En azından izletmiş.Beni Böyle Sev reklam arasında biraz izledim tarzım olmadığı halde dizi reklam bitene kadar pür dikkat izletti kendini ama izleme şansım yok diziyi.![]()
olduda nasıl oldu ben anlamadım bu işi[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketiyle dizi, twitter'da trend topic oldu.![]()
Beni Böyle Sev var o yüzden izlemiyorum şuan ki hali çok daha iyi dizinin, hem senaryo hem müzikler hem de oyuncular.En azından izletmiş.Karışıklık sevmiyorsan eğer, izleme şansın olmaz.
Bir de Beni Böyle Sev'i izliyorsun, o da var.
![]()
Bu dizi, kesimleri birbirinden ayırdı. O yönden tartışılıyor biraz. O açıdan twitter'da trend topic olması kadar doğal bir şey yok.olduda nasıl oldu ben anlamadım bu işi
yok normalde kim nerde yazıyor onu göremiyorum dk da 10 tweet bile gelmiyor yani 🙂Bu dizi, kesimleri birbirinden ayırdı. O yönden tartışılıyor biraz. O açıdan twitter'da trend topic olması kadar doğal bir şey yok.![]()
[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketi olarak baktım da, 5-10 dakika önce tweet yağmuru vardı. Gözlemlediğim kadarıyla yani. Sonradan azalmaya başladı biraz. Karışık oluyor bu sosyal medya.yok normalde kim nerde yazıyor onu göremiyorum dk da 10 tweet bile gelmiyor yani 🙂
onuda okudum katılıyorum genel olarakYukarıdaki yorumumu okumaya üşendin de, kısa yoruma mı takıldın?![]()
yalnız şöyle bir durum da var sosyal medyada kuvettli olan diziler iyi reyting alamıyorlar genellikle 🙂[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketi olarak baktım da, 5-10 dakika önce tweet yağmuru vardı. Gözlemlediğim kadarıyla yani. Sonradan azalmaya başladı biraz. Karışık oluyor bu sosyal medya.![]()
Biraz ağır eleştiri yaptım ama olacak. Biraz aceleye gelmiş.onuda okudum katılıyorum genel olarak
erdala dayı rolü yakışmamış dayılık bi tipi yok bence
Daha ilk bölümü şu anda ve kitle toplamaya çalışıyor. Şu anda olumlu ve olumsuz grup olmak üzere iki grup var. Bu kadar çok konuşulmasında etken budur. Reyting olayı, sosyal medyayla pek alakası yok. Kıyaslama yapılırsa, ters köşe çok çıkar. Reyting ile sosyal medya, çok ayrı bir olay.yalnız şöyle bir durum da var sosyal medyada kuvettli olan diziler iyi reyting alamıyorlar genellikle 🙂
aga kadroda çok vadiden isim var teknik ekip full vadi ekibi ama dizi vadinin uzaktan yakından sağdan soldan geçemezYeni açtım bakalım biraz. Eski Hikaye'deki bakkal da oynuyormuş şaşırdım görünce
Berkan Şal'ın lakabı Ceset'miş Behzat Ç.'deki olayı devam ettirecekler sanırım.
Şimdi de Cevher'i gördüm pilavcı olmuş aasdsdsdasdaga kadroda çok vadiden isim var teknik ekip full vadi ekibi ama dizi vadinin uzaktan yakından sağdan soldan geçemez
birazdan da shamiri göreceksin ismail demircinin abisi ve istihbaratçı rolündeŞimdi de Cevher'i gördüm pilavcı olmuş aasdsdsdasd![]()
benzerlik demek biraz hafif kalır vadi çakması demek bana göre daha doğru olur 🙂Bu arada @takas, Kurtlar Vadisi ile kıyaslamasan daha iyi. Kıyaslanamaz ki. Birisi yılların dizisi, diğeri günün dizisi. Her ikisi de farklı, her ne kadar benzerlik gösterse de.![]()
valla aga onlar dedi gelmiş geçmiş en iyisi dedi bahadır özdenerBu arada @takas, Kurtlar Vadisi ile kıyaslamasan daha iyi. Kıyaslanamaz ki. Birisi yılların dizisi, diğeri günün dizisi. Her ikisi de farklı, her ne kadar benzerlik gösterse de.![]()
Kimse vadi senaristlerinin komedi yazmasını beklemiyordu zaten. Böyle bir dizi yapacaklardı ama vadiden oyuncu çalmaları kötü oldu.benzerlik demek biraz hafif kalır vadi çakması demek bana göre daha doğru olur 🙂