En azından doğru bişey öğrenmişinFizik hocamın meşhur bir sözü ile cevap vereceğim sana; BİLEMEYİZ.
En azından doğru bişey öğrenmişinFizik hocamın meşhur bir sözü ile cevap vereceğim sana; BİLEMEYİZ.
Forumda kaybolmuş gibiyim diğer yerlere bakmaya korkuyorum yabancı memlekete gitmiş gibiO Emre'nin emojisi olur, ters parmak ve dometes surat emojilerini de bol bol @Doğu'ya atarım artık.
??♂️O Emre'nin emojisi olur, ters parmak ve dometes surat emojilerini de bol bol @Doğu'ya atarım artık.
Forumda kaybolmuş gibiyim diğer yerlere bakmaya korkuyorum yabancı memlekete gitmiş gibi@Forumdash @xemrexxx
Gündüz yönetim odasını bulamadım @Harunnn60 elimden tutup götürdü link attıda buldum@Sherlock @Yiğitt
Ben de şaşırma anlamında kullanıyorum zaten, aslında ilginç de aynı anlam gibi.
Ablam namazında orucunda müslüman bir genç kadın, yolu bellidir.
Kiz çiğdem yoldan çıkmasın direkt şarampole yuvarlandıAaa ne oldu cnm
Şoktayım şuan ne hale gelmiş burası
Serdar aziz gibi birine kavrattin belini sandıkŞoktayım şuan ne hale gelmiş burası
cumadan beri İstanbuldayım tabi kavratıcamSerdar aziz gibi birine kavrattin belini sandıkEkli dosyayı görüntüle 64561
Şoktayım şuan ne hale gelmiş burası
Serdar aziz gibi birine kavrattin belini sandıkEkli dosyayı görüntüle 64561
İyiki bu forum oldunu anladında geldincumadan beri İstanbuldayım tabi kavratıcam
gelmeyişim forumu bulamadığımdan değil İstanbulda oluşumdanİyiki bu forum oldunu anladında geldin@destere Şimdi forumu arıyordur nereye gitti diye ?A@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE
Baban kızm ıyormu sürtmene oralardagelmeyişim forumu bulamadığımdan değil İstanbulda oluşumdan
ONLARA SORAN KİMBaban kızm ıyormu sürtmene oralarda ?A
etmesinler be ,bende kalacak yer çokBen olsam eve kabul etmem nerede sürtüyorsan orda kal derim ?A@xemrexxx
Kedilerle işim yok benim işim parlaklarla@xemrexxx paylaştığı sokak kedileri gibi ?A
Kedi olan sensinKedilerle işim yok benim işim parlaklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?