Prison Break'ın Fragmanı Yayınlandı!

Prison Break, Lost ile birlikte Türkiye'de yabancı dizi furyasını başlatmış dizidir. Ben de ilk Lost'u sonra da Prison Break'i izleyerek başlamıştım yabancı dizi seyretmeye. O yüzden bende yeri ayrıdır.
Kadroyu iyi toparlamışlar. En önemli eksik Mahone. Onun olmaması çok kötü olmuş. Bir de Gretchen eksik. O da olsa fena olmazdı hani :D
Yalnız şimdi milyonlarca yürek tek bir soru
Michael o patlamadan nasıl kurtuldu :D Bunca yıldan sonra diziyi devam ettirdiklerine göre oraya da mantıklı bir açıklama getirirler diye umuyorum ve yeni sezonu heyecanla beklemeye koyuluyorum :)

Allahu ekber! :) Şuan piyasadaki yaşayan tek efsane Game Of Thrones, hele şükür onun da efendisi geri dönüyor. Prison Break'in ilk 3 sezonu başlı başına destandır. Günümüzde yayınlanıyor olsaydı yakar yıkardı ortalığı, bakmayın herkesin GOT konuştuğuna; ortada Mesih düzeyinde bir dizi yok ki.

Umarım ilk 3 sezonun tadını verir ve hayal kırıklığı yaşatmaz, kendini tekrar etmemesi en önemli kısım. Son 2-3 bölümü yeniden izleyeceğim yayın tarihi belli olunca, aslında silbaştan izlerdim fakat ne vakit var ne de ilk izlenildiğinde verdiği tadı vermez. :)

Günün birinde Lost için de böyle bir haber görecek miyiz... Ne diziydi be! Locke'un "My name is John Locke" deyişini bile özledim, hele giriş introsu!

Konuyla ne alaka reyiz ? :D

Aaa. 😳
Zaten FOX bu diziyi tek sezonda bırakmaz eminim. :D
tek sezonda kalsaydı tomorrowdan çıkmazdı dizide öldü geri dönüşte olucağını sanmıyorum millet prison için çıktı diyor benimde aklıma başka birşey gelmiyor tomorrowun başrolu gibiydi çünkü :F:F:F

o sezonu dizide tamamladı ona birşey olmadı :F:F:F
ama 2.sezon ayrılırmı bilmiyorum :F:F:F
Cw bu ayıltırlar gerektiğinde :A

Bu arada bugün çılgınlık yapıp Supergirlin flashlı bölümünü izledim keşke bary bu kızla olsaydı da o gazeteci kılıklı kadınla olmasaydı.Uyumun dibiydiler :(