tamam ben de izlyeyim gelişte okurumben izledim zaten
yorum yapmaya fırsat bulaamdım
tamam ben de izlyeyim gelişte okurumben izledim zaten
yorum yapmaya fırsat bulaamdım
cookies umarım dizide uzun süre kalır onun olduğu kısımlarda heyecan yükseliyor2x9
Ortalama bir bölümdü ama iyidi.
Cookie ve adamları Kurtlar Vadisi'nde oynasa reyting rekorları kırar hepsi izbandut gibi adamlar.
Homeland'da Nicholas Brody'in kızı bu dizide Birig Allah'ım nedir benim bunlardan çektiğim, bi türlü dertleri bitmiyor.
Kate'nin hayatını mahvetti Ray, gönlünü alsa bari.
Bunchy'in başına gelenlere üzülüyorum Ray yaşadıklarıyla başa çıkabiliyor ama o öyle değil.
Mickey soygun hazırlığında yine başını belaya sokacak.
8/10
aha yaptım@Forumdash hanı yorumun nerde ? daha izlemedinmi?
ben acele etmişim bir dakika beklesem yorum geliyormuş reklam kısmına dikkat etmemiştimde sen söyleyince aklıma geldiS02B10 izledim
Aman aman bi bölüm değildi ama uzun bi aradan sonra akıcı bölüm izledim gibiydi
Ray ile şu hayat koçu mu deniyor ne deniyor o adamla iyice içli dışlı olma yolundalar @destere 'nin dediği gibi acaba Ashley'i ortaklaşa mı kullanıyorlar???
Kate g*** Ray'den zor kurtardı G*** diyorum alt tarafıda açıktı O sahnede bi güldüm
Abby harbiden cık artık diziden yaa Bi masumun daha başini yakacak. Ray'in böyle içe atan sinirli agresif görünmesinin yarısı bu karı yüzündendir insanı hayattan soğutuyor Tabii evlenirken Ray öbür kızın acısına bunu bulmuş o ayrı
Dizide çok güzel reklam yapılıyor Coca cola panosu (abby kahveden cıkar) Brig Conor'a sorar M&M hala seviyormusun?? Dur anamın yeni oynaşını sana anlatayım, "herif iyi biri"
Soygunun olacaği sahneyi merakla bekliyorum ki haftaya olur inş
7.5'dan 8/10
aha yaptım
ben acele etmişim bir dakika beklesem yorum geliyormuş reklam kısmına dikkat etmemiştimde sen söyleyince aklıma geldi
abby konusunda kabahat abby de değil jim salağında ? sanki abby çok güzelde ? uğruna adam öldürüyor bizim ayşen gruda ondan daha seksi
ashley i ise ortak kullandıkları kesin ray orda fazla geniş davrandı , ray karakterine yakışmayan bir durum artık üçlümü takılıyolar nedir
kate ise ne çekiyorsa dilinden çekiyor ? ray e fazla soru sormasa orda kambura yatırmayacaklardı, nerdeyse boğacaktı kadını fantaziyi çok ileri bir aşamaya taşıdı
kate li kısmı izlerken senin başına gelen benim başıma geldi, uygunsuz vaziyette bizim fadırdan baskın yiyecektim az daha bir baktım arkamda bir kafa daha uzanmış bilgisayara bakıyor? anında ekranı başka yere çevirdim son anda paçayı kurtardık bu tarz dizileri izlerken kazaya kurban gitmeyelim diye hep ikinci bir sayfa açıyorum en ufak tehlikede sayfa değiştirmek gerekiyorGüzellik karşilaştirması süpermiş
Aynen adam Ray'i bayaa bi değiştirecek gibi Karakterinden ödün verecek Kate'de çıksın diziden benim lez yine yoktu ortalıkta Avi uzantısı Ray'den yumruk yiyince acıdım adam
Aynen 2.bi sayfa durması iyi olurda ben hemen geriye sardırıyorum ki duyulan sesin değiştiğinide anlamasınlar diyekate li kısmı izlerken senin başına gelen benim başıma geldi, uygunsuz vaziyette bizim fadırdan baskın yiyecektim az daha bir baktım arkamda bir kafa daha uzanmış bilgisayara bakıyor? anında ekranı başka yere çevirdim son anda paçayı kurtardık bu tarz dizileri izlerken kazaya kurban gitmeyelim diye hep ikinci bir sayfa açıyorum en ufak tehlikede sayfa değiştirmek gerekiyor
ses bende sorun olmuyor kulaklıkla izliyorumAynen 2.bi sayfa durması iyi olurda ben hemen geriye sardırıyorum ki duyulan sesin değiştiğinide anlamasınlar diye
Yok kulaklıkla izleyemiyorum ben Müzik haricinde başka sesleri kulaklıkla kaldıramıyorum niyeyseses bende sorun olmuyor kulaklıkla izliyorum
Dokuzuncu bölümü izledim, onuncu bölümüde bugün izlerim.
