Ben sizinle beraber dizi izlemek ve yorum yapmak için döneyim,siz de böyle yapınYeni gördüm, yok ben izlemiyorum. Yeterince çok dizim var inan bu aralar yetiştirmekte çok zorlanıyorum.
ben devam ediyorum seninle, sözünde durmayan @sürgünüm ? ) yani benlik bir durum yokBen sizinle beraber dizi izlemek ve yorum yapmak için döneyim,siz de böyle yapın
Ben sizinle beraber dizi izlemek ve yorum yapmak için döneyim,siz de böyle yapın
Şu diziyi izleyelim diye anlaştık da benim mi haberim yok, duyan da sizi sattığımı sanacak? Yenilerden Bilindspot izliyorum @destere dizinin yüzüne bile bakmadın ben sana bir şey diyor muyum?ben devam ediyorum seninle, sözünde durmayan @sürgünüm ? ) yani benlik bir durum yok
blindstop zaten ben gelmeden başlamıştı ama bu diziye ortak başlayacağımızı kararlaştırmıştık ya da ben yanlış hatırlıyorumŞu diziyi izleyelim diye anlaştık da benim mi haberim yok, duyan da sizi sattığımı sanacak? Yenilerden Bilindspot izliyorum @destere dizinin yüzüne bile bakmadın ben sana bir şey diyor muyum?
Şu diziyi izleyelim diye anlaştık da benim mi haberim yok, duyan da sizi sattığımı sanacak? Yenilerden Bilindspot izliyorum @destere dizinin yüzüne bile bakmadın ben sana bir şey diyor muyum?
O zaman hadi önerilerinizi sunun da başlayalım bir diziyeblindstop zaten ben gelmeden başlamıştı ama bu diziye ortak başlayacağımızı kararlaştırmıştık ya da ben yanlış hatırlıyorum
O zaman hadi önerilerinizi sunun da başlayalım bir diziye
Yok bu diziyle ilgili hiçbir yerde benim sözümü göremezsin hatta bu sayfaya ilk kez mesaj yazdım.blindstop zaten ben gelmeden başlamıştı ama bu diziye ortak başlayacağımızı kararlaştırmıştık ya da ben yanlış hatırlıyorum
Bu diziye bir süre devam et de, bizimde birkaç güne aradan Da Vinci's Demons çıkacak. O zaman anca yeni bir diziye başlayabiliriz. Grip olmuşum yataktan çıkamıyorum bu kafayla izlediğimi de anlayamıyorum zaten.O zaman hadi önerilerinizi sunun da başlayalım bir diziye
Vikings'e başladım o da iyi sen izledin mi?bu diziye devam ediyoruz zaten bunun yanına ne olabilirki ? şu anda devam eden dizilerden hangisi sana yakın konu olarak ? mesela gotham ikinci sezonda , outlander da kaçtasın başladınmı bilmiyorum birde yeni başlayacak dizilerden @Harunnn60 un önerdikleri vardı onlarada bakmak lazım ?
bizi yalnız bırakmazsın nasıl olsa diye söz vermediğin halde bizimlesin sandık nerden bilelim dost kazığı yiyeceğimizi neyse öyle olsun ?Yok bu diziyle ilgili hiçbir yerde benim sözümü göremezsin hatta bu sayfaya ilk kez mesaj yazdım.
vikings harikadır başladıysan çok güzel outlander da harikadır başlarsan bırakamazsın ..Vikings'e başladım o da iyi sen izledin mi?
Outlander'e bakmadım dur afişine bir bakayım
Vikings'e başladın da daha ne istiyorsun, mükemmel dizi olsa da bizde izlesek.Vikings'e başladım o da iyi sen izledin mi?
Outlander'e bakmadım dur afişine bir bakayım
Birlikte 40 tane dizi izliyoruz, bunu da izlemeyelim ne olacak? Dost kazığına uzanacaksa iş Homeland'ın 5. sezonundayım, 1. sezon beni yarı yolda bıraktığını hatırlatırım.bizi yalnız bırakmazsın nasıl olsa diye söz vermediğin halde bizimlesin sandık nerden bilelim dost kazığı yiyeceğimizi neyse öyle olsun ?
vikings harikadır başladıysan çok güzel outlander da harikadır başlarsan bırakamazsın ..
ayrıca hem outlander ı hemde vikings i izliyorum @MelankoliK
duygu sömürüsü yapalım dedik belki tutar ama tutmadı ) olsun başka dizilerde devam ederiz ısrarlara )Vikings'e başladın da daha ne istiyorsun, mükemmel dizi olsa da bizde izlesek.
