Konunun açılması iyi olmuş.
Ben de izlerim artık inş.
Konunun açılması iyi olmuş.
polisiye gibi başlıyor ama ilginçleşiyor konu devamını izleyince daha net anlarsınız@destere konusu ne dizinin
yorum bekliyoruz düzenli olarak bu sefer atlatma yok ona göre takipteyim )Konunun açılması iyi olmuş.
Ben de izlerim artık inş.
polisiye gibi başlıyor ama ilginçleşiyor konu devamını izleyince daha net anlarsınız
yorum bekliyoruz düzenli olarak bu sefer atlatma yok ona göre takipteyim )
Tamam ) Zaten 4 bölüm yayınlanmış.polisiye gibi başlıyor ama ilginçleşiyor konu devamını izleyince daha net anlarsınız
yorum bekliyoruz düzenli olarak bu sefer atlatma yok ona göre takipteyim )
ilk bölüm her dizide hemen hemen karışık gibi gelir izlediysen bişey soracaktım o kısmı bende anlamamıştım@destere ama ilk bölüm bence çok fazla karışıktı
ilk bölüm biraz karışık başlıyor konu dikkatli izle bir iki anlamadığımız yer var belki sen çözersin işiTamam ) Zaten 4 bölüm yayınlanmış.
Zaten bir başlasam 2-3 bölüm peş peşe izlerim
@GunesinOglu undan şüphelenmeye başladım bizi mi yiyor ne iş izledim dedi iki basit soru sordum kaçtı gitti izlemedimi yoksa ?@destere Sorulara cevap verilmiyor hiç.
harun senide bekliyoruz diziye ilk bölüme bir bak devamı herkesin gönlüne kalmış@destere Sorulara cevap verilmiyor hiç.
Çözerim çözerimilk bölüm her dizide hemen hemen karışık gibi gelir izlediysen bişey soracaktım o kısmı bende anlamamıştımalex olayın içindemi sana göre bomba patlatma işinde parmağı varmıdır ? o kaçıranalr kimdi ? ben oraları net çözemedim
ilk bölüm biraz karışık başlıyor konu dikkatli izle bir iki anlamadığımız yer var belki sen çözersin işi
bende öyle diyordum başlarken sonra alex parish e dalmışım konuyu kaçırdım )Çözerim çözerim
Tamam bakarım. 😉@GunesinOglu undan şüphelenmeye başladım bizi mi yiyor ne iş izledim dedi iki basit soru sordum kaçtı gitti izlemedimi yoksa ?
harun senide bekliyoruz diziye ilk bölüme bir bak devamı herkesin gönlüne kalmış
Sen diziyi beğendin değil mi? Ona göre başlıayayım diyeceğim de gerçi kapaktaki kızlarda fena durmuyorbende öyle diyordum başlarken sonra alex parish e dalmışım konuyu kaçırdım )
@GunesinOglu undan şüphelenmeye başladım bizi mi yiyor ne iş izledim dedi iki basit soru sordum kaçtı gitti izlemedimi yoksa ?
harun senide bekliyoruz diziye ilk bölüme bir bak devamı herkesin gönlüne kalmış
ilk bölüm her dizide hemen hemen karışık gibi gelir izlediysen bişey soracaktım o kısmı bende anlamamıştımalex olayın içindemi sana göre bomba patlatma işinde parmağı varmıdır ? o kaçıranalr kimdi ? ben oraları net çözemedim
ilk bölüm biraz karışık başlıyor konu dikkatli izle bir iki anlamadığımız yer var belki sen çözersin işi
ben öylesine başladım polisiye pek sevmem ama ilk bölüm güzel çıktı umarım devamıda güzel olurSen diziyi beğendin değil mi? Ona göre başlıayayım diyeceğim de gerçi kapaktaki kızlarda fena durmuyor
Oha yeni gördüm bekle
Alex'in işi yoktur bence.Ben de bazı kısımları anlamadım ama eğitim kısmı bölümün en iyi yerlerinden biriydi.İkinci bölümü izlemem lazım yoksa böyle olmaz
ben öylesine başladım polisiye pek sevmem ama ilk bölüm güzel çıktı umarım devamıda güzel olur
birde o arap kızda ilginç onlar ikiz sanırım sadece biri gözüküyor
Başka bir zamanda inşallah diyelim Beni es geç şimdilik fargo bir bitsin hele
topu topu 40 dakika ilk bölümü bir yerlere sıkıştır )Başka bir zamanda inşallah diyelim Beni es geç şimdilik fargo bir bitsin hele
Hafta sonu anca olur şimdi fargoyu yorumlayıp yatacam.Yarın staj vartopu topu 40 dakika ilk bölümü bir yerlere sıkıştır )
Yok ben izlemeyeceğim destere. Senle çok ortak dizimiz var bir tanesi de olmasın.@Harunnn60 ilk bölüme baktınmı ?
izleyeceğim diyen çokda yorum yapan yok bari ben izlediğim kısımları yorayım