eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektirSpinoff i basladi Alison bir harika olmuş zayiflayinca @destere izliyorsa totosunun üstüne düşmüştür@Çiğdem @Forumdash
eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektirSpinoff i basladi Alison bir harika olmuş zayiflayinca @destere izliyorsa totosunun üstüne düşmüştür@Çiğdem @Forumdash
Bunu senle @mrt-06 @destere izlerdi ikiside yok yine kaldın tek başınaSpinoff i basladi Alison bir harika olmuş zayiflayinca @destere izliyorsa totosunun üstüne düşmüştür@Çiğdem @Forumdash
ben ecünnüden bahsediyorm
gözüne girmeyi değil, gözünü oymayı tercih ederimAaaa iyi gözüme giriyorsun ?A@xemrexxx
Hızırı yiyecek kuşlar gibigözüne girmeyi değil, gözünü oymayı tercih ederim
Hiç unutulmayacak bu dizim de.
Bilmiyorum maalesef.Hiç unutulmayacak bu dizim de.Başka ülkedeki versiyonu vardı o çıktı mı Türkiye ye geldi mi yani? sana diodum ya hani bir ara? viu kanalında idi..
bu işte.
Çok sevindimBilmiyorum maalesef.
Bu çocuk için spi ofunu izlemiştim bu dizinin gerçi hikayeside bana uyuyordu böyle canavarlı bir diziydi ama pll dizisine nedense o hikaye girmedi çünkü hannah falan gelmişti o canavarlı diziyeEfsanemi 5.sezondan itibaren izliyorum 1 aydır.Bence en güzel sezonlarından birisi 5.sezon.İzlerken dikkatimi çekti, Caleb biraz Serdar Ortaç'a benzemiyor mu@Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 108505
O dizi izlenmiş aslında ama bitirmişler nedense.Bu çocuk için spi ofunu izlemiştim bu dizinin gerçi hikayeside bana uyuyordu böyle canavarlı bir diziydi ama pll dizisine nedense o hikaye girmedi çünkü hannah falan gelmişti o canavarlı diziye@xemrexxx
Ama tuhaf değilmi pll fantastik bir dizi değildi sanırım normal insanların oldu diziydi ama aynı dizinin yan hikayesine hayaletler konu alınıyor ve hannah falanda o kızlar birkaç kez konuk oldular zaten basrolde o oğlan var orada hayalet görüp pll de normal hayat yasıyorlarO dizi izlenmiş aslında ama bitirmişler nedense.
PLL'de de cadılar bayramı bölümlerinde fantastik olaylar yaşanıyordu her sezon 1-2 bölüm.Ama tuhaf değilmi pll fantastik bir dizi değildi sanırım normal insanların oldu diziydi ama aynı dizinin yan hikayesine hayaletler konu alınıyor ve hannah falanda o kızlar birkaç kez konuk oldular zaten basrolde o oğlan var orada hayalet görüp pll de normal hayat yasıyorlar@xemrexxx
Ben bunları 2012 de o meşhur dizimag döneminde izlemeye çalısmıstım ama her seferinde aksilik oldu bakamadım sonra forumda ilk sezon 20 bölüme yakın izledim sanırım yorumlarımız vardı ama sonra devamı gelmedi ama ilk sezonu @xemrexxx gözlemi altında bakıp yorumluyorduk star tv de çakması başlamıstıya ordan heves etmiştikPLL'de de cadılar bayramı bölümlerinde fantastik olaylar yaşanıyordu her sezon 1-2 bölüm.PLL'de de çok az fantastik öğeler vardı aslında ama dediğin gibi o evrenden çıkıp normal insan olması komik.
Aaaa Serdar bunun tırnağı olamaz saçmalama.Efsanemi 5.sezondan itibaren izliyorum 1 aydır.Bence en güzel sezonlarından birisi 5.sezon.İzlerken dikkatimi çekti, Caleb biraz Serdar Ortaç'a benzemiyor mu@Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 108505
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?