Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

İnş hak ettiğini alacaktır. :D

@vadikızı bugün 16.30'da Poyraz Karayel'in tekrarı var. 🙂
tmm bakmaya çalışacam olmazsa netten bakacam çok tşkler😉

Burçin daha kaliteli bence her seyden önemlisi bir kadın kadinlara öncelik vermek lazim :love1:

Şaka bir yana o adamı kayip sehirde sevmistim ben inşallah yine iyi oynamistir :)
ilker kaleli de kaliteli kayıp şehir tam izlemedim ama
kayıpta muhteşemdi ben bayılıyorum onun oyunculuğuna

tmm bakmaya çalışacam olmazsa netten bakacam çok tşkler😉

ilker kaleli de kaliteli kayıp şehir tam izlemedim ama
kayıpta muhteşemdi ben bayılıyorum onun oyunculuğuna
Ama ilker erkek Burçin kadın :A

Neyse bn diziyi pazartesi izliyim ve yorumumu yapayim sonra görüşürüz :)

2.Bölüm fragmanı çok iyi. :) :) İnternetten takip edeceğim her zaman ki gibi. :) :)

Güzel dizi olmuş, beğendim ben. Bölümün sonundaki çatışma sahnesi çok iyiydi gerçekten ki bölümün sonu baya merakta bıraktı akşamı bekliyoruz. :D

İlker Kaleli Poyraz'ı süper oynamış bence oğlu da çok iyiydi. Burçin Terzioğlu da başarılıydı İlker'le çok uyumlu olacaklar gibi. :)

2.bölümün fragmanları da güzeldi baya bölüm nasıl olacak bakalım :)

Tekrarina denk gelmis begenmistim bugun bir sans verdim begendim pek dizi izlemem ama biraz daha takip ederim bu diziyi.

Dizi gerçekten harika soluksuz, sıkılmadan izledim. Aksiyon, komedi, heyecan ne ararsan var. Poyraz çok komik bir karakter olmuş zaten İlker Kaleli de müthiş oynuyor.

Ama Sinan'ı oynayan çocuk, yani Ataberk Mutlu döktürüyor adeta süper bir çocuk oyuncu.

Haftayaki bölümün fragmanı da çok iyi, Ayşegül'ü de kaçıracaklar galiba. Merakla bekliyoruz. Aksiyon daha yeni başlıyor aslında.

:AAnnem bu diziyi izleyecekti hemen 9 yaşındaki kardeşimi devreye soktum Güzel Köylüsü var falan filan.Allem ettim kallem ettim izletmedim:D

Dün burada olamadığım için çok üzgünüm. :(
Ama dizi müthiş gidiyor gerçekten, benim bile beklediğimden fazla. :Z

Reytinglerede yansıdı durum. :Z
Fragmanlarda süper, iple çekiyorum çarşambayı. :Z :bhr:

Diziyi simdi izliyorum gayet akici bolum olmus.

Burcini Merhamette fark etmistim cok begendim oyunculugunu bu dizidede cok iyi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961