hem yakışıklı hemde dedektif olanlar çok ilgi çekici oluyorlar![]()
hem yakışıklı hemde dedektif olanlar çok ilgi çekici oluyorlar![]()
yıkmadım bakabilir demek istedim belki ben daha iyidinimi bulucakçocuğun hayallerini yıkma istersen![]()
çok ütobik oldu bu dayıkmadım bakabilir demek istedim belki ben daha iyidinimi bulucak![]()
ayol sana kaçdefa karmaşık şeyler deme diyorum ütobik ne oluyorçok ütobik oldu bu da![]()
bildiğin hayal ötesi bişiayol sana kaçdefa karmaşık şeyler deme diyorum ütobik ne oluyor![]()
bu seferde sen küçük gördün çocuğu aslan gibi oğlan maşallahbildiğin hayal ötesi bişi![]()
nereden biliyon gerçekte gördün mü o totoşubu seferde sen küçük gördün çocuğu aslan gibi oğlan maşallah![]()
haahahha ayol görsem aslan yakıştırmasını söyleyebilirmiyim sencenereden biliyon gerçekte gördün mü o totoşu![]()
görsen kuşum aydın dersin en iyi ihtimallehaahahha ayol görsem aslan yakıştırmasını söyleyebilirmiyim sence![]()
görsen kuşum aydın dersin en iyi ihtimalle![]()
haahahha ayol görsem aslan yakıştırmasını söyleyebilirmiyim sence![]()
biz toton çınlamıştır sandık malum %60 ın totoyine dedikodu gırla maşallah kulağım sabahtan beri çınlıyor![]()
biz totom çınlamıştır sandık malum %60 ın toto![]()
küçük ağa olmasın osiz burda dedikodu yaparken ben hanna ile oynaşıyordum siz devam edin![]()
seni çekiştirmek çok zevkli amayine dedikodu gırla maşallah kulağım sabahtan beri çınlıyor![]()
seni çekiştirmek çok zevkli ama![]()
filme dalmışım yeni girebildim foruma![]()
sen unuturusun nasılsa mnslik malzemeleri incelerkentotosu kararasıca spoi verme dedik kaç kez)