Showtime Ray Donovan 2. Sezon Yorumları

2x10. bölüm

artık ray okyanus oğlanıyla birlikte ashley e çift dalıyor ortak kullanıyorlar:)
abby zenci brown un korkusuyla jim adlı dektifle çiftleşme karşılığı anlaşmaya vardı, jim brown u öldüreceğine söz verdi..
aby de buna karşılık arabada jim e verdi ?:)
kate mickey le konuşmasından sonra ray in sully ile ilgili planlarını çözdü, ray in çocuklukta rahip tarafından tacize uğradığınıda çözdü, bunu duyan ray üzüntüden kate i kambura yatırdı :)
terry kadın parası yemiyor saygı duyuyorum sırf bu yüzden baabsının short ile yapacağı soyguna ortak oldu umarım başarılı olurlar mickey li kısımlarda olmasa diziden soğuyacağım..
mickey in gözlemcisi ronald ın kumar tutkusu vatandaşı ray le soygun yapacak kadar düşürdü, ama şebeke daha güçlendi gibi en zayıf halka shorty :)
dedektif cochran ı anlatmayı unuttuk cochran ın yardımcısı tommy intihar edeceğine cochranı öldürse harika olurdu ,cochran iyice foka battı gibi onun terfisi gümledi bence :)

2x9

Ortalama bir bölümdü ama iyidi.:)

Cookie ve adamları Kurtlar Vadisi'nde oynasa reyting rekorları kırar hepsi izbandut gibi adamlar.:)

Homeland'da Nicholas Brody'in kızı bu dizide Birig Allah'ım nedir benim bunlardan çektiğim, bi türlü dertleri bitmiyor.:(

Kate'nin hayatını mahvetti Ray, gönlünü alsa bari.:X

Bunchy'in başına gelenlere üzülüyorum Ray yaşadıklarıyla başa çıkabiliyor ama o öyle değil.:(

Mickey soygun hazırlığında yine başını belaya sokacak.:)

8/10
cookies umarım dizide uzun süre kalır onun olduğu kısımlarda heyecan yükseliyor :)

S02B10 izledim

Aman aman bi bölüm değildi ama uzun bi aradan sonra akıcı bölüm izledim gibiydi :X
Ray ile şu hayat koçu mu deniyor ne deniyor o adamla iyice içli dışlı olma yolundalar:X @destere 'nin dediği gibi acaba Ashley'i ortaklaşa mı kullanıyorlar???

Kate g*** Ray'den zor kurtardı:F G*** diyorum alt tarafıda açıktı:F O sahnede bi güldüm:F

Abby harbiden cık artık diziden yaa:( Bi masumun daha başini yakacak. Ray'in böyle içe atan sinirli agresif görünmesinin yarısı bu karı yüzündendir insanı hayattan soğutuyor:( Tabii evlenirken Ray öbür kızın acısına bunu bulmuş o ayrı :T:

Dizide çok güzel reklam yapılıyor:F Coca cola panosu (abby kahveden cıkar) Brig Conor'a sorar M&M hala seviyormusun?? :F Dur anamın yeni oynaşını sana anlatayım, "herif iyi biri" :F:F

Soygunun olacaği sahneyi merakla bekliyorum ki haftaya olur inş :X

7.5'dan 8/10

@Forumdash hanı yorumun nerde ? daha izlemedinmi?
aha yaptım:X

S02B10 izledim

Aman aman bi bölüm değildi ama uzun bi aradan sonra akıcı bölüm izledim gibiydi :X
Ray ile şu hayat koçu mu deniyor ne deniyor o adamla iyice içli dışlı olma yolundalar:X @destere 'nin dediği gibi acaba Ashley'i ortaklaşa mı kullanıyorlar???

