Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

10996501_806226889415270_3736721177157898931_n.jpg

bu bile partner buldu hemi de azra akın bir @Çiğdem- le @destere sap kalacak gibi bu dünyada :F @cookies @aserat54 @gözlemci @Bully

Bu son bölümden önceki bölümün videosu, paylaşmak için geç kalmışsın bu sefer. :X

Ayşegül'e bu sahnede daha bir bayıldım, masa örtüsünü çekip "afiyet olsun" demesi benim için unutulmaz sahneler arasına girdi bile. :)
13.bölüm final gibi olici dediler bu bölümü izlşedim :) en beğendiğim sahne bu oldu

Diziyi ilk bölümden bit türlü izleyemedim,ama cok merak ediyorum.En yakın zamanda ilk bölümden izleyeceğim:)

Yine harika bir bölümdü yer yer sesli güldüm, yer yer hüzünlendim. Gerçekten açık ara ekranlardaki en sağlam dizi şu an. :)

Sefer, Bahri'nin Sema'nın babasının katili olduğunu öğrendi 😱

Ayşegül de evlenme teklif etti Poyraz'a beklemiyordum. :D

Azra Akın da geldi. :D Çiğdem ve Zülfikar güzel bir çift olacaklar gibi. :D

Gelecek haftayı iple çekiyorum. :)

Yine harika bir bölümdü yer yer sesli güldüm, yer yer hüzünlendim. Gerçekten açık ara ekranlardaki en sağlam dizi şu an. :)

Sefer, Bahri'nin Sema'nın babasının katili olduğunu öğrendi 😱

Ayşegül de evlenme teklif etti Poyraz'a beklemiyordum. :D

Azra Akın da geldi. :D Çiğdem ve Zülfikar güzel bir çift olacaklar gibi. :D

Gelecek haftayı iple çekiyorum. :)
+1 :X

Düşünen bir insansın bu yüzden de kendi hayatınla yetinmeyip tüm dünyanın derdini dert ediniyorsun. Hayatta doğruların var ve bu uğurda elini kirletmekten çekinmiyorsun. Doğru amaçlar için mücadele ediyorsun ancak mücadele yöntemlerin yanlış olduğu için kaybediyorsun. Bu yüzden tez canlılığı ve ani yargılara varmayı bırakmalısın.
zülfikar çıktım :) kız @Çiğdem- çöz de sana ezik songül çıksın:F
@Aserat @mrt-06 @Bully @cookies @destere
http://www.ranini.tv/ozel/4492/1/hangi-poyraz-karayel-karakterisin

Ayşegül çıktık. :D

07144f91-23eb-4020-b61d-1aab4d3a5001.jpg

Dışarıya dimdik durmaya çalışırken içinde kırılgan bir çocuk saklı. Bu yüzden kırılgan yapını gizlemek için dışarıya sert bir imaj çiziyorsun. Gözün yükseklerde değil ama hedeflerine sağlam ve emin adımlar ilerliyorsun. Zaten hiçbir zaman en tepenin hayali kurmuyorsun. Senin için önemli olan doğru olanı yapmak. Bu yüzden hayatta aradığın şey huzur, bir de gerçek aşkı yakalarsan senden mutlusu yok.

Düşünen bir insansın bu yüzden de kendi hayatınla yetinmeyip tüm dünyanın derdini dert ediniyorsun. Hayatta doğruların var ve bu uğurda elini kirletmekten çekinmiyorsun. Doğru amaçlar için mücadele ediyorsun ancak mücadele yöntemlerin yanlış olduğu için kaybediyorsun. Bu yüzden tez canlılığı ve ani yargılara varmayı bırakmalısın.
Daha önce Poyraz çıkmıştı bana da. Hatta bu da tanımı. Tam olarak uymuyor, ama olsun. :)

821b2c35-ae0b-47b4-8157-aefbf094981f.jpg
Hayattan çok tekme yemişsin, bu yüzden artık sana hiç bir şey koymuyor. Felaketlerle alay ederek mücadele ediyorsun. Ama tahammül edemediğin tek şey; insanların sevgisizliği! Sevgiye çok önem veriyorsun, bu yüzden sevdin mi tam seviyorsun. Yani tuttu mu bırakmayan birisin. Boş zamanlarında hayal kurmak ise en sevdiğin şey ama iş üzerindeyken gerçekçi bir insansın. Hayal ve gerçek gibi siyah ve beyazı da bir vücutta taşıyorsun. Yani ruhunda karanlık bir taraf olmasına rağmen iyilikten sapmamaya çaba sarf ediyorsun.

Son düzenleme:
Ayşegül cikti @Çiğdem- catlasin diyorki ben kırilganmisim ama kırılganlığımı dışarı vurmuyormusum @Yiğitt aşık olunasi kadin bana çıktı :love1:
04a06e47e2ef439e83e18a7816a6bd5a.jpg