En azından doğru bişey öğrenmişinFizik hocamın meşhur bir sözü ile cevap vereceğim sana; BİLEMEYİZ.![]()
En azından doğru bişey öğrenmişinFizik hocamın meşhur bir sözü ile cevap vereceğim sana; BİLEMEYİZ.![]()
Forumda kaybolmuş gibiyim diğer yerlere bakmaya korkuyorum yabancı memlekete gitmiş gibiO Emre'nin emojisi olur, ters parmak ve dometes surat emojilerini de bol bol @Doğu'ya atarım artık.![]()
??♂️O Emre'nin emojisi olur, ters parmak ve dometes surat emojilerini de bol bol @Doğu'ya atarım artık.![]()
Forumda kaybolmuş gibiyim diğer yerlere bakmaya korkuyorum yabancı memlekete gitmiş gibi@Forumdash @xemrexxx
Gündüz yönetim odasını bulamadım @Harunnn60 elimden tutup götürdü link attıda buldum@Sherlock @Yiğitt
Ben de şaşırma anlamında kullanıyorum zaten, aslında ilginç de aynı anlam gibi.
Ablam namazında orucunda müslüman bir genç kadın, yolu bellidir.![]()
Kiz çiğdem yoldan çıkmasın direkt şarampole yuvarlandıAaa ne oldu cnm![]()
Şoktayım şuan ne hale gelmiş burası
Serdar aziz gibi birine kavrattin belini sandıkŞoktayım şuan ne hale gelmiş burası![]()
cumadan beri İstanbuldayım tabi kavratıcamSerdar aziz gibi birine kavrattin belini sandıkEkli dosyayı görüntüle 64561
Şoktayım şuan ne hale gelmiş burası![]()
Serdar aziz gibi birine kavrattin belini sandıkEkli dosyayı görüntüle 64561
İyiki bu forum oldunu anladında geldincumadan beri İstanbuldayım tabi kavratıcam![]()
gelmeyişim forumu bulamadığımdan değil İstanbulda oluşumdanİyiki bu forum oldunu anladında geldin@destere Şimdi forumu arıyordur nereye gitti diye ?A
@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE
Baban kızm ıyormu sürtmene oralardagelmeyişim forumu bulamadığımdan değil İstanbulda oluşumdan![]()
ONLARA SORAN KİMBaban kızm ıyormu sürtmene oralarda ?A![]()
etmesinler be ,bende kalacak yer çokBen olsam eve kabul etmem nerede sürtüyorsan orda kal derim ?A@xemrexxx
Kedilerle işim yok benim işim parlaklarla@xemrexxx paylaştığı sokak kedileri gibi ?A![]()
Kedi olan sensinKedilerle işim yok benim işim parlaklarla![]()