Show Ramo - Dizi Yorumları

Sevdaluk da aynı sıkıntıdan bitmişti iyi reytinglerle başlayıp, BKM işte... :A Reytinglerimiz şuanlık iyi zaten sizin Hekimoğlu'ndan daha çok izleniyor. :Z
Ramo totalde biraz önde, Hekimoğlu ab ve abc1'de farkla önde. :A Yani Hekimoğlu daha başarılı canım. :A

• İlginç
Reactions: mrt-06
Ne diyorum doğru diyorum abla. :D

Taptaze dizi. Ab'de aldığı oran 4.90, abc1'de 5.90. Öyle bir sükse yapamadı yani. :D

Totalde iyiydi Ehdo olmadığındaa zirvedeydi dizi ufak etkiledi Edho onun dışında ratingi iyi Edhonun karşısında 7 ye yakın oran kötümü sence :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
Totalde iyiydi Ehdo olmadığındaa zirvedeydi dizi ufak etkiledi Edho onun dışında ratingi iyi Edhonun karşısında 7 ye yakın oran kötümü sence :D
Şer odaklarına inanma abla 5-6 reytingin altına düşmediğimiz sürece reytingimiz gayet iyi. Karşımızda kaç rakibini devirmiş 5 sezonluk bir dizi var 1 reyting düşmesi gayet normal, Hekimoğlu sezon sonu final yapar onu söylemedim bile :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Aynen çok net kötü. :A

:A Det piss yumucuk ne olacak

Şer odaklarına inanma abla 5-6 reytingin altına düşmediğimiz sürece reytingimiz gayet iyi. Karşımızda kaç rakibini devirmiş 5 sezonluk bir dizi var 1 reyting düşmesi gayet normal, Hekimoğlu sezon sonu final yapar onu söylemedim bile :A

:Akimseye inanmıyom merak etme Hekimoğluda iyi gidiyor devam eder benim Ramodan korkum yok ratingi kötü değil içim rahat haftaya zirveyi alırız batuşş

Şekerim o iş öyle değil her reklam veren AB'ye bakmıyor atıyorum BİM verecekse TOTAL'lik diziye verir, ezbere terimleri bırakalım artık. :A
Ne alaka be. :A Bak mesela BİM cuma günü Apple'ın 799 TL'lik kulaklığı bizde diye reklam yapıyor bunu Total alabilir mi bir de öyle düşün. :A

• Olmamış
Reactions: mrt-06