Kadro çok iyi ama işim olmaz.
3.bölümden kaçarsın zaten aksiyon dizisi olucak sen başlayıp kaçıyorsunKadro çok iyi ama işim olmaz.![]()
Zaten başka dizilerim var internetten de Avlu'ya başladım onlar yeter bana.3.bölümden kaçarsın zaten aksiyon dizisi olucak sen başlayıp kaçıyorsun![]()
![]()
![]()
Sen hortlayınca o da hortladı otomatik olarak
Kork diye çıktım karanlıkta ümüğünü sıkıveririm Desterenin yanına öteki tarafa gidersin arkandan bir @serhatt bir @Harunnn60 ağlar gerisi bayram eder![]()
Tam zibidi
Bakmaz o
4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.Tam zibidi![]()
Senin sorunun tatlım4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.![]()
Seninle ilgili bir şey değil sadece herhangi bir üyenin 5-6 mesajı peş peşe binince pek hoş bir görüntü olmuyor.Senin sorunun tatlımHer yazılan mesajı ayrı ayrı cevaplama hakkına sahibim
![]()
Sende başlasan fena olmaz
Senin sorunun tatlımHer yazılan mesajı ayrı ayrı cevaplama hakkına sahibim
![]()
Ayrı ayrı ağzının payını veriyor işte4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.![]()
Seninle ilgili bir şey değil sadece herhangi bir üyenin 5-6 mesajı peş peşe binince pek hoş bir görüntü olmuyor.![]()
Süper tespitAyrı ayrı ağzının payını veriyor işte![]()
![]()
![]()