Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Bölüm yine harikaydı, geçen haftakı bölüm süperdi, bu bölüm geçen haftanın da 1 tık üstündeydi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gerçekten çok yakıştılar, müthiş bir uyum yakaladılar. Poyraz'ın aşk muhabbeti süperdi.

Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrendi, napacak bakalım bundan sonra asıl Ayşegül, Poyraz'ın babasının yanında çalıştığını öğrenince napacak o merak konusu.
Gerçi Ayşegül gidiyor haftaya fragman da çok iyiydi ama gitmez tabii.

Dizide baya tesadüfi durumlar var anlat anlat bitmez o da ayrı bir dikkat çekici nokta.

Gelecek bölümü bekliyoruz merakla.

+1

Bölüm çok güzeldi resmen hayran kaldım, eğer Kara Para Aşk sıkma moduna geçerse buna bakacağım. Ayşegül bakalım İngiltere'ye gidecek mi

Kaşınıyorsunuz

Ama O Ses Türkiye var yoksa direkt başlardım.

Noldu uzun yorum yapmak zor mu geldi

Neyse laf ettiğin Kanal D'yi paşa paşa izlersin işte böyle.
Şimdilik üşeniyorum, belki daha sonra.

Hem Kanal D haricinde bir kanalda olsa da ilgimi çekerdi. Tabii bir de dizisizlik meselem var. Bu yüzden Beş Kardeş, Serçe Sarayı, Aşk Yeniden ve Racon gibi dizilere hemen saldırmayı düşünüyorum.

Dün başım çok ağrıyordu yorum konusuna gelecek halim yoktu.

Bölüm yine müthişti. Soluksuz izledim. Sezonun en iyi dizisi bence. Hem aksiyon, hem komedi, hem aşk.

Özellikle Burçin ve İlker sahneleri müthiş. Kendini izlettiriyor oralar ve sesli gülüyorum.
Burçin'in mimikler.

Kanal D'nin reklam düzeni gerçektende iyi olmuş. Dizi jenerik sonrası reklama girdi daha sonra bir de bitene yakın girdi yanlış hatırlamıyorsam. Reytingler baya yükselecek bence bu hafta.

Fragmanda bomba yalnız.
Özellikle sonu neydi öyle, ağzım açık kaldı? 😱

@-KADİR- Diriliş dururken Poyraz da neymiş
aga ben dediğim gibi diriliş i bıraktım, beni biliyorsun dizi izlemem poyraz ı da izlemiyorum ama yeni bir dizi olduğu için takip ediyorum gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışlar; heyecan , komedi, aşk, aksiyon hepsinden var ilker kaleli ile burçin terzioğlu uyumu ise çok iyi bu dizi izlenir aga 🙂

Duy @Maskeli Fedai duy.

Diriliş daha kaliteli ama
savaş sahneleri yabancı dizi kalitesinde