Destere daha gelir mi ki? Mevsimi gelmedi.İyiki bu forum oldunu anladında geldin @destere Şimdi forumu arıyordur nereye gitti diye ?A @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE
Destere daha gelir mi ki? Mevsimi gelmedi.İyiki bu forum oldunu anladında geldin @destere Şimdi forumu arıyordur nereye gitti diye ?A @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE
Aaa gelecek cnm bu kış bitmeden zaten eli kulağındaDestere daha gelir mi ki? Mevsimi gelmedi.
Ben gitmeden gelmişti bir ara sanki.Aaa gelecek cnm bu kış bitmeden zaten eli kulağında ?A
O değilde bu @Forumdash @Harunnn60 ile uğraşıyoruz ayoll @destere ile görüşüyorsunuz diyip @xemrexxx kurguları üretiyorlar ?A
@Ahmed itiraf programı ne zaman başlayacak??? Çiğdem- bacımın itirafı olacakmiş @Harunnn60Aaa gelecek cnm bu kış bitmeden zaten eli kulağında ?A
O değilde bu @Forumdash @Harunnn60 ile uğraşıyoruz ayoll @destere ile görüşüyorsunuz diyip @xemrexxx kurguları üretiyorlar ?A
Ben gitmeden gelmişti bir ara sanki.
Ekimde geldi sonra yine kayboldu yine geldi yine kayboldu en son ocakta yine gelip yine kayboldu @Harunnn60 @Forumdash@Ahmed itiraf programı ne zaman başlayacak??? Çiğdem- bacımın itirafı olacakmiş @Harunnn60
@xemrexxx İyice çaptan düşmüş farkedip sana videolu gönderme yapması lazımdı @ForumdashOha 20 Martta yayındaymış. Konuyu düzenledim. 😱 @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu A iyice şişmiş de şişmiş @xemrexxx Acaba @Çiğdem bacım diziyi izlerken büyü mü yaptıOha 20 Martta yayındaymış. Konuyu düzenledim. 😱 @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Niye daha Caleb maleb diyordun İzlemedin mi hiç?
Bana gönderme yapacak? Yürek mi yemiş.@xemrexxx İyice çaptan düşmüş farkedip sana videolu gönderme yapması lazımdı ?A @Forumdash
Bana gönderme yapacak? Yürek mi yemiş.
Onun gebermesi yaklaşmış zaten yerine juniorlar yetiştiriyordu en son gözü arkada gitmesin diyeBana gönderme yapacak? Yürek mi yemiş.
@Harunnn60Onun gebermesi yaklaşmış zaten yerine juniorlar yetiştiriyordu en son gözü arkada gitmesin diye
Şaka bir yana ahiretliğim @xemrexxx'in yeri dolmaz.Onun gebermesi yaklaşmış zaten yerine juniorlar yetiştiriyordu en son gözü arkada gitmesin diye ?A
Oyyy ben sizi yerim ya fındık kurtları. Sevgim kabardı.Bunada sinir bozucu ifadelerini atsaydınya neye kalp atacağınıda biliyor kalbi çıkmayacasıca ?A @xemrexxx
Niye daha Caleb maleb diyordun İzlemedin mi hiç?
Bunada sinir bozucu ifadelerini atsaydınya neye kalp atacağınıda biliyor kalbi çıkmayacasıca @xemrexxx
Pembesine el koyayım da şimarmasin totalin dibi @serhatt @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @Maskeli Fedai @DarkLegenDOyyy ben sizi yerim ya fındık kurtları. Sevgim kabardı.