Çok şey kaybediyorsun
Çok şey kaybediyorsun
Keşke hep mahrum kalsak@Aserat Jest sosyete haberlerinden mahrum kalmama sevindim en çok
Neyse ki bundan sonra maruz kalmaya devam edeceksin bu mahrumiyeti çok güzel telafi edeceğim.@Aserat Jest sosyete haberlerinden mahrum kalmama sevindim en çok
Ay o anca Kimse Bilmez denilen tuhaflığı izlesin bu kalite fazla gelir.Çok şey kaybediyorsun
Sende bırak şu ecünnü dizilerini artıkÇok şey kaybediyorsun
O kendini yasaklattırabilir anca.
O kendini yasaklattırabilir anca.
Ona çare bulduk işte az kaldıNeyse ki bundan sonra maruz kalmaya devam edeceksin bu mahrumiyeti çok güzel telafi edeceğim.
Ay o anca Kimse Bilmez denilen tuhaflığı izlesin bu kalite fazla gelir.
nerde o günler
Ne diyim sende haklısınNeyse ki bundan sonra maruz kalmaya devam edeceksin bu mahrumiyeti çok güzel telafi edeceğim.
Ay o anca Kimse Bilmez denilen tuhaflığı izlesin bu kalite fazla gelir.
HoştttttSende bırak şu ecünnü dizilerini artık
Başka yerlerini de Tırmalar inşallah4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.
Aaa netim gelir gelmez bir iki günümü bunlara ayırdım @xemrexxx
Düz duvara tırmanmaya başladın iyiceAaa netim gelir gelmez bir iki günümü bunlara ayırdım @xemrexxx
O yönden biraz TBT olacak ama Ezel'deki Cengiz ile alakası yokCengiz Yiğit Özşener sanırım. Akıllara Ezel'deki Cengiz'in 'Hadi beee' diyaloğu gelir hemen...
Kim bakar senin dizine, başka kapıya
EDHO'dan getirdiğimiz parlak çocuk senin ilgini çeker bir daha düşünKim bakar senin dizine, başka kapıya
Nefret ediyorum desemEDHO'dan getirdiğimiz parlak çocuk senin ilgini çeker bir daha düşün