amrikalılar giydikleri donu özgürlük düşmanı olarak gördükleri için özgürşüğe ulaştıkları ilk fırsatta donu çıkarıyorlar2x10
Finale doğru beklediğim hareketiliği bulamadım, yinede idare eder bölümdü.
Dedektife bak sen Abby için gözünü kararttı Cookies'i öldürecek.
Terry'in yoksulluk canına tak eti, İrlanda'ya gitmek için soyguna dahil oldu.
Bunchy'i bir sahne dışında göremedik.
Ray keşke Kate'ye itiraf edeydin de bu yükten kurtulaydın.
Tommy'i harcadılar, kendisini öldüreceğine FBI'cıya sıksa daha iyiydi.
Bu Amerikan aktörlerindeki soyunma hastalığı nedir? Ray çırılçıplak girdi denize.
8/10
o kurşunlardan biride keşke bridg e gelseydi2x8
Son sahnesi hariç kötü bölümdü. Son sahne bir puan yükseltti direkt.
Valla diziden ben umudu kesmeye başladım sezon ortalarında olsam bırakırdım belki de, senaryoda iş yok.
Abbs'in işleri iyice bıktırdı. Kadının olduğu hiçbir sahneden keyif alamıyorum.
Sonda Marvin'in ölmesi iyi bir sürpriz oldu, o sahne başarılıydı. Ama o kadar yani.
7/10
Yok ya Bridge iyidir yine asıl sorun Abbsamrikalılar giydikleri donu özgürlük düşmanı olarak gördükleri için özgürşüğe ulaştıkları ilk fırsatta donu çıkarıyorlar
o kurşunlardan biride keşke bridg e gelseydi
benim herhangi bir dizideki herhangi bir kızdan nefret etmem büyük olaydır, genelde hep severim bunda ise bridge o kadar iticiki anasının danası rolünde sevemedim kızıYok ya Bridge iyidir yine asıl sorun Abbs
En baba oyuncusuna varana kadar biz yapmayız demiyorlar, bizde Kadir İnanır kadın rolüne girdiğinde yerden yere vurulmuştu.amrikalılar giydikleri donu özgürlük düşmanı olarak gördükleri için özgürşüğe ulaştıkları ilk fırsatta donu çıkarıyorlar
o kurşunlardan biride keşke bridg e gelseydi
Yanlış işler yapıyor ama ben seviyorum baba-kız ilişkilerini. Fazla ergenlik yaptırmasınlar karakterlere yeter. Aynı şey Homeland'de de vardı. Dana'dan herkes nefret ediyordu ama ben o kadar da olumsuz değildim.benim herhangi bir dizideki herhangi bir kızdan nefret etmem büyük olaydır, genelde hep severim bunda ise bridge o kadar iticiki anasının danası rolünde sevemedim kızı
kuş lastiğine benziyor kız, ters çevir sapan olarak kullan
bence kadir inanır kadın kılığına gireceğine donsuz gezse daha iyiydi kadın kılığına girince karizma tümden zedelendi ama donsuz gezse millet yiğidin malı meydanda olur der güler geçerdiEn baba oyuncusuna varana kadar biz yapmayız demiyorlar, bizde Kadir İnanır kadın rolüne girdiğinde yerden yere vurulmuştu.