Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi genel olarak beğenilmemiş , yalnız değilmişim :)

Son 20 DK'sını izledim. Çok durağan geçti "yılın dizisi" deniyordu daha hareketli bir dizi bekliyordum sıkıldım açıkcası yorum yapabilmek için izledim... @beyazsoy sen nasıl buldun?

Dizinin konusu daha yeni başladı. Aksiyon sahneleri çok iyi çekilmişti, diğer sahnelerde yapaylık vardı. Bu dizi tutar, çok net.

Son 20 DK'sını izledim. Çok durağan geçti "yılın dizisi" deniyordu daha hareketli bir dizi bekliyordum sıkıldım açıkcası yorum yapabilmek için izledim... @beyazsoy sen nasıl buldun?
İlk dakikalarda yorum yaptim. İlk baslarda daha kötüydü . simdi simdi biraz daha güzelleşti. Hikayeye girdiler.. Ama Aşırı siyasi ve kurumlara çok salmışlar kim kimdir görevi nedir çözülmüyor bu da kopuk kopuk olduğu zannı veriyor. . türk halkı bu kadar siyasi değil. Dizi tipik MİT askeri polisiye dizisi .bu dizilerin formatına uygun senaryoda tek sıkıntı komedi unsuru az. Sürekli sıkıcı konuşmalar insanlar bulanır araya bir güllü atmaliydilar

İlk dakikalarda yorum yaptim. İlk baslarda daha kötüydü . simdi simdi biraz daha güzelleşti. Hikayeye girdiler.. Ama Aşırı siyasi . türk halkı bu kadar siyasi değil. Dizi tipik MİT askeri polisiye dizisi .bu dizilerin formatına uygun senaryoda tek sıkıntı komedi unsuru az. Sürekli sıkıcı konuşmalar insanlar bulanır araya bir güllü atmaliydilar
Reytingi ne olur sence? :X

diziyi genel olarak beğendim
ama diziyi değerlendirmeden önce kesinlikle değinmek istediğim konu İsmail Demirci
adamın karakteri de oyunculuğu da mükemmel yav on numara dizinin şuan en iyisi erdal merdal hikaye
gerçekten onun sahneleri süper :D

oyuncuları değerlendirirsem ibrahim çelikkol iyi oynuyo yakışmış ama duygu yönü eksik biraz
erdal dayı rolünde bence hiç yakışmamış başka bi rolde olmalıydı dayılık bi tipi yok bi de aslan parçası demesi yakışmıyor
selen çok güzel iyi oynuyor :D
nehirin çok sahnesi yok ama o da iyi
bizim cevherde burdaymış aynı zamanda shamirde
oyuncular genel olarak iyi ama İsmail Demirci ye kesinlikle ayrı bi parantez açmak lazım on numara oyuncu ya acayip yetenekli vadide de kısa sürede erkan karakteriyle çok sevilmişti bu adamın oyunculuğu bi başka

kesinlikle bi vadi falan olması imkansız zaten ben o gözle izlemiyorum diğer dizilerle karişılaştırınca izlenecek güzel ve kaliteli bi dizi olmuş
bahadırın tüm zamanların en iyisi iddaası kesinlikle abartı sanki vadiyi bilmiyomuş gibi :D

bence hikaye güzel ama çok fazla siyasi olmuş

Dizinin aşırı kopuk oluşunun bir tek ben mi farkındayım ?
Sosyal medya yorumlarına bak hiç beğenilmemiş , tutmaz bu dizi.
aslında kopuk değil birleşiyor olaylar ama ilk bölümden abartmışlar

bu arada ibrahim çelikkol yani oğuz selen soyderi yani zeynepi seviyor ama zeynep evli
evli olduğu çetin ise arkasından iş çeviriyo ve onun ipini çekecek

İlk dakikalarda yorum yaptim. İlk baslarda daha kötüydü . simdi simdi biraz daha güzelleşti. Hikayeye girdiler.. Ama Aşırı siyasi ve kurumlara çok salmışlar kim kimdir görevi nedir çözülmüyor bu da kopuk kopuk olduğu zannı veriyor. . türk halkı bu kadar siyasi değil. Dizi tipik MİT askeri polisiye dizisi .bu dizilerin formatına uygun senaryoda tek sıkıntı komedi unsuru az. Sürekli sıkıcı konuşmalar insanlar bulanır araya bir güllü atmaliydilar
Aynen içimden geçenleri yazmışsın halk böyle soğuk dizileri sevmiyor siyasi içerikli dizileri izlemiyor son yıllarda bence reyting anlamında bir şey olmaz...

