Poyraz Karayel varsa sizin orada üzerine battaniye al.
Poyraz Karayel varsa sizin orada üzerine battaniye al.
Espri yaptım.
Kaliteli espriydi halbuki.Bir dahada bu konuya gelmem.ss
kayıp şehirde bir tane adam daha vardı ona ne oldu ilkerin kardeşi olan merak ettim şimdiKaliteli espriydi halbuki.
Kara Para Aşkı bıraktınız galibaIkinci bolumu izlemek gerekiyor.Ilk bolum biraz agir olmus ama bence ikinci bolumden asil dizi baslayacak
Bilmiyom takılıyordur.kayıp şehirde bir tane adam daha vardı ona ne oldu ilkerin kardeşi olan merak ettim şimdi
İlker Kaleli twitterdan zaten ilk bölüm ağır oldu demişti, ikinci bölümden sonra eğlence başlıyor dedi.Ikinci bolumu izlemek gerekiyor.Ilk bolum biraz agir olmus ama bence ikinci bolumden asil dizi baslayacak
Ilkerrin performansi her zamanki gibi 10 numaraydiBilmiyom takılıyordur.
İlker Kaleli twitterdan zaten ilk bölüm ağır oldu demişti, ikinci bölümden sonra eğlence başlıyor dedi.
Aynen, İlker reyiz döktürdü.Ilkerrin performansi her zamanki gibi 10 numaraydi
Beğenmene sevindim.Dün gece internetten ilk bölümü izledim ve gayet güzel bir iş olduğunu düşünüyorum. İlker, Burçin ve Ataberk'in dizideki performansları çok iyi. Özellikle Ataberk ilk bölümden beni ağlatmayı ve üzmeyi başardı..
2.Bölümü de internetten takip edeceğim.
2.bölümüyle en az 4.50 almalı tüm gruplarda yoksa Kanal D fişini çekecek. O zaman da FOX'a gelir inşallah. Kanal D böyle kaliteli bir diziyi kaybederse yazıklar olsun..Beğenmene sevindim.
Gerçekten kaliteli bir iş yapmışlar.
AB grubunda zaten 4.55 aldı.2.bölümüyle en az 4.50 almalı tüm gruplarda yoksa Kanal D fişini çekecek. O zaman da FOX'a gelir inşallah.
AB'de aldıgını biliyorum tüm gruplarda en az 4.50 almalı, göreceğiz bakalimmmAB grubunda zaten 4.55 aldı.
Haftaya AB +6
Total +5 yeter.
İnş hak ettiğini alacaktır.AB'de aldıgını biliyorum tüm gruplarda en az 4.50 almalı, göreceğiz bakalimmm
Boş boş konuşuyorsun bazen cookies kusura bakmada?Bu dizi tutmazsa olan Burçine olcak .ss
Neyse sorun Ilkerdeydi deriz olur biter
Boş boş konuşuyorsun bazen cookies kusura bakmada?
Diziyi izlemeden daha boş diyorsun onu diyorsun bunu diyorsun
İzleyip konuşsan anlıycam da o da yok.
İlker de Burçin'de rolünü çok iyi yaptılar zaten
Ne alaka?
Her ikiside kaliteli oyuncular.Ne var be .ss
Bu diziyi burcinin üstüne yuklemeleri lazım adamın rolünü azaltsinlar
Bölümü pazartesi izliycem zaten fragmandada Burçin coşturmustu
Burçin daha kaliteli bence her seyden önemlisi bir kadın kadinlara öncelik vermek lazimHer ikiside kaliteli oyuncular.