Poyraz Karayel'in Final Tarihi Belli Oldu!

:T

C4eaPyDWEAA2kQ-.jpg

belki kanalı değişebilir geçen yıl star tv istiyordu
Evet dizi bilgi nette yazmış kanal mı değişecek diye kimbilir
Gün değiştirme hakkı bile vermediler yazıyor kanala yazabilecek adresleri paylasmis

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de deminki açıklamaya niye Harika dedin, güzelim dizinin 3 bölüm sonra bitecek olması hoşuna mı gidiyor? :A
Aynen 82 bölüm güzel bir başarı sonuçta tebrikler tüm ekibe :A

İtiraf etmek gerekirse son bölümleri zevkle takip etmiyordum alışkanlıktan bakıyordum yani, benim işime geldi açıkçası Mart'ta bitmesi :A

Evet dizi bilgi nette yazmış kanal mı değişecek diye kimbilir
Gün değiştirme hakkı bile vermediler yazıyor kanala yazabilecek adresleri paylasmis

böyle erken bitmesi hoşuma gitmiyor Sihirli annemde erken bitti 2.kez başladığında Pelin büyük hata yaptı

Aynen 82 bölüm güzel bir başarı sonuçta tebrikler tüm ekibe :A

İtiraf etmek gerekirse son bölümleri zevkle takip etmiyordum alışkanlıktan bakıyordum yani, benim işime geldi açıkçası Mart'ta bitmesi :A
Senin Survivor'dan zevk aldığını düşünürsek bu mesajını ciddiye almak zor. :A

böyle erken bitmesi hoşuma gitmiyor Sihirli annemde erken bitti 2.kez başladığında Pelin büyük hata yaptı
O diziyi çok sevoyormussun sanırım bende zevk aliyordum o diziden gerçi o.donem defalarca tekrarı gördü bir kaç sezonda yayınlandı gerçi

Eğer bu efsanenin yerine saçma sapan bir şey konulursa -ki ne konulursa konulsun- her türlü diğer diziler onu paramparça edecek.

Belki de bu sayede BŞAG reytingleri yükseltebilir.

Tadında bırakmak iyidir ancak Haziranda layıkıyla bitirilebilirdi. En azından gün değişimi yapılabilirdi. O kadar iyi ki bu sezon , 2.sezondan bile daha iyi gidiyor.

No-309, Kırgın Çiçekler, Bodrum Masalı, Aşk Laftan Anlamaz ve benzeri senaryodan yoksun, hiçbir sanatsal edebi yeri olmayan, bayağı konulu dizilerin izlendiği bir ülkede çok bile dayandı. Bizim ülkemizin insanları ne yazık ki kaliteden anlamıyor. Geçmişe dönüp bakıldığında bunu biten bazı dizilerden de anlayabiliriz diye düşünüyorum. Her neyse EFSANELER ERKEN BİTER, TADINDA BİTER. Ülkemin zevksizlerine takip ettikleri videolarıyla mutluluklar dilerim...

Ee bi zahmet bitirsinler artık. 1. sezon ve 2.sezonun ilk yarısı çok iyiydi. Ama gittikçe bozulmaya başladı. Doğru karar.
Baştan bozuk başlayan dizilerin devam etmesi ve Türk dizi tarihine yeni bir boyut getirmiş dizinin 3. sezonunun ortasında bitmesini haklı buluyorsanız diyebilecek bir şey bulamıyorum. No-309, Kara Sevda falan izliyorsunuz herhalde.

No-309, Kırgın Çiçekler, Bodrum Masalı, Aşk Laftan Anlamaz ve benzeri senaryodan yoksun, hiçbir sanatsal edebi yeri olmayan, bayağı konulu dizilerin izlendiği bir ülkede çok bile dayandı. Bizim ülkemizin insanları ne yazık ki kaliteden anlamıyor. Geçmişe dönüp bakıldığında bunu biten bazı dizilerden de anlayabiliriz diye düşünüyorum. Her neyse EFSANELER ERKEN BİTER, TADINDA BİTER. Ülkemin zevksizlerine takip ettikleri videolarıyla mutluluklar dilerim...

Baştan bozuk başlayan dizilerin devam etmesi ve Türk dizi tarihine yeni bir boyut getirmiş dizinin 3. sezonunun ortasında bitmesini haklı buluyorsanız diyebilecek bir şey bulamıyorum. No-309, Kara Sevda falan izliyorsunuz herhalde.
Ne alaka yav :D Kara Sevda'nın 1 bölümüne bile bakmadım. Beni tanımadan yorum yapmışsınız. Ben öyle diziler izlemiyorum. :) Poyraz Karayel dizi tarihine yeni bir boyut getirmiş falan değil. Sadece senaryosunu diğerlerinden farklı olduğu için ve ilk sezonunda hakikaten güzel olduğu için izlendi. Şu an çok saçmaladılar. Siz aşırı fanatiği olduğu için görmeyebilirsiniz bunu.

