Şimdi biraz yoğunum boşa çıkayım da devam ederim.Hayır pembiş dizi gibi izlesene? Dean vampirlerle nasıl oynaşıyor. Sam hangi şeytan meleği hangi meleklerle aldatıyor gibi@xemrexxx gibisin nerde aşk, entrika övüyorsun
Şimdi biraz yoğunum boşa çıkayım da devam ederim.Hayır pembiş dizi gibi izlesene? Dean vampirlerle nasıl oynaşıyor. Sam hangi şeytan meleği hangi meleklerle aldatıyor gibi@xemrexxx gibisin nerde aşk, entrika övüyorsun
5'ten sonra bıraktiysan seni yönetim kadrosunda söz hakkı olmana onay veririmŞimdi biraz yoğunum boşa çıkayım da devam ederim.Aaa bak sen yokken TVD'yi de izledim gerçek CW'ci olmak için daha ne yapabilirim.
Şimdi Netflix'ime baktım 6x19'da kalmışım. Hepsi insanlığını kapatınca öhhhh dedim biraz ara verdim.5'ten sonra bıraktiysan seni yönetim kadrosunda söz hakkı olmana onay veririm
la bi sezonun kalmşŞimdi Netflix'ime baktım 6x19'da kalmışım. Hepsi insanlığını kapatınca öhhhh dedim biraz ara verdim.
Netflix’de 7. Sezonda bitiyor ama galiba 8 sezon.la bi sezonun kalmş8miydi sezon yoksa?
Netflix bi sezon geride geliyor. Öyle anlaşmişlarNetflix’de 7. Sezonda bitiyor ama galiba 8 sezon.
Bizimkiler Ezel’i izliyordu son sezonu yokmuş. Sonra Youtube’ye geçtiler.Netflix bi sezon geride geliyor. Öyle anlaşmişlar
Rezalet😱 Pazartesi günkü toplantıda gündeme getiririmBizimkiler Ezel’i izliyordu son sezonu yokmuş. Sonra Youtube’ye geçtiler.
ilk bölümü izleyip pardon 20 dakikasını anca izlemeyi başarıp terketmiştim
çok şükür cw de izlediğim tek dizi yok@destere de mi bizden olduEn son o cwdan the 100 izliyordu naptı acaba?
Zaten şaşırmiştiilk bölümü izleyip pardon 20 dakikasını anca izlemeyi başarıp terketmiştimfıldır fıldır ergen kaynıyordu dizi
bu sayfadan uzak durayım ben en iyisi pll nin son üç bölümüne bakmadım sanırım buraya bir daha uğramam
çok şükür cw de izlediğim tek dizi yok
pll nin son sezonunun son üç bölümü kalmıştıZaten şaşırmiştiPLLyi bıraktın mı? Dizilerini yaz bi ara şimdilik sıkmıyorum seni
bilmempll nin son sezonunun son üç bölümü kalmıştı
dizilerimi yazarımda önce ben anne with an e ne zaman başlayacak onu sorayımgözümüz yollarda kaldı
zaten cw izleyen birine sormam hataydıbilmemizlemedim bile umarım iptal olmuştur
PLL finali yumurtlayayım istersen vaktin yoksa ben anlatırım.ilk bölümü izleyip pardon 20 dakikasını anca izlemeyi başarıp terketmiştimfıldır fıldır ergen kaynıyordu dizi
bu sayfadan uzak durayım ben en iyisi pll nin son üç bölümüne bakmadım sanırım buraya bir daha uğramam
çok şükür cw de izlediğim tek dizi yok
Hııı kepçe kulaklı kızı dediğini hatırladiğim için öyle yazdım yazaten cw izleyen birine sormam hataydıanne with an e de bir tıfıl kız var muhteşem sempatik izlesen zaten sende iple çekersin başlayacağı günü
Önce Supergirl izle part 1 oBugece izleyemem dediğim gibiHem Flash Arrow Supergirl ortak bölümlerini izlemeye çalişcam. Sen izledin mi? supergirlü izlemem gerek mi @Çiğdem-
Gİrlü izledim de tomorrow ne yaa bde o mu varÖnce Supergirl izle part 1 o2. olarak part 2 Arrow , sonra part 3 Flash ve part 4 son ortak bölüm ise tomorrow
Ortak bölüm tomorrow da bitiyor . Onu izlemezsen yarım kalır yanı en izlenemsi gereken bölüm o şansına küs ayollGİrlü izledim de tomorrow ne yaa bde o mu varZaten bölüm sonu tum hevesimi kaçırdı
süpergirl bölüm sonu işte...Ortak bölüm tomorrow da bitiyor . Onu izlemezsen yarım kalır yanı en izlenemsi gereken bölüm o şansına küs ayoll
Hangisini izledin en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?