Poyraz Karayel'in Final Tarihi Belli Oldu!

hhahah aa bu arada sen yerli dizimi izliyorsunda @xemrexxx e dizi listesi yollamıssın ayoll :F
şu yazdığın dizi isimlerini birde bana yaz bakalım hangi dizileri izliyormuşsun :A
İzliyorum tabi salona geçince 5 dk bakıyoruz. :F Görende bizim dizileri bilim dizisi zanneder sanki konuyu kavrayamayacağım. :F

@xemrexxx gözlüğünü taktın yine.:unamused::unamused:

Konu nerden geldi buraya.:unamused:
tembih etmişsin @xemrexxx de söylemiyor yoksa cesur güzelemi bakıyorsun sen
:kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

tembih etmişsin @xemrexxx de söylemiyor yoksa cesur güzelemi bakıyorsun sen
:kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
ben bir vurulma patlama sahneleri olunca poyraza bakıyorumda uzun zaman sonra baktım hoppala final çıktı barış tünay pelinden iyi dayandı resmen Arka sokaklar 2 bölüm çökmüştü hemen final kararını verdi bide irfan şahinde iyi sabretti diziyi 1 sezon uzattı yalan dünyayı ama malesef o erken bitti oda

Kırgın
Anne
Az Poyraz işte birkaç dizi var adı aklıma gelmedi ama szin gibi 2 saat takılı kalmıyorum 5 dk yetiyor. :A
aaa içerdeye neden bakmıyorsun ayoll :A :A :A

ben bir vurulma patlama sahneleri olunca poyraza bakıyorumda uzun zaman sonra baktım hoppala final çıktı barış tünay pelinden iyi dayandı resmen Arka sokaklar 2 bölüm çökmüştü hemen final kararını verdi bide irfan şahinde iyi sabretti diziyi 1 sezon uzattı yalan dünyayı ama malesef o erken bitti oda
3.SEZON olmamalıydı poyrazda cnm :F

aaa içerdeye neden bakmıyorsun ayoll :A :A :A

3.SEZON olmamalıydı poyrazda cnm :F
biliyordum ama dolar bir anda fırlayınca maliyet sıkıntısı çıktı vadiyi yolladı zaten kanal d o otobüste patlıyan canlı bomba Arka sokakların başına bela açtı emniyet bombayı yasakladı

Ciddisin 3 reyting alıyor yakında biter bir onamı bakçan.ss Kırıyosun beni :(
Kanka 2 sezon izlemediğim dizinin 3.sezonuna mı bakacam :D Bu konularda çok inatımdır zamanında yakın dostlarım @denizz19 ve @Maskeli Fedai de zorladılar beni şu diziyi izle diye ama hepsine direndim :A Ben sizi zorluyor muyum, bırakın herkes istediği diziyi izlesin :F

Kanka 2 sezon izlemediğim dizinin 3.sezonuna mı bakacam :D Bu konularda çok inatımdır zamanında yakın dostlarım @denizz19 ve @Maskeli Fedai de zorladılar beni şu diziyi izle diye ama hepsine direndim :A Ben sizi zorluyor muyum, bırakın herkes istediği diziyi izlesin :F
sihirli annem bile iyi giderken bitti gününü çok değiştirdi pelin

Son sezon zaten karakterleri de tanıyorsun videolardan :F

Final yapmasin gün degissin kampanyası başlatılmış eğer isterseniz adresleri paylasabilirim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy