Showtime Ray Donovan 2. Sezon Yorumları

2x12. bölüm

Sezon Finali harikaydı .. sezon finalinden çok sanki tam final havasındaydı . bir bakıma herşey yoluna girmiş gibiydi ?

mick in para konusunda şansının yaver gitmesini istiyordum , mickey karakteri bana ray dan daha sempatik daha neşeli geliyor.., sonunda konuşan, kaptan isimli atla yüzü güldü ihtiyarın bende mutlu oldum :)
ray donovan ın kıyamadığı kate e avi kıydı, hemde temiz kıydı :) ray in kadını ortadan kaldırmaya yüreği el vermedi, aslında avi ye teşekür etmesi lazım büyük bir beladan kurtardı ray i :)
kate i kaybeden ray, bundan sonra dötüde kaybetsem dünya umrumda değil, diyerek gözünü kararttı ve cookie brown u ortadan kaldırdı, temiz iş çıkardı, suçlamalarada maruz kalmayacaktır büyük ihtimalle suç bavuldaki parayı alan cokie nin adamının üstünde kalacak ,
abby gördü hanyayı konyayı? jim gibi bir salağın cookie yi ortadan kaldıracağını düşünmekle ne kadar büyük aptallık ettiğini anlamış oldu. öyle katil olmak herkesin harcı değil :) son sahnede gelip ray in kucağına atlar gibi bakışı, kadının hatasından döndüğünü gösteriyor ama abby den bir cacık olmaz yine iki güne başka bir sorun çıkaracaktır ?
ashley in birlikte olduğu steve adlı psikopatın bağaja sokulup polise teslim edildiği sahnede güzeldi :)

Biraz konu dışı olacak ama en uygun yer burası sanırım. Jon Voight, Angelina Jolie'nin babasıymış. Bilmiyordum şaşırdım baya görünce. :D

Büyük ihtimal çoğunuz biliyorsunuzdur benim cahilliğimdir ama paylaşayım yine de. :D @destere @sürgünüm @Forumdash

1335835581_feuds-11-jon-voight-angelina-jolie-560.jpg

Biraz konu dışı olacak ama en uygun yer burası sanırım. Jon Voight, Angelina Jolie'nin babasıymış. Bilmiyordum şaşırdım baya görünce. :D

Büyük ihtimal çoğunuz biliyorsunuzdur benim cahilliğimdir ama paylaşayım yine de. :D @destere @sürgünüm @Forumdash

Benim adamım Billy Bob Thornton'da, Angelina Jolie'nin eski kocası. :)

ilk defa şimdi duydum :)

eğer tery ve bunchy veya ray gibi yetiştirseydi angelinayı angelina çoktan psikolojik bunalım sonucu intihar etmişti:) umarım angelina küçükken rahiplerin tacizine uğramamıştır :) çünkü babada pek hayır yok çocuklarını sapık rahiplere teslim ediyor :)