Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

diziyi beğendimde 2.bölümü izleyemedim daha ya

2.bölüm ile 3.bölümü beraber izlemeyi düşünüyorum , ev ahalisi bile izliyorsa bu diziyi benim izlemem şart )))

[HASHTAG]#PoyrazKarayel[/HASHTAG]
VE KanalD Tanitimda kendini aşti:

Kanal D cep telefonlarına diziyi izleyin diye mesaj gönderecek kadar düştü.
Her şeyi abartıyorlar.

Gecen hafta bölümü izlemeden bad yorumlar yapmıştım ama seviyorum bu diziyi ben baya tekrarlarini izledim falan

Daha durun bakalım neler olacak daha 2. bölümde

Bully elemin kederin ne çabuk geçti
Hayat Yolunda bitmedi mi.
Bitti onun için ne kadar üzüldüğümü yazdım zaten.

Ama Poyraz Karayel çok güzel bir diziymiş, 3.bölümde daha da yükselip seni çatlatacaktır.

Ben eminim ki düşecek.Nedeni ise başroldeki, adam.
Ne varmış başroldeki adamda Kayıp Şehir tutmuştu Kanal D sürekli günüyle saatiyle oynayarak harcadı. Kayıp çok güzel ve kaliteli bir diziydi bence değeri bilinemedi.

İlker Kaleli süper oynuyor Poyraz Karayel'i. Haftaya görüşelim bakalım.

5 bölüm sonra yani 5. bölümden sonra görüşelim
Kayıp Şehir evet izleniyordu ama sonradan düştü aynı şekilde Kayıp ta düştü bu da düşecek
Ayrıca bu dizi Kaçak'ın çakması bence

5 bölüm sonra yani 5. bölümden sonra görüşelim
Kayıp Şehir evet izleniyordu ama sonradan düştü aynı şekilde Kayıp ta düştü bu da düşecek
Ayrıca bu dizi Kaçak'ın çakması bence
Düşmeyen dizi yoktur zaten, büyük istisnalar dışında her dizi muhakkak düşüş yaşar ilerleyen zamanlarda.

İyi 5.bölüm olsun seni mi kıracaz 5.bölümde zirvede olursa Poyraz bir soğuk su içersin artık.

Onun için sana göre tüm Star Tv dizileri mükemmel ve hiç düşmeyecek, Kanal D dizilerinin hepsi kötü ve bir yükseldi mi hepsi düşecek değil mi?
Ben en azından Kanal d dizileini izleyip te kanalı kötülemiyorum.Ama sen hem starın çoğu dizisini izliyorsun ve kötülüyorsun.Ve ben starın dizilerine de bazılarına tutmaz diyorum mesela Sil Baştana tutmaz dedim.Kanal D dizilerinden de Kara Kutu tutar dedim @Bully de şahidimdir.