Kate g*** Ray'den zor kurtardı:F G*** diyorum alt tarafıda açıktı:F O sahnede bi güldüm:F

Abby harbiden cık artık diziden yaa:( Bi masumun daha başini yakacak. Ray'in böyle içe atan sinirli agresif görünmesinin yarısı bu karı yüzündendir insanı hayattan soğutuyor:( Tabii evlenirken Ray öbür kızın acısına bunu bulmuş o ayrı :T:

Dizide çok güzel reklam yapılıyor:F Coca cola panosu (abby kahveden cıkar) Brig Conor'a sorar M&M hala seviyormusun?? :F Dur anamın yeni oynaşını sana anlatayım, "herif iyi biri" :F:F

Soygunun olacaği sahneyi merakla bekliyorum ki haftaya olur inş :X

7.5'dan 8/10

aha yaptım:X
ben acele etmişim bir dakika beklesem yorum geliyormuş :) reklam kısmına dikkat etmemiştimde sen söyleyince aklıma geldi :)

abby konusunda kabahat abby de değil jim salağında ? sanki abby çok güzelde ? uğruna adam öldürüyor :) bizim ayşen gruda ondan daha seksi :)

ashley i ise ortak kullandıkları kesin :) ray orda fazla geniş davrandı , ray karakterine yakışmayan bir durum artık üçlümü takılıyolar nedir :)
kate ise ne çekiyorsa dilinden çekiyor ? ray e fazla soru sormasa orda kambura yatırmayacaklardı, nerdeyse boğacaktı kadını fantaziyi çok ileri bir aşamaya taşıdı :)

ben acele etmişim bir dakika beklesem yorum geliyormuş :) reklam kısmına dikkat etmemiştimde sen söyleyince aklıma geldi :)

abby konusunda kabahat abby de değil jim salağında ? sanki abby çok güzelde ? uğruna adam öldürüyor :) bizim ayşen gruda ondan daha seksi :)

ashley i ise ortak kullandıkları kesin :) ray orda fazla geniş davrandı , ray karakterine yakışmayan bir durum artık üçlümü takılıyolar nedir :)
kate ise ne çekiyorsa dilinden çekiyor ? ray e fazla soru sormasa orda kambura yatırmayacaklardı, nerdeyse boğacaktı kadını fantaziyi çok ileri bir aşamaya taşıdı :)
Güzellik karşilaştirması süpermiş:X

Aynen adam Ray'i bayaa bi değiştirecek gibi(b) Karakterinden ödün verecek :( Kate'de çıksın diziden benim lez yine yoktu ortalıkta:( Avi uzantısı Ray'den yumruk yiyince acıdım adam:( :X

Güzellik karşilaştirması süpermiş:X

Aynen adam Ray'i bayaa bi değiştirecek gibi(b) Karakterinden ödün verecek :( Kate'de çıksın diziden benim lez yine yoktu ortalıkta:( Avi uzantısı Ray'den yumruk yiyince acıdım adam:( :X
kate li kısmı izlerken senin başına gelen benim başıma geldi, uygunsuz vaziyette bizim fadırdan baskın yiyecektim az daha :) bir baktım arkamda bir kafa daha uzanmış bilgisayara bakıyor? anında ekranı başka yere çevirdim :) son anda paçayı kurtardık:) bu tarz dizileri izlerken kazaya kurban gitmeyelim diye hep ikinci bir sayfa açıyorum en ufak tehlikede sayfa değiştirmek gerekiyor :)

kate li kısmı izlerken senin başına gelen benim başıma geldi, uygunsuz vaziyette bizim fadırdan baskın yiyecektim az daha :) bir baktım arkamda bir kafa daha uzanmış bilgisayara bakıyor? anında ekranı başka yere çevirdim :) son anda paçayı kurtardık:) bu tarz dizileri izlerken kazaya kurban gitmeyelim diye hep ikinci bir sayfa açıyorum en ufak tehlikede sayfa değiştirmek gerekiyor :)
Aynen 2.bi sayfa durması iyi olurda ben hemen geriye sardırıyorum ki duyulan sesin değiştiğinide anlamasınlar diye :F

2x8

Son sahnesi hariç kötü bölümdü. Son sahne bir puan yükseltti direkt. :)

Valla diziden ben umudu kesmeye başladım sezon ortalarında olsam bırakırdım belki de, senaryoda iş yok.

Abbs'in işleri iyice bıktırdı. Kadının olduğu hiçbir sahneden keyif alamıyorum.

Sonda Marvin'in ölmesi iyi bir sürpriz oldu, o sahne başarılıydı. Ama o kadar yani.

