Hahaha gerçekler canım.
Anam Yılmaz Şahin'in yazdığı aksiyondan nolur hem. Bir de BKM ve aksiyon ne alaka
Hahaha gerçekler canım.
Bölümler durgun ilerliyor. Bu şekilde tutmaz dizi, aksiyon artmalı.
4.bölüm fragmanı hareketliydi, son şansı artık bakalım..
Şuan 7. bölüm çekiliyor olması lazım, tutmaz diyenleri reytingde çatlatmaya devam edeceğiz
O halde tempo tempo diyorum Batuşçum.Şuan 7. bölüm çekiliyor olması lazım, tutmaz diyenleri reytingde çatlatmaya devam edeceğiz
Sevdaluk da aynı sıkıntıdan bitmişti iyi reytinglerle başlayıp, BKM işte... Reytinglerimiz şuanlık iyi zaten sizin Hekimoğlu'ndan daha çok izleniyor.Hahaha gerçekler canım.
Anam Yılmaz Şahin'in yazdığı aksiyondan nolur hem. Bir de BKM ve aksiyon ne alaka
Hadi yapın bir şeyler.Şuan 7. bölüm çekiliyor olması lazım, tutmaz diyenleri reytingde çatlatmaya devam edeceğiz
Bölümler durgun ilerliyor. Bu şekilde tutmaz dizi, aksiyon artmalı.
4.bölüm fragmanı hareketliydi, son şansı artık bakalım..
Ramo totalde biraz önde, Hekimoğlu ab ve abc1'de farkla önde. Yani Hekimoğlu daha başarılı canım.Sevdaluk da aynı sıkıntıdan bitmişti iyi reytinglerle başlayıp, BKM işte... Reytinglerimiz şuanlık iyi zaten sizin Hekimoğlu'ndan daha çok izleniyor.
Ne diyorum doğru diyorum abla.Tutmaz mı sen ne diyosun Kaan
Ne diyorum doğru diyorum abla.
Taptaze dizi. Ab'de aldığı oran 4.90, abc1'de 5.90. Öyle bir sükse yapamadı yani.
Aynen çok net kötü.Totalde iyiydi Ehdo olmadığındaa zirvedeydi dizi ufak etkiledi Edho onun dışında ratingi iyi Edhonun karşısında 7 ye yakın oran kötümü sence
Geçen haftaki bölümü meraktan izleyen EDHO'cular dönünce tekrar yorum yaparsınAynen çok net kötü.
Şer odaklarına inanma abla 5-6 reytingin altına düşmediğimiz sürece reytingimiz gayet iyi. Karşımızda kaç rakibini devirmiş 5 sezonluk bir dizi var 1 reyting düşmesi gayet normal, Hekimoğlu sezon sonu final yapar onu söylemedim bileTotalde iyiydi Ehdo olmadığındaa zirvedeydi dizi ufak etkiledi Edho onun dışında ratingi iyi Edhonun karşısında 7 ye yakın oran kötümü sence
Aynen çok net kötü.
Şer odaklarına inanma abla 5-6 reytingin altına düşmediğimiz sürece reytingimiz gayet iyi. Karşımızda kaç rakibini devirmiş 5 sezonluk bir dizi var 1 reyting düşmesi gayet normal, Hekimoğlu sezon sonu final yapar onu söylemedim bile
TOTAL tüm izleyicileri verir, toplam izleyicisi fazla demek oluyor Ramo'nun canım.Ramo totalde biraz önde, Hekimoğlu ab ve abc1'de farkla önde. Yani Hekimoğlu daha başarılı canım.
Ağla.Geçen haftaki bölümü meraktan izleyen EDHO'cular dönünce tekrar yorum yaparsın
ABcilik kazanacak.TOTAL tüm izleyicileri verir, toplam izleyicisi fazla demek oluyor Ramo'nun canım.
Ama reklamverenler AB ve ABC1'e bakar yani Hekimoğlu daha başarılı. @BullyTOTAL tüm izleyicileri verir, toplam izleyicisi fazla demek oluyor Ramo'nun canım.
Şekerim o iş öyle değil her reklam veren AB'ye bakmıyor atıyorum BİM verecekse TOTAL'lik diziye verir, ezbere terimleri bırakalım artık.Ama reklamverenler AB ve ABC1'e bakar yani Hekimoğlu daha başarılı. @Bully
Bir türlü kazanamadı ama.ABcilik kazanacak.
Ne alaka be. Bak mesela BİM cuma günü Apple'ın 799 TL'lik kulaklığı bizde diye reklam yapıyor bunu Total alabilir mi bir de öyle düşün.Şekerim o iş öyle değil her reklam veren AB'ye bakmıyor atıyorum BİM verecekse TOTAL'lik diziye verir, ezbere terimleri bırakalım artık.