umarım hanoş da senin gibi düşünmezhem yakışıklı hemde dedektif olanlar çok ilgi çekici oluyorlar
umarım hanoş da senin gibi düşünmezhem yakışıklı hemde dedektif olanlar çok ilgi çekici oluyorlar
yıkmadım bakabilir demek istedim belki ben daha iyidinimi bulucakçocuğun hayallerini yıkma istersen
çok ütobik oldu bu dayıkmadım bakabilir demek istedim belki ben daha iyidinimi bulucak
ayol sana kaçdefa karmaşık şeyler deme diyorum ütobik ne oluyorçok ütobik oldu bu da
bildiğin hayal ötesi bişiayol sana kaçdefa karmaşık şeyler deme diyorum ütobik ne oluyor
bu seferde sen küçük gördün çocuğu aslan gibi oğlan maşallahbildiğin hayal ötesi bişi
nereden biliyon gerçekte gördün mü o totoşubu seferde sen küçük gördün çocuğu aslan gibi oğlan maşallah
haahahha ayol görsem aslan yakıştırmasını söyleyebilirmiyim sencenereden biliyon gerçekte gördün mü o totoşu
görsen kuşum aydın dersin en iyi ihtimallehaahahha ayol görsem aslan yakıştırmasını söyleyebilirmiyim sence
görsen kuşum aydın dersin en iyi ihtimalle
haahahha ayol görsem aslan yakıştırmasını söyleyebilirmiyim sence
biz toton çınlamıştır sandık malum %60 ın totoyine dedikodu gırla maşallah kulağım sabahtan beri çınlıyor
biz totom çınlamıştır sandık malum %60 ın toto
küçük ağa olmasın osiz burda dedikodu yaparken ben hanna ile oynaşıyordum siz devam edin
seni çekiştirmek çok zevkli amayine dedikodu gırla maşallah kulağım sabahtan beri çınlıyor
seni çekiştirmek çok zevkli ama
filme dalmışım yeni girebildim foruma
sen unuturusun nasılsa mnslik malzemeleri incelerken toptan kararsam iyidir zencilerki uzun olur yani uzun yaşarlartotosu kararasıca spoi verme dedik kaç kez )