Dizinin ilk yarısını izleyemeyeceğim maalesef, ama kalbim Poyraz'da olacak.
Bu son bölümden önceki bölümün videosu, paylaşmak için geç kalmışsın bu sefer.
13.bölüm final gibi olici dediler bu bölümü izlşedim en beğendiğim sahne bu olduBu son bölümden önceki bölümün videosu, paylaşmak için geç kalmışsın bu sefer.
Ayşegül'e bu sahnede daha bir bayıldım, masa örtüsünü çekip "afiyet olsun" demesi benim için unutulmaz sahneler arasına girdi bile.
+113.bölüm final gibi olici dediler bu bölümü izlşedim en beğendiğim sahne bu oldu
+1Yine harika bir bölümdü yer yer sesli güldüm, yer yer hüzünlendim. Gerçekten açık ara ekranlardaki en sağlam dizi şu an.
Sefer, Bahri'nin Sema'nın babasının katili olduğunu öğrendi 😱
Ayşegül de evlenme teklif etti Poyraz'a beklemiyordum.
Azra Akın da geldi. Çiğdem ve Zülfikar güzel bir çift olacaklar gibi.
Gelecek haftayı iple çekiyorum.
Kanal fanlığında son nokta."kanal d nin youtube kanalından videolarına bakiyim eğlenceli oluyor
de get melun ergen ergen foxun youtube kanalına mı bakıcam bomboş starınkine mi.ssKanal fanlığında son nokta.
Ben bu diziye geçen denk geldim pek ısınamadım ama çekimlerini beğendim.
Daha önce Poyraz çıkmıştı bana da. Hatta bu da tanımı. Tam olarak uymuyor, ama olsun.Düşünen bir insansın bu yüzden de kendi hayatınla yetinmeyip tüm dünyanın derdini dert ediniyorsun. Hayatta doğruların var ve bu uğurda elini kirletmekten çekinmiyorsun. Doğru amaçlar için mücadele ediyorsun ancak mücadele yöntemlerin yanlış olduğu için kaybediyorsun. Bu yüzden tez canlılığı ve ani yargılara varmayı bırakmalısın.
zülfikar çıktım kız @Çiğdem- çöz de sana ezik songül çıksın
@Aserat @mrt-06 @Bully @cookies @destere
http://www.ranini.tv/ozel/4492/1/hangi-poyraz-karayel-karakterisin
Ayşegül cikti @Çiğdem- catlasin diyorki ben kırilganmisim ama kırılganlığımı dışarı vurmuyormusum @Yiğitt aşık olunasi kadin bana çıktıDüşünen bir insansın bu yüzden de kendi hayatınla yetinmeyip tüm dünyanın derdini dert ediniyorsun. Hayatta doğruların var ve bu uğurda elini kirletmekten çekinmiyorsun. Doğru amaçlar için mücadele ediyorsun ancak mücadele yöntemlerin yanlış olduğu için kaybediyorsun. Bu yüzden tez canlılığı ve ani yargılara varmayı bırakmalısın.
zülfikar çıktım kız @Çiğdem- çöz de sana ezik songül çıksın
@Aserat @mrt-06 @Bully @cookies @destere
http://www.ranini.tv/ozel/4492/1/hangi-poyraz-karayel-karakterisin