Ne alaka yav :D Kara Sevda'nın 1 bölümüne bile bakmadım. Beni tanımadan yorum yapmışsınız. Ben öyle diziler izlemiyorum. :) Poyraz Karayel dizi tarihine yeni bir boyut getirmiş falan değil. Sadece senaryosunu diğerlerinden farklı olduğu için ve ilk sezonunda hakikaten güzel olduğu için izlendi. Şu an çok saçmaladılar. Siz aşırı fanatiği olduğu için görmeyebilirsiniz bunu.[/QUOTE
Saçmaladığı anlarda en önce eleştiren ben olmusumdur belkide, öyle sandiginiz gibi aşırı fanatiği değilim. Sadece Türkiye'de daha önce böyle iyi senaryolu çok dizi yapılmadığı için elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.
3 sezonluk bir dizinin ara ara saçmalıyor olması final yapma nedeni degildir, olmamalıdır. Piyasa da o kadar saçma dizi varken, ara ara sacmalayan dizinin bitirilmesi fikrimce mantıklı değil. Sizde bir Poyraz Karayel izleyicisi olmadığınız için neden bu kadar desteklediğimi anlayamazsiniz. No309 ve Kara Sevdayı öne sürme nedenim kesinlikle o ikisini izliyor olmanız değildi, yaptığım bir genellemeydi. Bir sürü dizi olduğu için bir genelleme yapmak durumundaydım.

Saçmaladığı anlarda en önce eleştiren ben olmusumdur belkide, öyle sandiginiz gibi aşırı fanatiği değilim. Sadece Türkiye'de daha önce böyle iyi senaryolu çok dizi yapılmadığı için elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.
3 sezonluk bir dizinin ara ara saçmalıyor olması final yapma nedeni degildir, olmamalıdır. Piyasa da o kadar saçma dizi varken, ara ara sacmalayan dizinin bitirilmesi fikrimce mantıklı değil. Sizde bir Poyraz Karayel izleyicisi olmadığınız için neden bu kadar desteklediğimi anlayamazsiniz. No309 ve Kara Sevdayı öne sürme nedenim kesinlikle o ikisini izliyor olmanız değildi, yaptığım bir genellemeydi. Bir sürü dizi olduğu için bir genelleme yapmak durumundaydım.
O Türkiye'nin seyirci yapısı ile alakalı. Ne diziler bitti izlenmiyor diye ama senaryoları çok iyiydi. Poyraz saçmaladığı için izlenmedi. İzlenmediği için bitti bu kadar basit. 1,5 sezon da niye reytingler iyiydi de sonra düşüşe geçti? Çünkü benim gibi diziyi severek izleyen artık aynı diyalogların tekrarlanmasından sıkıldı ve artık saçmaladığını düşündü. Benim düşünen çok kişi var. Söylediğiniz diziler benimde pek hoşuma gitmiyor zaten. Hep artık aynı senaryolu dizilerden bende sıkıldım. Ama bizim seyircimiz böyle dizileri izlemeyi seviyor malesef. Mesela en yakın örnek 46 dizisi. Güzel, farklı senaryosu vardı ama izlenmediği için bitti. Piyasa da saçma dizi bulunma konusunda kesinlikle haklısınız. Ama dizinin de bitme zamanı gelmişti artık kabul edin. Her şeyin tadında bitmesi güzeldir.

O Türkiye'nin seyirci yapısı ile alakalı. Ne diziler bitti izlenmiyor diye ama senaryoları çok iyiydi. Poyraz saçmaladığı için izlenmedi. İzlenmediği için bitti bu kadar basit. 1,5 sezon da niye reytingler iyiydi de sonra düşüşe geçti? Çünkü benim gibi diziyi severek izleyen artık aynı diyalogların tekrarlanmasından sıkıldı ve artık saçmaladığını düşündü. Benim düşünen çok kişi var. Söylediğiniz diziler benimde pek hoşuma gitmiyor zaten. Hep artık aynı senaryolu dizilerden bende sıkıldım. Ama bizim seyircimiz böyle dizileri izlemeyi seviyor malesef. Mesela en yakın örnek 46 dizisi. Güzel, farklı senaryosu vardı ama izlenmediği için bitti. Piyasa da saçma dizi bulunma konusunda kesinlikle haklısınız. Ama dizinin de bitme zamanı gelmişti artık kabul edin. Her şeyin tadında bitmesi güzeldir.
Benim takıldığım konu bitmesi değil esasen. Kesinlikle dizinin bu sezonun sonunda bitmesi taraftarıydım fakat dizinin sezon ortasında tam toparlamaya başlamışken yazılabilecek senaryoların 3 bölüme sığdırılması bence doğru bir karar değildi. Sonra vay efendim hiç iyi bir final olmadı, klasik şeylerdi gibi uyuz yorumların yapılması sinirlerimi bozuyor. Tabii yapımcılar ve kanallar benim sinirlerimi umursamiyor. Her neyse görüsüne saygı duyuyorum...

Forum İstatistikleri

Konular
176,552
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy