Dizinin aşırı kopuk oluşunun bir tek ben mi farkındayım ?Dizinin konusu daha yeni başladı. Aksiyon sahneleri çok iyi çekilmişti, diğer sahnelerde yapaylık vardı. Bu dizi tutar, çok net.
''Halk''ın çoğu beğenmiş valla. Direk 'Reaksiyon' olarak search'lersen görürsün muhtemelen. Eleştirmenlerce beğenilmememiş, onlar da bazıları.Dizinin aşırı kopuk oluşunun bir tek ben mi farkındayım ?
Sosyal medya yorumlarına bak hiç beğenilmemiş , tutmaz bu dizi.
İlk dakikalarda yorum yaptim. İlk baslarda daha kötüydü . simdi simdi biraz daha güzelleşti. Hikayeye girdiler.. Ama Aşırı siyasi ve kurumlara çok salmışlar kim kimdir görevi nedir çözülmüyor bu da kopuk kopuk olduğu zannı veriyor. . türk halkı bu kadar siyasi değil. Dizi tipik MİT askeri polisiye dizisi .bu dizilerin formatına uygun senaryoda tek sıkıntı komedi unsuru az. Sürekli sıkıcı konuşmalar insanlar bulanır araya bir güllü atmaliydilarSon 20 DK'sını izledim. Çok durağan geçti "yılın dizisi" deniyordu daha hareketli bir dizi bekliyordum sıkıldım açıkcası yorum yapabilmek için izledim... @beyazsoy sen nasıl buldun?
Reytingi ne olur sence?İlk dakikalarda yorum yaptim. İlk baslarda daha kötüydü . simdi simdi biraz daha güzelleşti. Hikayeye girdiler.. Ama Aşırı siyasi . türk halkı bu kadar siyasi değil. Dizi tipik MİT askeri polisiye dizisi .bu dizilerin formatına uygun senaryoda tek sıkıntı komedi unsuru az. Sürekli sıkıcı konuşmalar insanlar bulanır araya bir güllü atmaliydilar
Kurt seid şuradan hallice olur. Yarın 4 reyting alırsa iyi ilerleyen zamanda çok aşırı yukselecegini sanmıyorum. Katadayiya hic bakmadim ama bugünün birincisi yine karadayi olacak gibiReytingi ne olur sence?![]()
Yarın için demedim genel olarakKurt seid şuradan hallice olur. Yarın 4 reyting alırsa iyi ilerleyen zamanda çok aşırı yukselecegini sanmıyorum. Katadayiya hic bakmadim ama bugünün birincisi yine karadayi olacak gibi
aslında kopuk değil birleşiyor olaylar ama ilk bölümden abartmışlarDizinin aşırı kopuk oluşunun bir tek ben mi farkındayım ?
Sosyal medya yorumlarına bak hiç beğenilmemiş , tutmaz bu dizi.
Ben De genel yazdım . karadayi daha sıcak bizden dizi.1 ben aksiyon izlememem pek ama bu dizi de beni çeken hic yok. İki dizi arasında kalsam karadayiyi izlerin.Yarın için demedim genel olarakBencede dizi Karadayı'yı geçemeyecek.
Aynen içimden geçenleri yazmışsın halk böyle soğuk dizileri sevmiyor siyasi içerikli dizileri izlemiyor son yıllarda bence reyting anlamında bir şey olmaz...İlk dakikalarda yorum yaptim. İlk baslarda daha kötüydü . simdi simdi biraz daha güzelleşti. Hikayeye girdiler.. Ama Aşırı siyasi ve kurumlara çok salmışlar kim kimdir görevi nedir çözülmüyor bu da kopuk kopuk olduğu zannı veriyor. . türk halkı bu kadar siyasi değil. Dizi tipik MİT askeri polisiye dizisi .bu dizilerin formatına uygun senaryoda tek sıkıntı komedi unsuru az. Sürekli sıkıcı konuşmalar insanlar bulanır araya bir güllü atmaliydilar
aga bence güzel dizi karadayıdan çok daha iyi karadayıda aşktan başka bişey yok ki izlerken işkence çekiyorumBen De genel yazdım . karadayi daha sıcak bizden dizi.1 ben aksiyon izlememem pek ama bu dizi de beni çeken hic yok. İki dizi arasında kalsam karadayiyi izlerin.
tutmaz demiyorum ama soğuk havası var. Hikaye çok karışık anlaması çok zor. Dediğin gibi İsmail demirci dizinin bir numarası İbrahim celikkol ile rolleri değişseler dizi için daha iyiaga bence güzel dizi karadayıdan çok daha iyi karadayıda aşktan başka bişey yok ki izlerken işkence çekiyorum
şu diziyi varya ismail demirci nin üstüne yıksalar biraz daha tutar belki yoksa zor
İsmail Demirci harbi fena ya adama bak
bu arada müzikler vadininkinin yanından bile geçemez gökhan kırdar ı ayartamadılar demekki
mevlana yördem bile onların ekibine geçmiş hepsi pişman olacak hemde ne pişman
dizide 2 net başrol var
ismail demirci ve ibrahim çelikkol
ikisi kapışıyor şuan![]()
bu şekilde yüksek reyting alacağını hiç sanmıyorum dediğin gibi soğukluk var gerçi sonradan biraz açıldı ama çok siyasitutmaz demiyorum ama soğuk havası var. Hikaye çok karışık anlaması çok zor. Dediğin gibi İsmail demirci dizinin bir numarası İbrahim celikkol ile rolleri değişseler dizi için daha iyi
aga ismail demirci dizideki en iyi oyuncu müthiş oynuyor sen ne diyosun coşturuyo adam[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketiyle dizi, twitter'da trend topic oldu.![]()
Yukarıdaki yorumumu okumaya üşendin de, kısa yoruma mı takıldın?aga ismail demirci dizideki en iyi oyuncu müthiş oynuyor sen ne diyosun coşturuyo adam![]()