Gene bu iyi ağlamiş Aria intihar teşebbüsünde bulunmuş
Gene bu iyi ağlamiş Aria intihar teşebbüsünde bulunmuş
ne ara ulunmuşGene bu iyi ağlamiş Aria intihar teşebbüsünde bulunmuş
@Çiğdem- in calebı gitti 2 yeni parlak geldi hannanın başına biri de dedektif ve hanoştan büyük etkilemeye çalışiyi kızı melun .ssaraya neler neler girdi uzak kaldık hannamdan
oscarıydı bilmem dizisiydi şuydu buydu hannayı epey boşladm arada bir devam edeyim artık
@Çiğdem- in calebı gitti 2 yeni parlak geldi hannanın başına biri de dedektif ve hanoştan büyük etkilemeye çalışiyi kızı melun .ss
çıkar büyük ihtimak kanalının en çok izlenen işibu dizi daha kaç sezon sürecek emre ?
önümüzdeki sezon için devam kararı çıkmışmı ?
Noldubu dizi daha kaç sezon sürecek emre ?
önümüzdeki sezon için devam kararı çıkmışmı ?
İnş son sezonu olurçıkar büyük ihtimak kanalının en çok izlenen işi
çıkar büyük ihtimak kanalının en çok izlenen işi
Noldu
İnş son sezonu olur
o ka zeki değil o kızetsin etsin sonunda hanna A çıkacak )
de get melun.ssNoldu
İnş son sezonu olur
o ka zeki değil o kız
zekiyse sana bakmaz bencegörüntüde safı oynuyordur aslında çok zekidir belki
zekiyse sana bakmaz bence
vışşhh atasözlerini söyleyen atalar yerlerinde ters dönüytordurne demişler hoca hocayı tekkede zeki zekiyi yatakta yakalar kız beni bulur yani
O kadar sarkıtarak mı gidiyorsun 3x18i bi daha çekemem heralde 3.izleyişim olur Dİrekt 4'den başlarimetsin etsin sonunda hanna A çıkacak )
meraktan sordum
bitmesin muhteşem bir dizi yaz ayında 3 sezona birlikte devam ederiz artık )
O kadar sarkıtarak mı gidiyorsun 3x18i bi daha çekemem heralde 3.izleyişim olur Dİrekt 4'den başlarim
Bilmiyorum @xemrexx
4.sezonu izleyecek biri bulmuşken iyi oldu o zaman antilik yapmıyak Tek çekilmiyordu 😕2. sezon 12 bölümde kaldım öyle )
araya diğer diziler girince mecbur teklemeye başladık
4.sezonu izleyecek biri bulmuşken iyi oldu o zaman antilik yapmıyak Tek çekilmiyordu 😕
Bende 2.sezonda yemiştim.Millet kitabı okudum ettim diyordu ama kitapla aynı giden bişey yoktu(yada tam hatırlayamadım)4. sezonu birlikte izleyeceğiz yalnız ben dizinin konusunu bir yerde bakmıştım orda feci spoi yedik )
A ile ilgili bir hikaye anlatılıyordu
hem yakışıklı hemde dedektif olanlar çok ilgi çekici oluyorlar@Çiğdem- in calebı gitti 2 yeni parlak geldi hannanın başına biri de dedektif ve hanoştan büyük etkilemeye çalışiyi kızı melun .ss