Poyraz Karayel'in Final Tarihi Belli Oldu!

3 sezon sırtında mı taşıdı(b).Son sezonu sayma istersen:D.2.sezonunda yarısını at kaldı 1.5 sezon:A.Kanal 9 sezon %80 zirvede yer almış arka sokakları bitirdi:bilmem: poyraza mı acıyacak hemde şu reytingleriyle:T:.Not:arka sokaklar tekrardan devam ediyor.

evet daha fazlasını alabilir:A
biliyorum 4 bölüm düştü diye Kanal d Pelin harcamıştı Poyraz karayelin böyle erken bitirmemesi lazımdı Yalan dünya bile 4 sezon devam etti 4 bölümde bitti @adventurous @Çiğdem- çünkü emniyet kızdı ve Arka sokakları tehdit ediyordu hem dizide bomba patlamasını engelliyor @Çiğdem-

Ee bi zahmet bitirsinler artık. 1. sezon ve 2.sezonun ilk yarısı çok iyiydi. Ama gittikçe bozulmaya başladı. Doğru karar.

Reytinglerden de anlasilacagi uzere izleyici sıkılmış diziden zaten sacmaladiginida artik dusunuyorum. 3 bolum var ve tadinda bir finalle sona erer dizi cokta abartmayın :))

Çok saçma bir karar olmuş. Geçen sezon final yapsaydı bari. Gerçi 1000 kişinin evinde reyting cihazı var neyleyim böyle sistemi . 1000 kişi ne izliyorsa ona göre diziler bitiyor. Ah Suskunlar Uçurum ah . Bu sistem yüzünden yandilar ve Calikuşu.

Emeği geçen herkese teşekkürler. Farklı bir diziydi, arada denk geldikçe bakıyordum severek.

Poyraz Karayel reyting yüzünden bitiyorsa nedeni türk izleyicilerinin zevksizliği yüzündendir

diziyi hiç izlemedim ama @Aserat ın ciftler yarışıyordaki sahnelerini izledim tek ve beğenmiştim :)
Anladığım kadarıyla bu sezon çöktü dizi.
bazı dizileri tadında bitirmeyi beceremiyorlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy