bunu bir yere yazdım ? bundan sonra bana dizi öner bakalım isyan çıkarmıyormuyum senmisin kaçan ?Yok ben izlemeyeceğim destere. Senle çok ortak dizimiz var bir tanesi de olmasın.
bunu bir yere yazdım ? bundan sonra bana dizi öner bakalım isyan çıkarmıyormuyum senmisin kaçan ?Yok ben izlemeyeceğim destere. Senle çok ortak dizimiz var bir tanesi de olmasın.
Daredevil için ödeşmiş olduk. Durum berabere yani.bunu bir yere yazdım ? bundan sonra bana dizi öner bakalım isyan çıkarmıyormuyum senmisin kaçan ?
Online mı izlemek istiyorsun?Diziyi indireyim dedim ama hiç bir sitede açılmıyor. Önerisi olan var mı?
İndirip öyle izlemek istiyorum. Gerçi online bile açılmıyor hiç bir yerde.Online mı izlemek istiyorsun?
dizibox dan izledim rahatlıkla izlemek mümkün bir sorun çıkmadıİndirip öyle izlemek istiyorum. Gerçi online bile açılmıyor hiç bir yerde.
Az evvel baktım açılmadıdizibox dan izledim rahatlıkla izlemek mümkün bir sorun çıkmadı
Hangi DNS'yi kullanıyorsun, belki ondan dolayı açmıyor olabilir. Yok ya o zaman televizyondan dizi izleyemezdim heralde.İndirip öyle izlemek istiyorum. Gerçi online bile açılmıyor hiç bir yerde.
Error
Ben de bilmiyorum normalde açılırdı.Hangi DNS'yi kullanıyorsun, belki ondan dolayı açmıyor olabilir. Yok ya o zaman televizyondan dizi izleyemezdim heralde.
sorun senin bilgisayardan kaynaklı o zaman flash player ı indir ya da güncelle yoksa hiçbirşey açılmaz
DNS adreslerini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap. Flash Player'ını da güncelle sorun olmayacaktır.Error
Ben de bilmiyorum normalde açılırdı.
sorun senin bilgisayardan kaynaklı o zaman flash player ı indir ya da güncelle yoksa hiçbirşey açılmaz
DNS adreslerini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap. Flash Player'ını da güncelle sorun olmayacaktır.
ilk bölüm gerçekten güzeldi izlenir bulman sevindiriciDiziyi sonunda açabildim.
Daha önce bu tarz bir polisiye dizi izlememiştim.
1x1
Dizi Parishli Alex için bile olsa izlenir diyeceğim ama konusu da iyi,diziyi beğendim.
Ne 2. bölümü ben bir diziyi seversem 2-3 bölüm peş peşe izlemeden tadını alamam Hele ki bu dizi zaten çorba gibiydi isimleri falan bilmiyorsun kimin eli kimin şeyinde anlaşılmıyordu. 3 bölümü de izledim 1 bölümüm kaldı galiba yedekte )ilk bölüm gerçekten güzeldi izlenir bulman sevindirici
sarı kıl bir tip pek sevemedim vatandaşı
bombayı patlatan acaba kim ? ikinci bölüme geçersin artık
beni geçmişsin ben sizi bekliyordum ama sanırım geride kalacağım bu gidişle 3. bölümü daha izleyemedim ama izlerim gece işte kim yaptı nasıl oldu soruları bir sonraki bölümü merak ettiriyorNe 2. bölümü ben bir diziyi seversem 2-3 bölüm peş peşe izlemeden tadını alamam Hele ki bu dizi zaten çorba gibiydi isimleri falan bilmiyorsun kimin eli kimin şeyinde anlaşılmıyordu. 3 bölümü de izledim 1 bölümüm kaldı galiba yedekte )
2 ve 3. bölümün yorumlarını da yaparım daha sonra
Heyecanlı değişik bir dizi geriye dönüşler de oluyor güzel bir dizi..
@sürgünüm sen diziyi izliyor musun? İzlemiyorsan da izlesen ne güzel olur en azından ortak bir dizimiz olur
Aynen merak ediyor insan.beni geçmişsin ben sizi bekliyordum ama sanırım geride kalacağım bu gidişle 3. bölümü daha izleyemedim ama izlerim gece işte kim yaptı nasıl oldu soruları bir sonraki bölümü merak ettiriyor
Yeni gördüm, yok ben izlemiyorum. Yeterince çok dizim var inan bu aralar yetiştirmekte çok zorlanıyorum.Aynen merak ediyor insan.
2 ve 3. bölümler daha da güzel. İşler Tarhana Çorbasına dönüyor )
@sürgünüm bu diziyi izliyor muydu? cevapta vermedi