Mantıklı.hannoşun annesi o sahneden sonra kayboldu sanırımsapıkta işini biliyor diğerlerini bırakmış hannoşun annesini orda kendisine ayırmış fantazi yapıyor kadınla
Zaten Hanna'nın annesinin kahve içmekten başka bir şeyi yoktu dizide.
Mantıklı.hannoşun annesi o sahneden sonra kayboldu sanırımsapıkta işini biliyor diğerlerini bırakmış hannoşun annesini orda kendisine ayırmış fantazi yapıyor kadınla
arianın anneside hoş ama hannoşun annesi daha bir at gibiMantıklı.Ama sen Aria'nın annesini seviyordun fikrin mi değişti.
Zaten Hanna'nın annesinin kahve içmekten başka bir şeyi yoktu dizide.
Ama hiçbiri bir @Çiğdem- güzelliğinde değil.arianın anneside hoş ama hannoşun annesi daha bir at gibiyani bakımlı manasında
evet bugün forumda yokken biraz övelim hogathayı gelince şımarsın sonra yine yerden yere vururuzAma hiçbiri bir @Çiğdem- güzelliğinde değil.
Özledik valla bütün gün yoktu hasret kaldık.evet bugün forumda yokken biraz övelim hogathayı gelince şımarsın sonra yine yerden yere vururuz
hogathayı temsilen şuraya bir oklava resmi koyalımÖzledik valla bütün gün yoktu hasret kaldık.
Onun oklavası daha farklıydı sanki.
kaybolmadan önce yavaş yavaş forumdan el etek çekmek lazımki alışsın arkadaşlarOnun oklavası daha farklıydı sanki.Düşün işte sen aylarca kayboluyorsun senin yokluğuna nasıl dayandığımızı anla..
Etek giydiğini bilmiyordum.kaybolmadan önce yavaş yavaş forumdan el etek çekmek lazımki alışsın arkadaşlarkimse aniden şok olmasın? taktiği bundan sonra böyle geliştireceğim)
görümcek sen bu işleri bilmiyon işteEtek giydiğini bilmiyordum.
Daha iyi olur haklısın.
Gece gece güldürdün.görümcek sen bu işleri bilmiyon işteetek daha bir havadardır bamya terlemez sıklıkla giymek lazım hem evde ne giydiğini kim bilecek öyle oturuyorum püfür püfür)
iskoçlar niye etek giyiyor sanıyordun safmı onlar tabiki değilGece gece güldürdün.
Geçen @Doğu don atlet diyordu bak destere daha modern bir rahatlık bulmuş etek atlet.
Şimdi her şeyi daha iyi anlıyorum çakralarımı açtın elticim sağol.iskoçlar niye etek giyiyor sanıyordun safmı onlar tabiki değilmalzemeyi koruyorlar rutubetten)
herşeyi açıklamaya gerek yok sadece dersin bu kızlarla empati kurmaya çalışıyorum dersinŞimdi her şeyi daha iyi anlıyorum çakralarımı açtın elticim sağol.
Fakat evde etekle dolaşırsam abim beni bıçağın ters tarafıyla kıtır kıtır keser açıklayamadan katledilirim.
Arkadaşlar bu gibi bütün sorular finale son 5 kala bölümlerde açıklanacakmış.PLL'de bu çok oluyor mesela bir defasında -A kızların annelerini evin deposuna kapamıştı sonra ne oldu nasıl çıktılar bilmiyoruz.
Öyleyse süper olur dizide çok soru işareti var hepsine cevap bulmalıyız.Arkadaşlar bu gibi bütün sorular finale son 5 kala bölümlerde açıklanacakmış.
marlene öyle demişti ne cabuk unuttunuz umarım yine kandırmaz bizi cadı kadın ?Öyleyse süper olur dizide çok soru işareti var hepsine cevap bulmalıyız.
iskoçlar niye etek giyiyor sanıyordun safmı onlar tabiki değilmalzemeyi koruyorlar rutubetten)
Enteresan olsa da @destere sıvacısı haklıGece gece güldürdün.
Geçen @Doğu don atlet diyordu bak destere daha modern bir rahatlık bulmuş etek atlet.
Şaşırtmayı seviyor bilemiycem.marlene öyle demişti ne cabuk unuttunuz umarım yine kandırmaz bizi cadı kadın ?
demiştim haklıyım diyeEnteresan olsa da @destere sıvacısı haklıİskoç sıvacıların bu rahatlığı onları bir adım önde tutmuş bilim bunu öngörüyorElimde birtakım belgeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?