Ben 20 DK izleyip değiştirdim kanalı...

Ben De genel yazdım . karadayi daha sıcak bizden dizi.1 ben aksiyon izlememem pek ama bu dizi de beni çeken hic yok. İki dizi arasında kalsam karadayiyi izlerin.
aga bence güzel dizi karadayıdan çok daha iyi karadayıda aşktan başka bişey yok ki izlerken işkence çekiyorum
şu diziyi varya ismail demirci nin üstüne yıksalar biraz daha tutar belki yoksa zor

İsmail Demirci harbi fena ya adama bak :D

bu arada müzikler vadininkinin yanından bile geçemez gökhan kırdar ı ayartamadılar demekki

mevlana yördem bile onların ekibine geçmiş hepsi pişman olacak hemde ne pişman

dizide 2 net başrol var
ismail demirci ve ibrahim çelikkol

ikisi kapışıyor şuan :D

aga bence güzel dizi karadayıdan çok daha iyi karadayıda aşktan başka bişey yok ki izlerken işkence çekiyorum
şu diziyi varya ismail demirci nin üstüne yıksalar biraz daha tutar belki yoksa zor

İsmail Demirci harbi fena ya adama bak :D

bu arada müzikler vadininkinin yanından bile geçemez gökhan kırdar ı ayartamadılar demekki

mevlana yördem bile onların ekibine geçmiş hepsi pişman olacak hemde ne pişman

dizide 2 net başrol var
ismail demirci ve ibrahim çelikkol

ikisi kapışıyor şuan :D
tutmaz demiyorum ama soğuk havası var. Hikaye çok karışık anlaması çok zor. Dediğin gibi İsmail demirci dizinin bir numarası İbrahim celikkol ile rolleri değişseler dizi için daha iyi

tutmaz demiyorum ama soğuk havası var. Hikaye çok karışık anlaması çok zor. Dediğin gibi İsmail demirci dizinin bir numarası İbrahim celikkol ile rolleri değişseler dizi için daha iyi
bu şekilde yüksek reyting alacağını hiç sanmıyorum dediğin gibi soğukluk var gerçi sonradan biraz açıldı ama çok siyasi
İsmail Demirci kesinlikle 1 numara olmalı karakterini mükemmel ötesi oynuyor uzun zamandır başka bir dizide bir oyuncuyu bu kadar beğenmemiştim

Dizi bir başladı, karışıklık başladı. Karmaşıklık yüzünden konuya biraz geç adapte oldum. Karakterlerin ve oyuncuların fazla olması sebebiyle, karmaşıklık giderek arttı. Kimin iyi, kimin kötü olduğu da unutulduğu oldu. Siyasi mesajlar ağırlıkta oldu. Biraz film gibi olmuş.

İbrahim Çelikkol biraz soğuktu. Asker birisi için aslında bu soğukluğu doğal karşılamak lazım. Duygularını yitirmiş bir karakteri canlandırıyor gibiydi. İsmail Demirci'nin daha çok parladığı ortada. Hele o sinirli halleriyle aldı götürdü. En azından sinirli bir görüntü çizdi. Erdal Beşikçioğlu'nun kötü karakteri canlandırdığı vardı. Erdal Beşikçioğlu'nu durağan bir karakterde görmek istemezdim açıkcası. Yurdaer Okur'un varla yok arasında bir karakteri canlandırdığı da vardı. Selen Soyder güzeldi, iyiydi. Şimdilik pek iş düşmedi ama ileride karakterine büyük yükler yüklenecek. Nehir Erdoğan o kadar da gözükmedi ama o da iyiydi, güzeldi.

İlk bölüm için biraz ağır, biraz da karmaşıktı. Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Suikast girişiminde bulunma sahnesini anlam veremedim, yolun ortasında suikast girişimi, bir de roketle. Son sahnedeki uçağın patlama sahnesi, biraz bilimkurgu filmlerini hatırlattı. Böyle başlamaları biraz ilginç oldu. Ortaya farklı bir şey çıkartmak isterken, karmaşık bir hâl almış. İlerleyen bölümlerde daha iyi olacağını düşünüyorum. Başlangıçta böyle şeyler olabilir.

Bence iyi bir dizi ancak vadi ile mukayese edildiği için reytingleri yetersiz görünecektir. Yine de aksiyonun artacağı bölümlerde 9 a yakın reyting alır.

[HASHTAG]#Reaksiyon[/HASHTAG] etiketiyle dizi, twitter'da trend topic oldu. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato