Showtime Ray Donovan 2. Sezon Yorumları

2x10

İyi bölümdü yine. Hatta sezonun en iyi ikinci bölümü olabilir 2x7'nin ardından. :)

Ray'in FBI ajanına videoyu gösterdiği andaki ajanın ifadesi güzeldi. :D Bir de adamı başkan mı yapacaklarmış neymiş onu anlamadım ama Ray'i dinlemezse olay yatar. :):)

Tommy'nin sahnesi şok ediciydi. Yanlış kişiyi vurdu. :)

Polis Abby uğruna suç dünyasına mı atılıyor? Ne buldu ki bu kadında bu kadar? :) Neyse Cookie öldürür bari ondan kurtuluruz. Ama işte bu durumda Abby hala yaşıyor hatta daha da bunalıma girer. Bu kadını öldürecek bir plan yapmamız gerek ama nasıl. Ray hala öldürmediyse bundan sonra hiç öldürmez. Başka birini devreye sokmak gerek. :):)

Bridge ve Conor'un okuldaki sahnesi iyiydi bence. Conor zavallı hiçbir şeyden habersizdi neyse ki Bridge biraz bilgilendirdi. :):)

Ve geçen bölüm eleştirdiğim Mickey'li sahneler bu bölüm güzeldi. Ajanın işe ortak olması şaşırttı. Terry'nin ortak olması şaşırttı. Bremen mızıkacıları gibi bir ekip oldular ama bakalım nasıl iş çıkacak bu takımdan. :D

Terry iyi güzel soygun yapacak kadınla kaçmak için de kadın yasadışı yollardan anlamayacak mı orayı? Terry kadının parasıyla kaçmıyor ama kadın Terry'nin yasadışı parasıyla kaçmayı kabul edecek mi acaba? :)

Terry'yi harcamasınlar da soygun sırasında ne olursa olsun. :)

8 verecektim ama diğer bölümlerden daha iyi olduğunu biraz daha vurgulayalım. Bu tempoda giderse tamamdır benim için dizi. :)

9/10

2x11

İyiydi ama bu bölüm için biraz daha fazla aksiyon bekliyordum, sezon finalinden bir bölüm öncesi için çok da tatmin edici olmadı gibi. :)

Terry'yi harcamalarından korkuyordum ve maalesef korktuğum başıma geldi. :(

Ajanın satışı hiç hoş olmadı. :( Bu arada telefonda Ray ile yaptığı konuşmada ne anlaşması yaptıklarını anlamadım. (b)

Ray'i sonunda bıktırdılar adam pes etti her şeyden. Kate aşkı bana çok anlamsız geliyor. Ne sıra bu kadar önemli oldular birbirleri için? :)

Bir an Conor'u da harcayacaklar diye korkmadım değil neyse ki bir şey olmadı. :)

İyi bir sezon finali izleyeceğimize inanıyorum. :)

8/10

2x11. bölüm
bölüm harikaydı, heyecan ve tempo doruktaydı
yanlış hesap mickey den döner:)

ray in babasını içeri attırma planı tam bir fiyasko oldu ray için.. hesaplar tutmadı, hem terry i ateşe attı.. hem sinirine hakim olmayıp tutuklandığı için kaset işini çözemeden başına cookies belasını aldı ..
para için mick le işbirliği yapan zenci vatandaşın sonradan kasada para olmadığını anlayıp saf değiştirmesi ray den para koparmaya çalışması, mick i değil terry i yaktı ..
bu arada ezra ray in arkasından işler çeviriyor avi yi ikna edebildiyse kate tehlikede demektir kate i ortadan kaldıracaklar gibi..
abby cephesinde bişey yok sevgilisi de abby gibi iş yapacak adamlardan değil :)

tutuklanan ray arabaya konduktan sonra, mick in arkadan attığı bakış süperdi torunuyla ambulansa binmenin keyfini sürüyordu ray e de bir kazık daha atmış oldu :)
tonton amca shorty nin ölümüne üzüldüm :)
bunchy bu bölüm yoklardaydı..

çok heyecanlı bir yerde bitti önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ..

S02B11 izledim

süper bölümdü bence de :X

Terry'nin başi yandı, Mickey'e kızıyorum ama o da kapıyı açmak için çabaladı.

