Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Yemezler, dizi başlamadan önceki yorumlarını sormuştum. :)
Dizi başlamadan yorum yaptım mı hatırlamıyorum nerden bulayım genelde dizi başlamadan dizi hakkında net konuşmam diyorum ısrarla yorumun nerde diyorsun))) bak şeref meselesi yorumunda tutmuş ona ne diyeceksin )))

Dizi başlamadan yorum yaptım mı hatırlamıyorum nerden bulayım genelde dizi başlamadan dizi hakkında net konuşmam diyorum ısrarla yorumun nerde diyorsun))) bak şeref meselesi yorumunda tutmuş ona ne diyeceksin )))
etiketledik seni görmedinmi gelmedimi bildirim sana
kandırma bizi etiket yaptık dizi başlamadan yorum yazmışsın
tutmayacak dmeişsin:D

@beyazsoy oku bak altaki linki tutmaz demişsin

https://fav10.net/forum/threads/burçin-terzioğlunun-partneri-belli-oldu.226610/

Bahri'nin bu zekayla nasıl mafya babası olduğunu merak ediyorum. Sema'yı öldürmeye çalışması gerçekten de saçmalık. Senaristler, son 2-3 bölümde çok değiştirdiler karakteri. Artık bende kredisi kalmadı.

Poyraz'ın Sema'yı öldüreceğini düşünmüyorum. Muhtemelen onu saklar. Sema-Zafer işbirliği de çok iyi olmuş bence, oh olsun Bahri'ye. Songül'ün de köstebek olduğu ortaya çıkar umarım.

Poyraz'ın da tüm olanlara rağmen hala Bahri ile arasına mesafe koymaması çok şaşırtıcı.

Çok iyi bir bölüm olacağı kesin, umarım reytingler artar. :)

Son düzenleme:
Bahri'nin bu zekayla nasıl mafya babası olduğunu merak ediyorum. Sema'yı öldürmeye çalışması gerçekten de saçmalık. Senaristler, son 2-3 bölümde çok değiştirdiler karakteri. Artık bende kredisi kalmadı.

Poyraz'ın Sema'yı öldüreceğini düşünmüyorum. Muhtemelen onu saklar. Sema-Zafer işbirliği de çok iyi olmuş bence, oh olsun Bahri'ye. Songül'ün de köstebek olduğu ortaya çıkar umarım.

Poyraz'ın da tüm olanlara rağmen hala Bahri ile arasına mesafe koymaması çok şaşırtıcı.

Çok iyi bir bölüm olacağı kesin, umarım reytingler artar. :)
belki zafere karşı oyundur fragmandakiler:)

nesi kovboy müziği kız kıskanma senin iki engine de nanik yapıyor dizi çarşambaları :F sen bak da aşkı gör :F
ertuğrul ab gurubunda yanına bile yakınlaştırmıyordu zaten ama toteldede artık en çok izlenen dizi survivordan sonra toteldede 2.ciliği brakmıyor artık :A:A:A