@beyazsoy diğer başlığı oku diğer başlık çilek kokusu başlığıYemezler, dizi başlamadan önceki yorumlarını sormuştum.
Dizi başlamadan yorum yaptım mı hatırlamıyorum nerden bulayım genelde dizi başlamadan dizi hakkında net konuşmam diyorum ısrarla yorumun nerde diyorsun))) bak şeref meselesi yorumunda tutmuş ona ne diyeceksin )))Yemezler, dizi başlamadan önceki yorumlarını sormuştum.
etiketledik seni görmedinmi gelmedimi bildirim sanaDizi başlamadan yorum yaptım mı hatırlamıyorum nerden bulayım genelde dizi başlamadan dizi hakkında net konuşmam diyorum ısrarla yorumun nerde diyorsun))) bak şeref meselesi yorumunda tutmuş ona ne diyeceksin )))
etiketledik seni görmedinmi gelmedimi bildirim sana
kandırma bizi etiket yaptık dizi başlamadan yorum yazmışsın
tutmayacak dmeişsin
@beyazsoy oku bak altaki linki tutmaz demişsin
https://fav10.net/forum/threads/burçin-terzioğlunun-partneri-belli-oldu.226610/
Bahri'nin bu zekayla nasıl mafya babası olduğunu merak ediyorum. Sema'yı öldürmeye çalışması gerçekten de saçmalık. Senaristler, son 2-3 bölümde çok değiştirdiler karakteri. Artık bende kredisi kalmadı.
belki zafere karşı oyundur fragmandakilerBahri'nin bu zekayla nasıl mafya babası olduğunu merak ediyorum. Sema'yı öldürmeye çalışması gerçekten de saçmalık. Senaristler, son 2-3 bölümde çok değiştirdiler karakteri. Artık bende kredisi kalmadı.
Poyraz'ın Sema'yı öldüreceğini düşünmüyorum. Muhtemelen onu saklar. Sema-Zafer işbirliği de çok iyi olmuş bence, oh olsun Bahri'ye. Songül'ün de köstebek olduğu ortaya çıkar umarım.
Poyraz'ın da tüm olanlara rağmen hala Bahri ile arasına mesafe koymaması çok şaşırtıcı.
Çok iyi bir bölüm olacağı kesin, umarım reytingler artar.
Poyraz vurdu Sema düştü ama.
sonda ölen adamımı diyorsun tipsiz birisine benziyor ölürse ölsün yani iyide olur
Poyraz vurdu Sema düştü ama.Ama bir oyun vardır elbet bu işte senarist ters köşeleri güzel yapıyor.
Sefer Zafer'in sağ kolunu gebertiyor.
bence de oyun bully totoşusonda ölen adamımı diyorsun tipsiz birisine benziyor ölürse ölsün yani iyide olur
o kadındanda banane be geberir inşbence de oyun bully totoşu
o adamı kim napsın başta yere yatanı diyorum çiğdem çirkini
kız @Çiğdem- bak bahri baba sana aşık değilsin sen sapıksın diyor sanao kadındanda banane be geberir inş
videonun son kısmında çalan müziğe bakarmısın kovboy müziklerini çalıp dizi müziği yapmışlar hahahha
nesi kovboy müziği kız kıskanma senin iki engine de nanik yapıyor dizi çarşambalarıvideonun son kısmında çalan müziğe bakarmısın kovboy müziklerini çalıp dizi müziği yapmışlar hahahha
ertuğrul ab gurubunda yanına bile yakınlaştırmıyordu zaten ama toteldede artık en çok izlenen dizi survivordan sonra toteldede 2.ciliği brakmıyor artıknesi kovboy müziği kız kıskanma senin iki engine de nanik yapıyor dizi çarşambalarısen bak da aşkı gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?