ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

mona çıksa dizi foka döner kötü kız lazım diziye
shana karakteri muhteşemdi süper bişeydi ya daha tam orasını burasını izleyemedn diziden çıkardılar kötü lazımsa shana yeterliydi bodur monanın kötülüğü inandırıcılıktan yoksun
toplamış bodur çevresine eski ezikleri, ezikler birliği kurmuş... vız gelir tırıs gider, onun ezikler birliğini hannoş ve spencer asaletiyle dağıtır

dizinin tadı mı kalır öyle

idare eder bi bölümdü artı kalisonın okula dönmesini bekliyiz

hannoş hırsızlığa yine başladı umarım çok ilerlemez
spencer de babası ile ilgili şüphelerini herkesle paylaşiyi adamı zorla hapse attıracak
andrw ile elleşmeden bitirdi bölümü hayret
lucas ne diye döniyi Allah ın tipsizi.ss hiç sevmem
paige salağı işleri kızıştırdı mona daha da sinirlenecek
aria ezraya vermeden ayrıldı şok oldum 😱 iyi depresyona girdi yerden bitme

@destere
@Çiğdem- (kıskanır diye
)

5x4 sönük geçti

mona tombalağı başımıza bela oldu ölsede kurtulsak bir triplere soktular kızı boyundan büyük şeylere çıkıyor artık çıksada otursa o şeylerde inmese daha iyi olacak

paige karakterini bende sevmiyorum mal gibi kız , yeni gelen yüzücü emily ile arasıra gördüğümüz daha sevimli bişey ismini unuttum neydi o kızın ismi?
hannoşa artık senaryomu yazmıyorlar nedir ? hannoş onun bunun ağız kokusunu çekecek kız değil?
spencer dizinin gülü bir spencer gelince diziye ilgim artıyor aria ve mona çıkınca sıkılıyorum senaristler iki boduru öldürmeli

ne yazsınlar o bodurlar gidince

ne yazsınlar o bodurlar gidince
senaryomu yok bazı yerlerde heyecan artsın diye çok zorlama ekler yapmışlar aniden bakıyrsun kızın gözü parladı sanırsınki tecavüzcü coşkunu gördü sonrası tırt sonrası yok ani heyecan katkılarıda olmuyor devamlılığı yok

bir bakıyorsun ölümden kurtulmuş emily diğer sahnede bakıyorsun emily totosuyla sarmısak yoluyor demin ölümden kurtulan kız değil sanki oysa gerçek hayatta öyle şeyler insanın başına gelse iki yıl anlatır bunlar için herşey anlık inekler gibiler, kurbanlık olarak kesime giderken bile önüne ot koy mutlulukla yiyorlar

napsınlar 5.sezona gelmiş adamlar
neyse sen videona bak

neresini sevdin tam oalrak

3ü de hannoşa yavşicek bu bölüm .ss @Çiğdem- de daha 1 kişi yok
5x5 i senden önce izledim
5 sezon geriden gelip seni geçtim sonunda

beşinci bölüm hareketli ve güzel bir bölümdü
mona bayağı geliştirmiş arkayı alisonuda tuzağa düşürdü

sondaki patlama sahnesi süperdi tobby nin evine dinamitmi koydular toby emi koydular orası 6. bölüme kaldı

caleb yine katıldı diziye hannoş u travestiye bırakmayacak gibi

emily köşelik hem alisonla hem paige le yatıyor
bu arada son sahnede jenna ve monanın yanındaki gözlüklü kız kimdi ağız yapısına baktım çok seksiydi emily nin yeni yüzücü arkadaşı değilmi?

@Forumdash sen kaçta kaldın en son 4. sezondaydın ?

@xemrexxx yok bugün konu öksüz kaldı

ben 5x5 i öğlen izledim şopar

herkes hannaya yav..dı ondan moralim bozuldu yazmadım