Bundan cazibenin haberi var mı.Hiçbir erkek benim cazibemden kaçamaz bunu unutma
Bundan cazibenin haberi var mı.Hiçbir erkek benim cazibemden kaçamaz bunu unutma
Yanıyor fragman yanıyor
dur abla dün bir bugün iki o tarafa gitmedim daha haftaya ancakİmza işim ne olduuu
En iyi bölüm geliyor gibi, tempo gittikçe yükseliyor. 6.bölüm de güzeldi ama önceki bölümler düşük tempoluydu, bu da reytinglere yansıdı.Yanıyor fragman yanıyor
YouTube dan anladığım kadarıyla Ramo bu hafta ilk2 ye girecektir edhoyu askıya alacaklar olacak benim gibi 😂En iyi bölüm geliyor gibi, tempo gittikçe yükseliyor. 6.bölüm de güzeldi ama önceki bölümler düşük tempoluydu, bu da reytinglere yansıdı.
İnşallah her şey için geç olmamıştır.
Ramo youtube'da hep iyiydi zaten Seyirci belki de nasılsa bölüm youtube'da direkt yayınlanıyor diye TV'den bakmıyor.YouTube dan anladığım kadarıyla Ramo bu hafta ilk2 ye girecektir edhoyu askıya alacaklar olacak benim gibi 😂
Hekimoğlu gibi kaldıracak YouTube dan o zaman ramoyu yapım yoksa alacağı oran hep aynı olacakRamo youtube'da hep iyiydi zaten Seyirci belki de nasılsa bölüm youtube'da direkt yayınlanıyor diye TV'den bakmıyor.
Edho seyircisi ne kadar eleştirse de kitle kemikleşti artık, zirveyi bırakmıyor Benim de TV'den tercihim EDHO oluyor
Survivor kötü etkilemişti Ramo'yu. Bakalım bu hafta gözle görülür bir yükseliş olacak mı. Olmazsa geçmiş olsun.
Hekimoğlu geri koymuş bölümleri. EDHO'nun son bölümü hala yok mesela ve diziyi ATV'nin sitesinden izlemek resmen işkence..Hekimoğlu gibi kaldıracak YouTube dan o zaman ramoyu yapım yoksa alacağı oran hep aynı olacak
Bu hafta bakalım kim ölecek7. BÖLÜM 2. FRAGMANI
dur abla dün bir bugün iki o tarafa gitmedim daha haftaya ancak
Bu bölümü izlemeyen gözüme gözükmesin