O kumarbaz zencinin Allah evine ateşler salsın :bağır: Nasıl bir dönek adamdır bu yaa :bağır:

Conor öldü diye eyvah dedim ama neyseki güzel sahneyle kıvırdılar da yataktan düşüp kapı onun üstüne serilmiş şekilde olması çoook ütopik sahneydi:F
Bu arada Ray'in çocucklarini bu sezon güzel yerlerde kullandılar. Homeland'in 3.sezonundaki Dana gibi boş sahneler değildi :X

Abby'nin işi yaş yenisinden de hayır göremedi:A Ama son sahnedeki korumacı anne tavrı hoştu :X

Cookie'nin sahneleri de heycanlı artık. Ezra da bi uyuz bunak :T: :X

Bölüme 9 vereceğim s.finalinin ne çıkacağini bilmiyorum elimizde patlar:F Sanırım 2.sezonda 2.ci 9'umu veriyirum(b)

9/10

2x11

İyiydi ama bu bölüm için biraz daha fazla aksiyon bekliyordum, sezon finalinden bir bölüm öncesi için çok da tatmin edici olmadı gibi. :)

Terry'yi harcamalarından korkuyordum ve maalesef korktuğum başıma geldi. :(

Ajanın satışı hiç hoş olmadı. :( Bu arada telefonda Ray ile yaptığı konuşmada ne anlaşması yaptıklarını anlamadım. (b)

Ray'i sonunda bıktırdılar adam pes etti her şeyden. Kate aşkı bana çok anlamsız geliyor. Ne sıra bu kadar önemli oldular birbirleri için? :)

Bir an Conor'u da harcayacaklar diye korkmadım değil neyse ki bir şey olmadı. :)

İyi bir sezon finali izleyeceğimize inanıyorum. :)

8/10
Kumarbaz zenci ile Ray'in konuşması mı???

Zenci:Babanı öldürmem için kaç para verirsin diyor. (çevirmen öyle çevirmiş)

Öldürmedi ama (b)

Son düzenleme:
S02B12 izledim

süper bölümdü bence de :X

Terry'nin başi yandı, Mickey'e kızıyorum ama o da kapıyı açmak için çabaladı.

O kumarbaz zencinin Allah evine ateşler salsın :bağır: Nasıl bir dönek adamdır bu yaa :bağır:

Conor öldü diye eyvah dedim ama neyseki güzel sahneyle kıvırdılar da yataktan düşüp kapı onun üstüne serilmiş şekilde olması çoook ütopik sahneydi:F
Bu arada Ray'in çocucklarini bu sezon güzel yerlerde kullandılar. Homeland'in 3.sezonundaki Dana gibi boş sahneler değildi :X

Abby'nin işi yaş yenisinden de hayır göremedi:A Ama son sahnedeki korumacı anne tavrı hoştu :X

Cookie'nin sahneleri de heycanlı artık. Ezra da bi uyuz bunak :T: :X

Bölüme 9 vereceğim s.finalinin ne çıkacağini bilmiyorum elimizde patlar:F Sanırım 2.sezonda 2.ci 9'umu veriyirum(b)

9/10

Kumarbaz zenci ile Ray'in konuşması mı???

Zenci:Babanı öldürmem için kaç para verirsin diyor. (çevirmen öyle çevirmiş)

Öldürmedi ama (b)
Çevirmen de anlamayıp hatalı çevirmiş herhalde. :D

2x11

Bu bölüm diğer bölümlerden ayrılmayı başardı. Farklı ve bölümdü. :)

Benim anlamadığım nokta Terry soygundan gözaltına alındığına göre, buna sormayacaklarmı soygunu kimle işlediniz diye eee babasının suç dosyasıda kabarık o zaman Mickey'i de yakalamaları lazım, yırtmadı yani.:)

Ray babasını öldürmesi için Zenciyle 200 bin dolar karşılığında anlaşma yaptı ama iş son anda yattı. Zenci yine bir döneklik yapmıştır.:)

Ray kaseti yetiştiremedi başı büyük belaya girecek gibi, Cookies sakın kızını öldürmesin. Yok ya öldürsün de bizde kurtulalım.:)

Ezra, Hem FBI'cı hemde Avi ile Ray'in arkasından işler çeviryor. :)

Abyy'in dedektif sevgilisinin Cookies'i öldüremeyeceği belliydi, şaşırmadık. :)

9/10

@Forumdash 11. bölüm yorumu değilmi? 12 yazmışsın. :X

2x12 (Sezon Finali)

Pek çok olay oldu ama yine de bence çok tatmin edici bir sezon finali değildi, bir şeyler eksik gibiydi. :)

Kate'in ölümü çok ani oldu. O kadar beklenmedik bir andaydı ki ben öldürülmedi bayıltıldı falan sandım baştan. Bence çekim açısından başarısız olmuş, nasıl olurdu diye bilemedim ama Kate için böyle bir ölüm pek olmadı. :)

Cookie'nin ölüm sahnesi daha iyiydi ama onun ölümü diziyi nasıl etkiler bilemedim. Zaten fazla karakter yok, Cookie gibi bir karakter lazımdı diziye. :)

Ashley'nin sevgilisi mi eşi mi anlayamadığımız adamın ortadan gitmesi iyi oldu. Gerçi Ray öldürse daha temiz iş olurdu ama neyse. :):)

