ben ytmaya gidiyorum cnm hiç bunlarla uğraşamam
ben ytmaya gidiyorum cnm hiç bunlarla uğraşamam
Ben geçen gece izledim Poyraz Karayel'i başarılı bulmuştum. Tekrarlarına da denk gelince izlicem çünkü polisiye dizileri seviyorum.
kimler acaba o tiplerBen geçen gece izledim Poyraz Karayel'i başarılı bulmuştum. Tekrarlarına da denk gelince izlicem çünkü polisiye dizileri seviyorum.Birde hiç beğenmeyip bugünkü gelen reytinglerden sonra beğenen tiplerde var.
Geçen haftaki ve bu haftaki reyting sonuçlarındaki yorumları karşılaştır bulursun.kimler acaba o tipler
Bünyamin Sürmeli ile yapılan 'Hava Durumu' tanıtımının hem sosyal medya hem de internette ses getirmesinin ardından efsane çizgi romanlar Tombix ve Teksas tasarımlarından ilham alınarak 'Poyraz Karayel Fotoroman' tanıtımı çalışması yapıldı.
Ağır star fanısın sen bıraksaydinda kadın izleseydi .ss
Boşver hain çabaları sonuç vermemiş işte daha da yükselecek inşallah Poyraz.
İzletsen kaç yazar.
Reytingler doğruyu görmüş.
Bitti onun için ne kadar üzüldüğümü yazdım zaten.Daha durun bakalım neler olacak daha 2. bölümde
Bully elemin kederin ne çabuk geçtiHayat Yolunda bitmedi mi.
Ben eminim ki düşecek.Nedeni ise başroldeki, adam.Bitti onun için ne kadar üzüldüğümü yazdım zaten.
Ama Poyraz Karayel çok güzel bir diziymiş, 3.bölümde daha da yükselip seni çatlatacaktır.
Ne varmış başroldeki adamda Kayıp Şehir tutmuştu Kanal D sürekli günüyle saatiyle oynayarak harcadı. Kayıp çok güzel ve kaliteli bir diziydi bence değeri bilinemedi.Ben eminim ki düşecek.Nedeni ise başroldeki, adam.
5 bölüm sonra yani 5. bölümden sonra görüşelimNe varmış başroldeki adamda Kayıp Şehir tutmuştu Kanal D sürekli günüyle saatiyle oynayarak harcadı. Kayıp çok güzel ve kaliteli bir diziydi bence değeri bilinemedi.
İlker Kaleli süper oynuyor Poyraz Karayel'i. Haftaya görüşelim bakalım.
Düşmeyen dizi yoktur zaten, büyük istisnalar dışında her dizi muhakkak düşüş yaşar ilerleyen zamanlarda.5 bölüm sonra yani 5. bölümden sonra görüşelimKayıp Şehir evet izleniyordu ama sonradan düştü aynı şekilde Kayıp ta düştü bu da düşecekAyrıca bu dizi Kaçak'ın çakması bence
Her diziye yakıştığı gibi bu diziyede yakışmış.Ben eminim ki düşecek.Nedeni ise başroldeki, adam.
Objekliften bahsedecek son kişi sensin bence.Her diziye yakıştığı gibi bu diziyede yakışmış.
Senin Star Tv dizileri hep yükselir bu diziler düşer.
Objektif ol biraz.
Onun için sana göre tüm Star Tv dizileri mükemmel ve hiç düşmeyecek, Kanal D dizilerinin hepsi kötü ve bir yükseldi mi hepsi düşecek değil mi?Objekliften bahsedecek son kişi sensin bence.
Ben en azından Kanal d dizileini izleyip te kanalı kötülemiyorum.Ama sen hem starın çoğu dizisini izliyorsun ve kötülüyorsun.Ve ben starın dizilerine de bazılarına tutmaz diyorum mesela Sil Baştana tutmaz dedim.Kanal D dizilerinden de Kara Kutu tutar dedim @Bully de şahidimdir.Onun için sana göre tüm Star Tv dizileri mükemmel ve hiç düşmeyecek, Kanal D dizilerinin hepsi kötü ve bir yükseldi mi hepsi düşecek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?