Kadro çok iyi ama işim olmaz.
3.bölümden kaçarsın zaten aksiyon dizisi olucak sen başlayıp kaçıyorsunKadro çok iyi ama işim olmaz.
Zaten başka dizilerim var internetten de Avlu'ya başladım onlar yeter bana.3.bölümden kaçarsın zaten aksiyon dizisi olucak sen başlayıp kaçıyorsun
Sen hortlayınca o da hortladı otomatik olarak
Kork diye çıktım karanlıkta ümüğünü sıkıveririm Desterenin yanına öteki tarafa gidersin arkandan bir @serhatt bir @Harunnn60 ağlar gerisi bayram eder
Tam zibidi
Bakmaz o
4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.Tam zibidi
Senin sorunun tatlım Her yazılan mesajı ayrı ayrı cevaplama hakkına sahibim4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.
Seninle ilgili bir şey değil sadece herhangi bir üyenin 5-6 mesajı peş peşe binince pek hoş bir görüntü olmuyor.Senin sorunun tatlım Her yazılan mesajı ayrı ayrı cevaplama hakkına sahibim
Sende başlasan fena olmaz
Senin sorunun tatlım Her yazılan mesajı ayrı ayrı cevaplama hakkına sahibim
Ayrı ayrı ağzının payını veriyor işte4 mesajı ayrı ayrı alıntılamak yerine 1-2 mesajda mı halletsen acaba. Böyle çok göz tırmalıyor.
Seninle ilgili bir şey değil sadece herhangi bir üyenin 5-6 mesajı peş peşe binince pek hoş bir görüntü olmuyor.
Süper tespitAyrı ayrı ağzının payını veriyor işte
@Aserat Jest sosyete haberlerinden mahrum kalmama sevindim en çokSüper tespit