Destere daha gelir mi ki? Mevsimi gelmedi.İyiki bu forum oldunu anladında geldin@destere Şimdi forumu arıyordur nereye gitti diye ?A
@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE
Destere daha gelir mi ki? Mevsimi gelmedi.İyiki bu forum oldunu anladında geldin@destere Şimdi forumu arıyordur nereye gitti diye ?A
@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE
Aaa gelecek cnm bu kış bitmeden zaten eli kulağındaDestere daha gelir mi ki? Mevsimi gelmedi.![]()
Ben gitmeden gelmişti bir ara sanki.Aaa gelecek cnm bu kış bitmeden zaten eli kulağında ?A
O değilde bu @Forumdash @Harunnn60 ile uğraşıyoruz ayoll @destere ile görüşüyorsunuz diyip @xemrexxx kurguları üretiyorlar ?A![]()
@Ahmed itiraf programı ne zaman başlayacak??? Çiğdem- bacımın itirafı olacakmişAaa gelecek cnm bu kış bitmeden zaten eli kulağında ?A
O değilde bu @Forumdash @Harunnn60 ile uğraşıyoruz ayoll @destere ile görüşüyorsunuz diyip @xemrexxx kurguları üretiyorlar ?A![]()
Ben gitmeden gelmişti bir ara sanki.![]()
Ekimde geldi sonra yine kayboldu yine geldi yine kayboldu en son ocakta yine gelip yine kayboldu
@xemrexxx İyice çaptan düşmüş farkedip sana videolu gönderme yapması lazımdıOha 20 Martta yayındaymış. Konuyu düzenledim. 😱 @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu A iyice şişmiş de şişmişOha 20 Martta yayındaymış. Konuyu düzenledim. 😱 @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Niye daha Caleb maleb diyordun
Bana gönderme yapacak? Yürek mi yemiş.
Bana gönderme yapacak? Yürek mi yemiş.![]()
Onun gebermesi yaklaşmış zaten yerine juniorlar yetiştiriyordu en son gözü arkada gitmesin diyeBana gönderme yapacak? Yürek mi yemiş.![]()
@Harunnn60Onun gebermesi yaklaşmış zaten yerine juniorlar yetiştiriyordu en son gözü arkada gitmesin diye![]()
![]()
![]()
Şaka bir yana ahiretliğim @xemrexxx'in yeri dolmaz.Onun gebermesi yaklaşmış zaten yerine juniorlar yetiştiriyordu en son gözü arkada gitmesin diye ?A
![]()
Bunada sinir bozucu ifadelerini atsaydınya neye kalp atacağınıda biliyor kalbi çıkmayacasıca
Oyyy ben sizi yerim ya fındık kurtları.Bunada sinir bozucu ifadelerini atsaydınya neye kalp atacağınıda biliyor kalbi çıkmayacasıca ?A@xemrexxx
Niye daha Caleb maleb diyordunİzlemedin mi hiç?
Bunada sinir bozucu ifadelerini atsaydınya neye kalp atacağınıda biliyor kalbi çıkmayacasıca![]()
![]()
@xemrexxx
Pembesine el koyayım da şimarmasin totalin dibiOyyy ben sizi yerim ya fındık kurtları.Sevgim kabardı.
![]()