7/10

2x10

Finale doğru beklediğim hareketiliği bulamadım, yinede idare eder bölümdü.:)

Dedektife bak sen Abby için gözünü kararttı Cookies'i öldürecek.:)

Terry'in yoksulluk canına tak eti, İrlanda'ya gitmek için soyguna dahil oldu.:X

Bunchy'i bir sahne dışında göremedik.:(

Ray keşke Kate'ye itiraf edeydin de bu yükten kurtulaydın.:X

Tommy'i harcadılar, kendisini öldüreceğine FBI'cıya sıksa daha iyiydi.:(

Bu Amerikan aktörlerindeki soyunma hastalığı nedir? Ray çırılçıplak girdi denize.:)

8/10

2x10

Finale doğru beklediğim hareketiliği bulamadım, yinede idare eder bölümdü.:)

Dedektife bak sen Abby için gözünü kararttı Cookies'i öldürecek.:)

Terry'in yoksulluk canına tak eti, İrlanda'ya gitmek için soyguna dahil oldu.:X

Bunchy'i bir sahne dışında göremedik.:(

Ray keşke Kate'ye itiraf edeydin de bu yükten kurtulaydın.:X

Tommy'i harcadılar, kendisini öldüreceğine FBI'cıya sıksa daha iyiydi.:(

Bu Amerikan aktörlerindeki soyunma hastalığı nedir? Ray çırılçıplak girdi denize.:)

8/10
amrikalılar giydikleri donu özgürlük düşmanı olarak gördükleri için özgürşüğe ulaştıkları ilk fırsatta donu çıkarıyorlar :)

2x8

Son sahnesi hariç kötü bölümdü. Son sahne bir puan yükseltti direkt. :)

Valla diziden ben umudu kesmeye başladım sezon ortalarında olsam bırakırdım belki de, senaryoda iş yok.

Abbs'in işleri iyice bıktırdı. Kadının olduğu hiçbir sahneden keyif alamıyorum.

Sonda Marvin'in ölmesi iyi bir sürpriz oldu, o sahne başarılıydı. Ama o kadar yani.

7/10
o kurşunlardan biride keşke bridg e gelseydi :)

Yok ya Bridge iyidir yine asıl sorun Abbs :D
benim herhangi bir dizideki herhangi bir kızdan nefret etmem büyük olaydır, genelde hep severim:) bunda ise bridge o kadar iticiki anasının danası rolünde sevemedim kızı :)
kuş lastiğine benziyor kız, ters çevir sapan olarak kullan :)

amrikalılar giydikleri donu özgürlük düşmanı olarak gördükleri için özgürşüğe ulaştıkları ilk fırsatta donu çıkarıyorlar :)

o kurşunlardan biride keşke bridg e gelseydi :)
En baba oyuncusuna varana kadar biz yapmayız demiyorlar, bizde Kadir İnanır kadın rolüne girdiğinde yerden yere vurulmuştu.:)

benim herhangi bir dizideki herhangi bir kızdan nefret etmem büyük olaydır, genelde hep severim:) bunda ise bridge o kadar iticiki anasının danası rolünde sevemedim kızı :)
kuş lastiğine benziyor kız, ters çevir sapan olarak kullan :)
Yanlış işler yapıyor ama ben seviyorum baba-kız ilişkilerini. Fazla ergenlik yaptırmasınlar karakterlere yeter. Aynı şey Homeland'de de vardı. Dana'dan herkes nefret ediyordu ama ben o kadar da olumsuz değildim. :):)

En baba oyuncusuna varana kadar biz yapmayız demiyorlar, bizde Kadir İnanır kadın rolüne girdiğinde yerden yere vurulmuştu.:)
bence kadir inanır kadın kılığına gireceğine donsuz gezse daha iyiydi :) kadın kılığına girince karizma tümden zedelendi ama donsuz gezse millet yiğidin malı meydanda olur der güler geçerdi :)

2x9

Genelde bir diziyi fazla eleştirince bir sonraki bölümü iyi çıkıyor. :D Bence iyi bölümdü bir öncekine göre genel olarak da sezon ortalamasının üstündeydi. :)

Bunchy'nin sahneleri iyiydi ama durumu üzücüydü. :(

Bridge pek sorun çıkarmadı gibi Ray'e de Cookie tehlikeli adam. :)

Abby'nin polisi eve getirmesine ne desem bilmiyorum. Ray ikisini de öldürsün rahatlayalım. :):)

Son sahne de ilginçti. Ray kadının kocasını hesaba katmamıştı herhalde. :D

Mickey'nin sahneler sıkıcı bu arada. Soygun işinden de pek bir olay çıkmaz gibi ama bakalım. :)

8/10