim nerde yazıyor onu göremiyorum dk da 10 tweet bile gelmiyor yani 🙂
[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketi olarak baktım da, 5-10 dakika önce tweet yağmuru vardı. Gözlemlediğim kadarıyla yani. Sonradan azalmaya başladı biraz. Karışık oluyor bu sosyal medya.

[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketi olarak baktım da, 5-10 dakika önce tweet yağmuru vardı. Gözlemlediğim kadarıyla yani. Sonradan azalmaya başladı biraz. Karışık oluyor bu sosyal medya.
yalnız şöyle bir durum da var sosyal medyada kuvettli olan diziler iyi reyting alamıyorlar genellikle 🙂

onuda okudum katılıyorum genel olarak
erdala dayı rolü yakışmamış dayılık bi tipi yok bence
Biraz ağır eleştiri yaptım ama olacak. Biraz aceleye gelmiş.

Erdal Beşikçioğlu'nda tamam, olgun bir yüz var, sesi de uygun. Hemen yaşlandırdılar. Daha aktif olacağı bir rol olsaydı, daha iyiydi.

Dizinin güzel olacağından eminim ama takip etmeyi düşünmüyorum belki yazın başlarım reytingler iyi gelirse.

yalnız şöyle bir durum da var sosyal medyada kuvettli olan diziler iyi reyting alamıyorlar genellikle 🙂
Daha ilk bölümü şu anda ve kitle toplamaya çalışıyor. Şu anda olumlu ve olumsuz grup olmak üzere iki grup var. Bu kadar çok konuşulmasında etken budur. Reyting olayı, sosyal medyayla pek alakası yok. Kıyaslama yapılırsa, ters köşe çok çıkar. Reyting ile sosyal medya, çok ayrı bir olay.

Yeni açtım bakalım biraz. Eski Hikaye'deki bakkal da oynuyormuş şaşırdım görünce

Berkan Şal'ın lakabı Ceset'miş Behzat Ç.'deki olayı devam ettirecekler sanırım.

Yeni açtım bakalım biraz. Eski Hikaye'deki bakkal da oynuyormuş şaşırdım görünce

Berkan Şal'ın lakabı Ceset'miş Behzat Ç.'deki olayı devam ettirecekler sanırım.
aga kadroda çok vadiden isim var teknik ekip full vadi ekibi ama dizi vadinin uzaktan yakından sağdan soldan geçemez

Bu arada @takas, Kurtlar Vadisi ile kıyaslamasan daha iyi. Kıyaslanamaz ki. Birisi yılların dizisi, diğeri günün dizisi. Her ikisi de farklı, her ne kadar benzerlik gösterse de.

Bu arada @takas, Kurtlar Vadisi ile kıyaslamasan daha iyi. Kıyaslanamaz ki. Birisi yılların dizisi, diğeri günün dizisi. Her ikisi de farklı, her ne kadar benzerlik gösterse de.
benzerlik demek biraz hafif kalır vadi çakması demek bana göre daha doğru olur 🙂

valla aga onlar dedi gelmiş geçmiş en iyisi dedi bahadır özdener
vadinin teknik ekibi ve birçok oyuncusunu onlar ayarttı
karşılaştıranda onlar
onlar karşılaştırıyosa bizde karşılaştıracaz gerçi karşılaştıracak bi yan yok ama bu gurur onlara yeter

bakın görün beyaz karanfil reaksiyondan çok daha iyi reyting alacak
ben beyaz karanfilin tutacağını net bi şekilde düşünüyorum