Atın konuşması ve yarışın öyle bitmesi saçmaydı. Disney dizisi mi izliyoruz anlamadım neden o sahneleri koydular bu sezona? :):)

Sezonluk yorumu ilerleyen saatlerde sezonluk yorum konusuna yaparım. Başta da dediğim gibi sezon finali fena değildi ama tatmin edici de değildi:

8/10

bu ismi her gördüğümde aklıma abd li futbolcu london donovan geliyo :D

aga sizler sağolun sayenizde yabancı dizi ismi görüyoruz izlemek bi kenarda kalsın :D
yav aga bu kadar yabancı diziyi nasıl izliyonuz çok zaman almıyo mu :D
bölüm süreleri 40-45-50 dk, sezon bölümleri de genelde komediler harici max 15 bölüm olduğundan sorun olmuyor :D

bir sürü yabancı dizi var. :D benim izlediklerim dışında bir bu kadar da düşündüklerim var ama okul başladığından vakit bulamıyorum :D
sınavlar başlayınca bunları da izleyemezsin tabi sizin sınav haftaları nasıl oluyo bilmiyorum ama sınav sınavdır çalışacaksın illa ki :D

sınavlar başlayınca bunları da izleyemezsin tabi sizin sınav haftaları nasıl oluyo bilmiyorum ama sınav sınavdır çalışacaksın illa ki :D
aynen sınavlar da başlamadan izleyebildiğim kadar izlemek lazım :D bu sene yönetmelik değişmiş her dersden sadece iki sınav var :( bir hafta içinde bitiyor sınavlar :)

S02B12 izledim

Sanırım durgun bi s.finaliydi ya(b) Ne oldu nasıl oldu sanki normal bir bölüm izliyormuşum gibiydi:F Son sahnedeki şarkılı yer olmasa s.finali oldugu dahi aklıma gelmezdi:X

Cookie'nin ölümü çok iyiydi Ray'ede böylesi yakışırdı :X
Gazetecinin ölmesine sevindim seneye tekrar karşimiza çıkacak diye korkuyordum.Üzüldüğüm kısım ise Avi ile Ray'in yollarinin ayrılması:(

Şu hayat koçu seneye de olsun garip bi tipleme olmuş :F Adam bagaja girmeyi Rahme geri dönüş olarak yorumladı:F(cenin pozisyonunda durmasından)

Abby abby abby abby ..........................................

Ezra bunasın artık yahu çıksın diziden gereksiz bi karakter:T:
Mickey'li sahneler sıkıcıydı bir tek karısının kocasını dövdüğü an muhteşemdi :X Helal olsun adamı oğlu bile yetişemiyordu adama:F

Bunchy gene üzgündü:( Terry'de bir başka umutsuz vaka :T:

8/10

Geçen 11'e, 12 demişim @OzaN yakalayamamişssin ama bu sefer @sürgünüm 'e sobelendik:X Neyse düzelttim :)

2x12 (Sezon Finali)

Müthiş bir sezon finaliydi, benim en sevdiğim bu tür diziler Fargo'dan sonra bununda bitmesine çok üzüldüm bekle bekleyebilirsen bir yıl şimdi. :(

O kadar olay yaşandıki hangisinden başlayım. Avi'nin Ezra'nın ağzıyla Kate'yi öldürmesine çok kızdım. Harcadılar güzelim kızı resmen hiç yok yere öldü. Ray'de hem Ezra'nın hemde FBC'ının dersini iyi verdi onlarında hayatı karardı. Avi'yi de kovdu, iyide yaptı. :)

Kimse Ray'in Cookies'e gücünün yetmeyeceğini düşünüyordu ama Ray'in nasıl gözünün kara birisi oluğunu tahmin ediyordum. Silah masada dururken onu öldüreceğinide tahmin etmiştim. Çünkü Ray ailesinin üstüne titrriyor, Cookies'e güvenemezdi. :)

Ray'den Ashley'in kırığını polise değilde öldürüp balkondan aşağı atmasını beklerdim. :)

Abby, Cookies'in öldürüldüğünü duyunca resmen g.t oldu. Şimdi si.tir git sevgilinin evinemi nereye gidiyorsan git. :bağır:

Belki bir aile kurabilir diye çok ümit ettik ama olmadı Bunchy' çok üzüldüm. Ama onun yerinde olsam o kadının peşini bırakmam kadın haksızda sayılmaz ve iyi biriside tedavi olur tekrar kapısını çalarım. Yapabilirsin Bunchy sen o ailenin en temiz kalpli kişisisin. :)

İhtiyar delikanlı at yarışından voleyi vurdu ucundan biraz Terry'e koklatsada zenci oğluna yine birşey vermeyecektir. Üçüncü sezonada para mara kalmaz onda karıda kızda alemde bitirir parayı. :)

9/10