Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Hayır pembiş dizi gibi izlesene? Dean vampirlerle nasıl oynaşıyor. Sam hangi şeytan meleği hangi meleklerle aldatıyor gibi :F @xemrexxx gibisin nerde aşk, entrika övüyorsun :F
Şimdi biraz yoğunum boşa çıkayım da devam ederim. :A Aaa bak sen yokken TVD'yi de izledim gerçek CW'ci olmak için daha ne yapabilirim. :F

Gizli CW’cilerden. :A Umarım geride kalmıştır ben de onda 1 sezon gerideyim birlikte izleriz. :F @destere
ilk bölümü izleyip pardon 20 dakikasını anca izlemeyi başarıp terketmiştim :) fıldır fıldır ergen kaynıyordu dizi :)
bu sayfadan uzak durayım ben en iyisi pll nin son üç bölümüne bakmadım sanırım buraya bir daha uğramam :)

@destere de mi bizden oldu :A En son o cwdan the 100 izliyordu naptı acaba?
çok şükür cw de izlediğim tek dizi yok :)

ilk bölümü izleyip pardon 20 dakikasını anca izlemeyi başarıp terketmiştim :) fıldır fıldır ergen kaynıyordu dizi :)
bu sayfadan uzak durayım ben en iyisi pll nin son üç bölümüne bakmadım sanırım buraya bir daha uğramam :)

Zaten şaşırmişti:F PLLyi bıraktın mı? Dizilerini yaz bi ara şimdilik sıkmıyorum seni :F

PLL finali yumurtlayayım istersen vaktin yoksa ben anlatırım. :A

zaten cw izleyen birine sormam hataydı :) anne with an e de bir tıfıl kız var muhteşem sempatik izlesen zaten sende iple çekersin başlayacağı günü :)
Hııı kepçe kulaklı kızı dediğini hatırladiğim için öyle yazdım ya :F Onca dizide aklında kala kala o mu kaldı? Eleven 11 yada GoT varken?