ABC Quantico 1. Sezon Yorumları

polisiye gibi başlıyor ama ilginçleşiyor konu devamını izleyince daha net anlarsınız :)

yorum bekliyoruz düzenli olarak bu sefer atlatma yok ona göre takipteyim :))
Tamam :)) Zaten 4 bölüm yayınlanmış.
Zaten bir başlasam 2-3 bölüm peş peşe izlerim :)

@destere ama ilk bölüm bence çok fazla karışıktı :)
ilk bölüm her dizide hemen hemen karışık gibi gelir izlediysen bişey soracaktım o kısmı bende anlamamıştım :)
alex olayın içindemi sana göre bomba patlatma işinde parmağı varmıdır ? o kaçıranalr kimdi ? ben oraları net çözemedim :)

Tamam :)) Zaten 4 bölüm yayınlanmış.
Zaten bir başlasam 2-3 bölüm peş peşe izlerim :)
ilk bölüm biraz karışık başlıyor konu dikkatli izle bir iki anlamadığımız yer var belki sen çözersin işi :)

ilk bölüm her dizide hemen hemen karışık gibi gelir izlediysen bişey soracaktım o kısmı bende anlamamıştım :)
alex olayın içindemi sana göre bomba patlatma işinde parmağı varmıdır ? o kaçıranalr kimdi ? ben oraları net çözemedim :)

ilk bölüm biraz karışık başlıyor konu dikkatli izle bir iki anlamadığımız yer var belki sen çözersin işi :)
Çözerim çözerim :)

@GunesinOglu undan şüphelenmeye başladım bizi mi yiyor ne iş izledim dedi iki basit soru sordum kaçtı gitti izlemedimi yoksa ? :)

harun senide bekliyoruz diziye ilk bölüme bir bak devamı herkesin gönlüne kalmış :)

Oha yeni gördüm bekle :A

Alex'in işi yoktur bence.Ben de bazı kısımları anlamadım ama eğitim kısmı bölümün en iyi yerlerinden biriydi.İkinci bölümü izlemem lazım yoksa böyle olmaz :(

Sen diziyi beğendin değil mi? Ona göre başlıayayım diyeceğim de gerçi kapaktaki kızlarda fena durmuyor :)
ben öylesine başladım polisiye pek sevmem ama ilk bölüm güzel çıktı umarım devamıda güzel olur :)

Oha yeni gördüm bekle :A

Alex'in işi yoktur bence.Ben de bazı kısımları anlamadım ama eğitim kısmı bölümün en iyi yerlerinden biriydi.İkinci bölümü izlemem lazım yoksa böyle olmaz :(

birde o arap kızda ilginç onlar ikiz sanırım sadece biri gözüküyor :)

@Harunnn60 ilk bölüme baktınmı ?
izleyeceğim diyen çokda yorum yapan yok bari ben izlediğim kısımları yorayım :)