Birlikte 40 tane dizi izliyoruz, bunu da izlemeyelim ne olacak? Dost kazığına uzanacaksa iş Homeland'ın 5. sezonundayım, 1. sezon beni yarı yolda bıraktığını hatırlatırım.
Biliyorum şaka yaptığını ben de o yüzden şakayla karşılık veriyorum. Senin ben de kıymetin çok yüksek, çok istiyorsan 6 gün sonra Da Vinci bitince başlarım.duygu sömürüsü yapalım dedik belki tutar ama tutmadı ) olsun başka dizilerde devam ederiz ısrarlara )
Siz bu dizilerin bütün bölümlerini izlediniz değil mi?bizi yalnız bırakmazsın nasıl olsa diye söz vermediğin halde bizimlesin sandık nerden bilelim dost kazığı yiyeceğimizi neyse öyle olsun ?
vikings harikadır başladıysan çok güzel outlander da harikadır başlarsan bırakamazsın ..
ayrıca hem outlander ı hemde vikings i izliyorum @MelankoliK
6 gün içinde zaten @MelankoliK le ilk sezonu bitiririz ayrıca başlaman gerekmez daha yeni yeni diziler geliyor onlardan seçeriz bir tane özellikle HBO dizisini ve korku dizisini bekliyorum onlarda yan çizmek yok ama ) gerçi korku evıl dead li korku tarzı diziden kaçacaksın gibime geliyorBiliyorum şaka yaptığını ben de o yüzden şakayla karşılık veriyorum. Senin ben de kıymetin çok yüksek, çok istiyorsan 6 gün sonra Da Vinci bitince başlarım.
outlander da 13. bölümdeyim @Harunnn60 15. bölümde @sürgünüm kaçıncı bölümde tam bilemiyorum outlander harikadır mutlaka başla .. vikings in tüm sezonlarını bitirdik sen kaçıncı bölümdesin vikings de benim favorim aslaug dur sürgünüm ün favorisi lagertha bizim favorileri kapma kalanlardan birini seçSiz bu dizilerin bütün bölümlerini izlediniz değil mi?
Söz şimdiden o korku dizisini birlikte izleyelim. Başlamasına da fazla bir şey kalmadı.6 gün içinde zaten @MelankoliK le ilk sezonu bitiririz ayrıca başlaman gerekmez daha yeni yeni diziler geliyor onlardan seçeriz bir tane özellikle HBO dizisini ve korku dizisini bekliyorum onlarda yan çizmek yok ama ) gerçi korku evıl dead li korku tarzı diziden kaçacaksın gibime geliyor
outlander da 13. bölümdeyim @Harunnn60 15. bölümde @sürgünüm kaçıncı bölümde tam bilemiyorum outlander harikadır mutlaka başla .. vikings in tüm sezonlarını bitirdik sen kaçıncı bölümdesin vikings de benim favorim aslaug dur sürgünüm ün favorisi lagertha bizim favorileri kapma kalanlardan birini seç
ama verilen sözleri ben kolay kolay unutmam eğer gerçekten izleyeceksen söz ver yoksa istemedende olsa sözünde durmak zorunda kalacaksınSöz şimdiden o korku dizisini birlikte izleyelim. Başlamasına da fazla bir şey kalmadı.
6 gün içinde zaten @MelankoliK le ilk sezonu bitiririz ayrıca başlaman gerekmez daha yeni yeni diziler geliyor onlardan seçeriz bir tane özellikle HBO dizisini ve korku dizisini bekliyorum onlarda yan çizmek yok ama ) gerçi korku evıl dead li korku tarzı diziden kaçacaksın gibime geliyor
outlander da 13. bölümdeyim @Harunnn60 15. bölümde @sürgünüm kaçıncı bölümde tam bilemiyorum outlander harikadır mutlaka başla .. vikings in tüm sezonlarını bitirdik sen kaçıncı bölümdesin vikings de benim favorim aslaug dur sürgünüm ün favorisi lagertha bizim favorileri kapma kalanlardan birini seç
Söz verip de tutmadığım görülmemiştir.ama verilen sözleri ben kolay kolay unutmam eğer gerçekten izleyeceksen söz ver yoksa istemedende olsa sözünde durmak zorunda kalacaksın
vikings in 1. sezon yorumları nerdeydi sürgünüm ? @MelankoliK i ilk sezon yorumlarının olduğu konuya etiketleyecektim konuyu bulmadım )Söz verip de tutmadığım görülmemiştir.
@MelankoliK Girip oldum yatıyorum, şu an tam konsantre olamıyorum. Vikings'i izlemeye başladım demedin mi sen, bu diziyi de izliyorsun, tekrar başka izleyecek dizi mi arıyorsun? Doğru anlamış mıyım?