Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Bugece izleyemem dediğim gibi:X Hem Flash Arrow Supergirl ortak bölümlerini izlemeye çalişcam. Sen izledin mi? supergirlü izlemem gerek mi @Çiğdem-
Yeni sezonlara başlamadım da yine ortak bölüm mü geldi 😱 yoksa geçen sezonu mu izliyorsun ortak bölüm çekmişlerdi Dünya’nın sonu mu ne geliyordu. :F

Yeni sezonlara başlamadım da yine ortak bölüm mü geldi 😱 yoksa geçen sezonu mu izliyorsun ortak bölüm çekmişlerdi Dünya’nın sonu mu ne geliyordu. :F
Yok yeni bölüm :X Flasha yetiştim de Arrowa yetişmesem de olur. NAsılsa ayrı bölüm oluyor bu tarz bölümler:X

Ben Flash’tan soğudum ya çocuk dizisi gibi geliyor. Yeni sezon nasıl düzelme oldu mu? :( Yoksa yine Irıs “run Bary run” mı diyor yine. :F
İris g*t korkusuna Run barry run diyordu geçen sene :F Bu sezon evlilik hazırlıgı yapıyorlar ama öyle mırc mırc gelmiyor bana :X Ayrıca yeni düşmanımız zekasıyla dövüşüyor. Kaçıncı bölümdesin?

İris g*t korkusuna Run barry run diyordu geçen sene :F Bu sezon evlilik hazırlıgı yapıyorlar ama öyle mırc mırc gelmiyor bana :X Ayrıca yeni düşmanımız zekasıyla dövüşüyor. Kaçıncı bölümdesin?
İşte sezon finalini izledim bu sezonun da ilk bölümünün 5 dk’sına baktım sonra izlerim deyip kapadım. :F

Ama CW ekibi döndü sen, @destere @Çiğdem- yine grupçak yorumlaşırız sezonun ikinci devresinde. :A

Ama sıkcı başlamişti :F İlk sezon muhteşemdi. Hep söyledim @destereye de önermiştim. adam arıyorduk diziye o zamanlar @xemrexxx ve @Çiğdem- izliyorduk (hatırladiğim kadarıyla)
Ben de ilk sezon izleyenlerdendim ama yorum yapmadım galiba. :F 2. sezon dağın içinde başlamamış mıydı? Harika bölümlerdi valla bence devam et 2. - 3. sezon harikaydı bence. :D

Ben de ilk sezon izleyenlerdendim ama yorum yapmadım galiba. :F 2. sezon dağın içinde başlamamış mıydı? Harika bölümlerdi valla bence devam et 2. - 3. sezon harikaydı bence. :D
Aynen, kızlar bi yere hapis olmuştu. Dünyayı terk edemeyenler mi etmeyenler mı ne kamp kurmuştu sanırım? Ben öyle hatırlıyorum (b)

Aynen, kızlar bi yere hapis olmuştu. Dünyayı terk edemeyenler mi etmeyenler mı ne kamp kurmuştu sanırım? Ben öyle hatırlıyorum (b)
İşte birkaç bölüm izlesen epey heyecanlı bölümler vardı 2. sezon bana göre 1'den bile iyiydi. Dizi güzel bence heyecan konusunda en tempolu dizi de işte izleyesim yok. :F