ABC Quantico 1. Sezon Yorumları

1x1. Bölüm

yorum yapmamış arkadaşlar ilk yorumu ben yapayım

Güzel bir başlangıç renkli bir hikaye biraz karışık başlıyor, ilk bölüm konuyu tam anlayabilirse arkadaşlar devamını getireceklerdir eminim :
alex parish bomba gibi kızdı bombayı patlatmış olma ihtimali var :)
arap ikizlerde diziye renk katacak gibi ? birde @xemrexxx ve @iÇiğdem- in favorilerinden olacak yumoş bir yahudi dörtgöz var .. bombanın patlaması patlama yerinde alex i bulmaları hikayeye renk kattı ..

1x2. Bölüm

ilk bölüme göre tempo biraz daha düşüktü yine patlayan bomba ve kaçak alex in bombayı patlatanları araştırmasıyla geçti boot adlı parlağın hangi tarafta olduğunu çözemedim alex e yardım edermiş gibi görünüyor ama aynı zamanda alex i ele verdi ?

Diziyi indireyim dedim ama hiç bir sitede açılmıyor. Önerisi olan var mı?

sorun senin bilgisayardan kaynaklı o zaman :) flash player ı indir ya da güncelle yoksa hiçbirşey açılmaz :)

DNS adreslerini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap. Flash Player'ını da güncelle sorun olmayacaktır.

Emily Thorne'u açıyor ama :))

@sürgünüm @destere sağ olun.Yarın dediklerinizi denerim şu an yatmam gerekiyor. Sabah erken kalkacağım.
Sizlere hayırlı geceler diliyorum. Kendinize iyi bakın :)

Diziyi sonunda açabildim. :)
Daha önce bu tarz bir polisiye dizi izlememiştim.
1x1
Dizi Parishli Alex için bile olsa izlenir :) diyeceğim ama konusu da iyi,diziyi beğendim.

Diziyi sonunda açabildim. :)
Daha önce bu tarz bir polisiye dizi izlememiştim.
1x1
Dizi Parishli Alex için bile olsa izlenir :) diyeceğim ama konusu da iyi,diziyi beğendim.

ilk bölüm gerçekten güzeldi izlenir bulman sevindirici :)
sarı kıl bir tip pek sevemedim vatandaşı
bombayı patlatan acaba kim ? ikinci bölüme geçersin artık :)

ilk bölüm gerçekten güzeldi izlenir bulman sevindirici :)
sarı kıl bir tip pek sevemedim vatandaşı
bombayı patlatan acaba kim ? ikinci bölüme geçersin artık :)
Ne 2. bölümü ben bir diziyi seversem 2-3 bölüm peş peşe izlemeden tadını alamam :) Hele ki bu dizi zaten çorba gibiydi isimleri falan bilmiyorsun kimin eli kimin şeyinde anlaşılmıyordu. 3 bölümü de izledim 1 bölümüm kaldı galiba yedekte :))
2 ve 3. bölümün yorumlarını da yaparım daha sonra :)
Heyecanlı değişik bir dizi geriye dönüşler de oluyor güzel bir dizi..
@sürgünüm sen diziyi izliyor musun? İzlemiyorsan da izlesen ne güzel olur en azından ortak bir dizimiz olur :)

Ne 2. bölümü ben bir diziyi seversem 2-3 bölüm peş peşe izlemeden tadını alamam :) Hele ki bu dizi zaten çorba gibiydi isimleri falan bilmiyorsun kimin eli kimin şeyinde anlaşılmıyordu. 3 bölümü de izledim 1 bölümüm kaldı galiba yedekte :))
2 ve 3. bölümün yorumlarını da yaparım daha sonra :)
Heyecanlı değişik bir dizi geriye dönüşler de oluyor güzel bir dizi..
@sürgünüm sen diziyi izliyor musun? İzlemiyorsan da izlesen ne güzel olur en azından ortak bir dizimiz olur :)
beni geçmişsin ben sizi bekliyordum ama sanırım geride kalacağım bu gidişle 3. bölümü daha izleyemedim ama izlerim gece :) işte kim yaptı nasıl oldu soruları bir sonraki bölümü merak ettiriyor :)

beni geçmişsin ben sizi bekliyordum ama sanırım geride kalacağım bu gidişle 3. bölümü daha izleyemedim ama izlerim gece :) işte kim yaptı nasıl oldu soruları bir sonraki bölümü merak ettiriyor :)
Aynen merak ediyor insan.
2 ve 3. bölümler daha da güzel. İşler Tarhana Çorbasına dönüyor :))
@sürgünüm bu diziyi izliyor muydu? cevapta vermedi :)