Evet arkadaşlar bu konudan yakaladığınız pokemonları, elinizdeki pokemonları, kaç lwl olduğunuz gibi bilgileri paylaşabilirsiniz takas sistemi ile de birbirimizle paslaşabiliriz ileride
bugün arkadaşımla oynadım bende aa şey yapıcaksın dışarıya çıkıp yürümeye başlayacaksın oradaki karakter seninle birlikte yürüyor dışarıda yürüyüp çevrende pokemon arıcaksın biraz zor bulunuyor yalnız bulana kadar yürüceksinBende Apk sini indirdim ama ingilizce kıtlığından hiçbir şey anlamadım.
Başladığım yerde üç pokemon var ve onun dışında hiçbir hamle yapamıyorum. Yardımcı olabilecek biri aranıyor. @BesaleT
Spor diyosunbugün arkadaşımla oynadım bende aa şey yapıcaksın dışarıya çıkıp yürümeye başlayacaksın oradaki karakter seninle birlikte yürüyor dışarıda yürüyüp çevrende pokemon arıcaksın biraz zor bulunuyor yalnız bulana kadar yürüceksin
parkta yürüdük cnm birden etrafında beliriyor o kırmızı topu tutup fırlatıcaksın onun üstüne doğru ben 2.atışımda yakaladımSpor diyosun
Ben bunu nidaya söylüyümde indirsin
Peki nasıl yakalanıyor ? Ben indirdiydim yakalayamadım üstelik kaçmıyoduda dibimde duruyodu ama yakalayamadım yani o kırmızı küreyle napcaz ?
O 3 pokemon başlangıç pokemonu birini seçip başlayacaksınBende Apk sini indirdim ama ingilizce kıtlığından hiçbir şey anlamadım.
Başladığım yerde üç pokemon var ve onun dışında hiçbir hamle yapamıyorum. Yardımcı olabilecek biri aranıyor. @BesaleT
Görüntüye bak aslında HD olarak yeniden izlemek varPokemon falan yakalamadım ama en sevdiğim pokemon Charmender idi. Bu sahnede en sevdiğim sahneydi ateşi sönmesin diye Ash'in yaptıkları çok güzeldi.
Yok artık nasıl bir oyun bu ya dışarıya çıkmak olarak sahidenmi dolaşıyorsunparkta yürüdük cnm birden etrafında beliriyor o kırmızı topu tutup fırlatıcaksın onun üstüne doğru ben 2.atışımda yakaladım
türkiyede özellikle erkeklerin yürüyüş sorunu var bu oyun bu bakımdan bence çok yararlı olucak çünkü oynaman için yürümen gerekiyor insan sağlığına çok yararlı birşey olucak bence ama benim telefonum eski doğum günümde amcama artık şöyle güzel bir akıllı telefon aldırıcam ozaman bende oynarım
Ben ara ara izliyorum hala Hatta şuan açayım yineGörüntüye bak aslında HD olarak yeniden izlemek var
Bende izliyorum da yabancı dublaj 5.sezonda olduğum için ama böyle hd olarak görmemiştim hiçBen ara ara izliyorum hala Hatta şuan açayım yine
bugün baktım bende arkadaşım yüklemiş birlikte parkı sonra tüm ilçeyi dolaştık vllaYok artık nasıl bir oyun bu ya dışarıya çıkmak olarak sahidenmi dolaşıyorsun
GPS ve internet sistemi işliyor dolayısıyla çizgi filmle bire bir yürüyüp, ilerleyip pokemon arıyorsunYok artık nasıl bir oyun bu ya dışarıya çıkmak olarak sahidenmi dolaşıyorsun
Çok iyimiş ya bu uygulamayı bir ara kullanmak lazım keyifli bir oyun olurbugün baktım bende arkadaşım yüklemiş birlikte parkı sonra tüm ilçeyi dolaştık vlla
sen yürürken yürüyor telefondakı kakrakter bulunduğun çevrede yürüceksin mesala biiz parkta çimen türü pokemonlar gördük sokak aralarında ise kuş türü falan
sokakta bildiğin karşında oluyor pokemon ama eçvreye komik görünebiliyorsun ona dikkat etmek lazım insanlara tutabiliyorsun istemeyerek telefonu pokemon yakalıcam diye
Çok keyifli ya iyi bir uygulama olur oyunu duymuştum ama bu tarzda olduğunu bilmiyordumGPS ve internet sistemi işliyor dolayısıyla çizgi filmle bire bir yürüyüp, ilerleyip pokemon arıyorsun
Çocuğum ne iyi işte sarktın, göbeğin çıktı cnm sonra karşı cinsiyetin sana bakmıcak (erkekmisin kızmı 😱 )Çok keyifli ya iyi bir uygulama olur oyunu duymuştum ama bu tarzda olduğunu bilmiyordum
Anlamadım?Çocuğum ne iyi işte sarktın, göbeğin çıktı cnm sonra karşı cinsiyetin sana bakmıcak (erkekmisin kızmı 😱 )
Basbaya işte.Spor yapıyon oyunu oynayınca bi nevi.Koca göbüşünü eritirsinAnlamadım?